IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
julajka wrote:jestem ciekawa czy w 9 dniu juz bedzie cos widac po wczorejszym sikancu az sie boje.
a Pragnacadziecka mialas jakies bole jak na @?? ja mam od poczatku transferu i nie wiem czy to tak ma byc?
W srode jade na pierwsze usgwiec nie martw sie na zapas,bierz nospe
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
PragnącaDziecka wrote:V. a ta druga bete robi sie po 48h?
czy zrobisz ją dzisiaj, czy jutro, czy pojutrze
amygdala, gosia81 lubią tę wiadomość
-
julajka wrote:jestem ciekawa czy w 9 dniu juz bedzie cos widac po wczorejszym sikancu az sie boje.
a Pragnacadziecka mialas jakies bole jak na @?? ja mam od poczatku transferu i nie wiem czy to tak ma byc? -
Tyszanka81 wrote:Tez mialam od 2dpt...
W srode jade na pierwsze usgwiec nie martw sie na zapas,bierz nospe
), mój lekarz kazał przyjść dopiero na początku maja, czyli w okolicy 6 tygodnia + parę dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:14
-
PragnącaDziecka wrote:Mnie co jakis czas kluje raz jeden, raz drugi jajnik i mam dalikatne bole co jakis czas jak na @. A i zauwazylam ze piersi mam zylaste
Hm, u mnie zero objawów, co mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że się nie udało3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. wrote:Hm, u mnie zero objawów, co mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:27
-
PragnącaDziecka wrote:Brak objawow to tez objaw.
Niby tak, ale wiesz jak jest. Wcale mi się nie pali do tego testowania, bo teraz to się przynajmniej mogę łudzić, a po teście już nawet to mi nie zostanie3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
chiara wrote:Ja idę na wizytę w piątek tj. 5tydz+1, choć wiem, że to wcześnie tak zadecydował lekarz
Zazdroszczę tej wizyty tak wcześnie, ja już nie mogę się doczekać, ciągle się zamartwiam, czy wszystko ok, niby staram się nie myśleć, ale to silniejsze ode mnie.
-
Caribbean wrote:Tyszanka81 szybko na te usg jedziesz (albo jak tak późno sama nie wiem
), mój lekarz kazał przyjść dopiero na początku maja, czyli w okolicy 6 tygodnia + parę dni.
Wizyty w pakiecie zaplaconeAnatolka lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
chiara wrote:Ja idę na wizytę w piątek tj. 5tydz+1, choć wiem, że to wcześnie tak zadecydował lekarz
V. trzymam kciuki za Ciebie5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
to prawda ze nie zaleca sie w cyklu z trensferem duzej ilosci witaminy C? o co chodzi? ja zaczelam od jakiegos miesiaca pic codziennie wode z cytryną i miodem , powinnam przestac w cyklu z transferem? czy to jakies bzdury?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 11:00
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dziewczyny apropos tych preparatów białkowych - po pierwsze możecie je rozpuszczać w wodzie, smak wtedy będzie mniej intensywny, bo nie będzie dochodziła słodycz mleka.
A po drugie nie musicie ich pić. Możecie je dodoawać do różnych dań, często trenerzy na fb czy innych stronach udostępniają przepisy na np. omlety z białkiem, racuszki, placuszki różne. Wtedy wchodzi łatwiejRequiem, V., Mimi86, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny a to nie jest tak,ze rano stezenie we krwi beta hcg jest wieksze? Czy to nie ma znaczenia? Chodzi mi o to czy wynik wyszedlby taki sam rano jak i popoludniu?
Stężenie hcg rano jest najwyższe, ALE w moczu - przez noc długo nie sikaszdlatego ma to znaczenie przy testach ciążowych. Stężenie w krwi jest niezależne od pory dnia, a raczej ciągle rośnie. Tak myślę
V. lubi tę wiadomość