IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam zrobilam silanca 7dpt blastki i wyszla II kreska. Nie nakrecam sie, czekam do piatkowej bety. Pierwszy raz w swoim zyciu widze II kreski. Trzymajcie kciuki
PragnącaDziecka lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam zrobilam silanca 7dpt blastki i wyszla II kreska. Nie nakrecam sie, czekam do piatkowej bety. Pierwszy raz w swoim zyciu widze II kreski. Trzymajcie kciuki
No pięknie!!! Gratulacjeaż mnie skręca z zazdrości, ale tak pozytywnie
Oby zarodek pięknie rósł &&
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
To pieknej bety życzę
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Ach super! Gratulacje!!!!! Dajesz nadzieję, że słabsze zarodki też dają radęPragnącaDziecka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPragnącaDziecka wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam zrobilam silanca 7dpt blastki i wyszla II kreska. Nie nakrecam sie, czekam do piatkowej bety. Pierwszy raz w swoim zyciu widze II kreski. Trzymajcie kciuki
to teraz pędź na bete
trzymam kciuki &&
PragnącaDziecka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca ale cuuuudownie. zazdroszczę i trzymam kciuki z całego serca
Piękna wiadomość z rana.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny ja od 7.00 jestem w pracy i koncze o 15. Nie wiem czy ktores labo pobiera krew po poludniu
Urwij się na chwilęw pt będziesz miała jasność i radosny weekend
a w nd powtórki nie zrobisz.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
STORK wrote:Najlepszy :p BTW. Co ja Ci mówiłam? Będę biła
to tylko takie chwilowe...
Mam ochotę wiedzieć co i jak ale zaraz odpuszczamKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amygdala wrote:Ach super! Gratulacje!!!!! Dajesz nadzieję, że słabsze zarodki też dają radę
gratulujjjeeeee aby dobrze sie malenstwo rozwijalo -
julajka wrote:wlasnie dajesz nadzieje lece jutro na bete nawet juz dzis sie zastanawiam. wczoraj test negatywny 8 dzien, zalecenie z kliniki beta 10 dzien po mam robic. tylko ze moje byly morulki z nacieta otoczka i z embryoglue pomocnie. zobaczymy.
gratulujjjeeeee aby dobrze sie malenstwo rozwijaloWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:48