IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
amygdala wrote:A co to za dieta?
możesz poczytać, jak wrzucisz w google dieta dr Dąbrowskiej.
głodówka lecznicza, zmuszająca organizm do oczyszczenia się z toksyn.
profesor z Białegostoku kiedyś polecał bardzo.
na pewno w tym samym czasie co in vitro odpada, ale tuż przed myślę że można.
jak pisałam wyżej, jestem przed kriostransferem. Głodówkę skończyłam 10 dni temuKamilam8 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
Czyli walczę dalej... Oby kiedyś zwyciężyć! -
Kamilam8 wrote:Ako Ty juz chyba po diecie jesteś? W sensie już ją skończyłaś.
tak, 10 dni temu skończyłam... a do kriotransferu szykuję się w ciągu max 3 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:08
ako99_2016 wrote:możesz poczytać, jak wrzucisz w google dieta dr Dąbrowskiej.
głodówka lecznicza, zmuszająca organizm do oczyszczenia się z toksyn.
profesor z Białegostoku kiedyś polecał bardzo.
na pewno w tym samym czasie co in vitro odpada, ale tuż przed myślę że można.
jak pisałam wyżej, jestem przed kriostransferem. Głodówkę skończyłam 10 dni temu
Mam nadzieję, że pomoże -
Kamilam8 wrote:w tym cyklu co diet? konsultowałaś to z lekarzem albo z doktor Dąbrowską?
cykl wcześniej, właśnie mam @
profesor K z Kriobanku nie miał z tym problemu, że jestem na diecieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:09
lawendowapani wrote:Krew na bete oddana, ale uwaga wynik dopiero w czwartek po 11stej.. Rece opadaja. Teraz nie wiem co zrobic, bo w czwartek chcialam zrobic powtorne badanie. Czy isc jutro normalnie rano i zrobic bete w przychodni czy poczekac do czwartku i rano przed wynikiem zrobic bete? Co myslicie?
a nie ma mozliwości dzwonic do laboratorium z pytaniem o wyniki???
w sumie to nie wiem co Ci doradzić bo podobno najlepiej wykonywac w tym samym labo badania, ale takto skazujesz się na strasznie długie czekanie. może zrób jutro i kolejną w piątek. alebo przemęcz się na wyniki czwartkowe i w czwartek kolejną. cholera nie ma chyba dobrej odpowiedzi.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
ako99_2016 wrote:zobaczymy - Powiem Ci szczerze Kamila, że po 8 nieudanych razach to już ma się do tego inny stosunek...
Dużo przeszłaś- jak dla mnie za dużo na jedną osobę. Ja bardzo wierzę w dietę dr Dąbrowskiej. Kiedyś na pewno do niej wrócę. Może ona Ci pomoże.
Kochana a wszystkie procedury/transfery miałaś w jednej klinice? -
Kamilam8 wrote:Dużo przeszłaś- jak dla mnie za dużo na jedną osobę. Ja bardzo wierzę w dietę dr Dąbrowskiej. Kiedyś na pewno do niej wrócę. Może ona Ci pomoże.
Kochana a wszystkie procedury/transfery miałaś w jednej klinice?
nie, w dwóch. jedną na pl/ Starynkiewicza, ale pozostałe 7 w Białymstoku, ale jak już miałam rezygnować w maju zeszłego roku to trochę obrodziłam i ...jeszcze nadal mam 3 mrozaki z tamtego 'miotu'Kamilam8, V. lubią tę wiadomość
Józefka, pytalam,nie ma sensu dzwonic,bo oni gdzies odsylaja krew. Pojde jutro z rana zrobic bete, ale najpierw spytam ile sie czeka na wynik
józefka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
a co do dr. Dąbrowskiej i jej diety, oby. wielu rzeczy sie teraz chwyciłam dodatkowo. łącznie z psychologiem, refleksologią i 9 oczyszczającymi oddechami, czyli prostą medytacją oczyszczającą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:23
ako99_2016 wrote:a co do dr. Dąbrowskiej i jej diety, oby. wielu rzeczy sie teraz chwyciłam dodatkowo. łącznie z psychologiem, refleksologią i 9 oczyszczającymi oddechami, czyli prostą medytacją oczyszczającą...
Trzeba wszystkiego próbować co nam nie szkodzija mam w pracy "magiczną" poduszkę na krześle, która podobno działa cuda- kilka dziewczyn siedząc na niej szybko zaszło w ciążę. Ja ją chyba zepsułam bo od kilku miesięcy ją mam i nie działa
wombi, Tyszanka81 lubią tę wiadomość
-
lawendowapani wrote:Józefka, pytalam,nie ma sensu dzwonic,bo oni gdzies odsylaja krew. Pojde jutro z rana zrobic bete, ale najpierw spytam ile sie czeka na wynik
myślę, ze dla Twojego spokoju i naszej ciekawości to będzie najlepsze rozwiązanie
lawendowapani lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kamilam8 wrote:Trzeba wszystkiego próbować co nam nie szkodzi
ja mam w pracy "magiczną" poduszkę na krześle, która podobno działa cuda- kilka dziewczyn siedząc na niej szybko zaszło w ciążę. Ja ją chyba zepsułam bo od kilku miesięcy ją mam i nie działa
ja od znajomej dostałam 'cudowny obraz'. max 4 x in vitro i poprzedniczki zachodziły. też popsułam... oddałam ostatnio. z mocą pozytywnej energii i braku żalu, żeby nikomu innemu nie przynosił już pecha...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
Lewandowa byłam przekonana, że jesteś z Olsztyna
pewnie wątek artemida olsztyn mnie zmylił
lawendowapani lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asiu, dla dobrego lekarza i kliniki pojadę nawet na koniec świata
asia-m-b lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Kamilam8 wrote:Trzeba wszystkiego próbować co nam nie szkodzi
ja mam w pracy "magiczną" poduszkę na krześle, która podobno działa cuda- kilka dziewczyn siedząc na niej szybko zaszło w ciążę. Ja ją chyba zepsułam bo od kilku miesięcy ją mam i nie działa
Kamilam8, ako99_2016, Konwalia, Mimbla lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-