IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż dziwne, ze nie wypisują, a po transferze?
moja koleżanka powiem ci, ze poszła do lekarza rodzinnego i dostała zwolnienie, lekarz wypisał jej zwolnienie bez podania jednostki chorobowej dla pracodawcy, a powiedział jej, ze moze wypisac na bezpłdność, bo jest taka jednostka chorobowa, więc ja liczę , ze po transferze też mi moja pani doktor rodzinna wypisze l4 -
W niektorych klinikach wystawiaja zwolnienie juz od stymulacji ale najczesciej wystawiaja po transferze do bety...
Tak wiec po transferze jesli bedziecie chciec problemu nie powinno byc ze zwolnieniem...Mixa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyja chyba nie mogę pokazać w pracy zwolnienia od ginekologa na 2 tyg, szpiedzy szoguna wyniuchaliby moje plany i bym miała ciepło, nawet nie wiem jaka będzie reakcja jak zapodam takie 2-tygodniowe zwolnienie,
a po transferze trzeba rzeczywiście lezec i nie można chodzić do pracy? -
nick nieaktualny
-
Ja dzwonilam do kliniki i pytalam o l4 i moga mi bez zadnego problemu wystawic na kazdy dzien podczas stymulacji, w ktorym sie bede musiala stawic w godzinach porannych a od punkcji do czasu bety wystawiaja standardowo i to jeszcze z inna pieczatka ich drugiet kliniki zajmujacej sie endokrynologia bo wiadomo, ze duzo kobiet nie chce by na zwolnieniu figurowala klinika leczenia nieplodnosci. Pytalam takze rodzinnego czy wystawi w razie czego i tez bez wiekszych problemow ale cchce zaswiadczenie od prowadzacego, ze podchodzi sie do ivf
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja poproszę własnie o jakies zaświadzcenie i pójdę do lekarza rodzinnego, nawet nie chce mi sie myślec, co by sie działo jak bym takie zwolnienie z kliniki pokazała, zaraz chcieliby się mi do .... dobrać, i tak musze juz teraz zacząć kombinowac jak tu spraw nie brać, a te co prowadzę komus przekazać - bede się tydzien tłumaczyć, nawet nie wiem jeszcze co powiem... ale to nie jest dla mnie w sumie problem, chcę żeby wszystko się ułożyło i zeby stymulacja przebiegła pozytywnie i żeby transfer w ogóle był możliwy
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Mixa wrote:ja chyba nie mogę pokazać w pracy zwolnienia od ginekologa na 2 tyg, szpiedzy szoguna wyniuchaliby moje plany i bym miała ciepło, nawet nie wiem jaka będzie reakcja jak zapodam takie 2-tygodniowe zwolnienie,
a po transferze trzeba rzeczywiście lezec i nie można chodzić do pracy?
ja nie pracowałam, ale to ze względu na charakter mojej pracy. -
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:ja tez nie mogę pracować, bo mam sporo stresowych sytuacji w pracy i nie zapanuję nad tym, tak po prostu jest, a tak czekam na te inv, ze nie będę narażać się w żaden sposób
mi wypisywał zwolnienia zaprzyjaźniony ginekolog. Ale że ja jestem po dwóch operacjach ginekologicznych, to ciągłam w pracy temat że to na to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny