IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie poczytaj was na forum już jakiś czas. Odważyłam się napisać ponieważ po wczorajszych rewelacjach w klinice jestem załamana.Podchodzili sny do ICSI pobrano 6 jajek z czego tylko 1 nadaje się do transferu ale została zagrożona ze względu na wysoki progesteron. Po rozmowie z embriologiem wiem ze winne są moje jaka które są w kiepskim stanie nie wiem co dalej będzie czy któraś z was była w takiej sytuacji
-
Kasika66 wrote:Witajcie poczytaj was na forum już jakiś czas. Odważyłam się napisać ponieważ po wczorajszych rewelacjach w klinice jestem załamana.Podchodzili sny do ICSI pobrano 6 jajek z czego tylko 1 nadaje się do transferu ale została zagrożona ze względu na wysoki progesteron. Po rozmowie z embriologiem wiem ze winne są moje jaka które są w kiepskim stanie nie wiem co dalej będzie czy któraś z was była w takiej sytuacji
-
Witam dziewczyny, od dłuższego czasu podczytuje Wasz wątek, czy mogę się przyłączyć? Niektóre znam z wątku Artemidy i 35+...
Jestem w trakcie stymulacji .. dziś ostatni podgląd i w czwartek pobranie...
Reni, sylvuś, Joanna85, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kasika66 wrote:Witajcie poczytaj was na forum już jakiś czas. Odważyłam się napisać ponieważ po wczorajszych rewelacjach w klinice jestem załamana.Podchodzili sny do ICSI pobrano 6 jajek z czego tylko 1 nadaje się do transferu ale została zagrożona ze względu na wysoki progesteron. Po rozmowie z embriologiem wiem ze winne są moje jaka które są w kiepskim stanie nie wiem co dalej będzie czy któraś z was była w takiej sytuacji
Ja w tym cyklu idę po mojego mrozaczka tez pełna obaw jestem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:13
-
julajka wrote:A czym rozni sie luteina od lutinusu z tego co widzialam to cena a poza cena?
moja klinika wypisuje lutinus ale sobie podmieniłam
-
magic1 wrote:ja tam zdecydowanie wolę luteinę, mnie nie podrażnia i nie wypływa jak lutinus, i lepiej sie wprowadza, o cenie nie wspominając
moja klinika wypisuje lutinus ale sobie podmieniłam
-
Mallina wrote:Sporo nas tu z takim problemem. Masz Pco lub Pcos?
-
amygdala wrote:U mnie podobna sytuacja. Ja mam endometriozę i to ona może pogarszać komórki jajowe. Dziewczyny na polepszenie komórek biorą koenzym Q10 i chyba Dehaea. Było o tym już kilka razy, musiałabyś przewertować ostatnie kilkadziesiąt stron. Póki co bądź dobrej myśli, może ten jeden mrożony zarodek da radę
Ja w tym cyklu idę po mojego mrozaczka tez pełna obaw jestem...
-
Kasika66 wrote:Po rozmowie z embriologiem wiem ze winne są moje jaka które są w kiepskim stanie nie wiem co dalej będzie czy któraś z was była w takiej sytuacji
niestety i ja
do kolejnego podejścia mam brać dha i q10, wit D
co ciekawe prowadzi mnie 2 lekarzy i jeden jest za q10, a drugi w q10 nie wierzy
ale łykam, co mi szkodzi -
Nadzieja ale i wielki strach zostaje w moim jedynym pingwinku mamy jeszcze szanse (pieniądze) na 1 stymulację dlatego szukam informacji co jeszcze można by zrobić żeby sytuacja się nie powtórzyła nasz lekarz tez jest zaskoczony.No nic w czwartek idę na schracing i kroplowke
-
Mallina wrote:Jest , jest ale chyba dość tajna i już zamknięta na nowych członków
Mallina jestem na tym wątku od kilkusetnej strony i zaręczam Ci, że ten wątek nie ma grupy na Facebooku. Ciężarówki z ivf czyli wątek z fioletowej strony ma swoją grupę - owszem jest tajna, ale cały czas nowe ciężarówki mogą się tam dopisywać. -
Konwalia chyba ominęłaś parę stron
jest grupa na FB
założycielka _cherryLady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:56
Konwalia, Mallina, Beata.D lubią tę wiadomość