IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Znalazłam cena za ANA1 i ANA2 w mojej klinice to 150 zł
kariotyp 400zł za osobe...
znalazłam umowe z wykazem badań obligatoryjnych w ramach ref i te które trzeba zrobić ale we własnym zakresie i o kariotypie nie ma tu mowy...Mixa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:dziewczyny, a czy robiłyście kariotyp do inv i na le jest to ważne, bo bez tego badania też można podcodzić do inv...
byla tu rozmowa o kariotypie, chyba ze Spero pisalysmy o tym, ze ja juz prawie zrobilam bo mialam na rozpisce, a jak sie okazalo robi sie to badanie tylko z zalecenia lekarza prowadzacegoMixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:no tak, ale miałaś laparo a ja nigdy i mogą stwierdzić, że hsg może się mylić i że są szansę na "naprawę jajowodów" mam nadzieję, że problem mój sam się "rozwiąże" dostane się do badań i się uda
Trzymam kciuki za dostanie się do badań
P.Agnieszka mówiła mi że we wrześniu mają ruszyć jakieś badaniaagniesia2569 lubi tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Trzymam kciuki za dostanie się do badań
P.Agnieszka mówiła mi że we wrześniu mają ruszyć jakieś badania -
nick nieaktualny
-
My robiliśmy kariotypy i tylko dla własnych potrzeb na NFZ, mieliśmy od lekarzy pierwszego kontaktu skierowania do poradni genetycznej i zapisaliśmy się do Łódzkiego Genosu i po miesiącu oczekiwania na wizytę byliśmy na badaniach kariotypu i jeszcze zrobiłam sobie mutację Leiden na krzepliwość,wyniki 6-8 tyg.
Strasznie mi się cykl dłuży, dopiero 5dc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:28
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Czesc laski Przypomnijcie mi prosze,ktore mialy transfer mrozaczkow i jak to wygladalo w cyklu(myslalam ze sie musze stawic po owulce,cos ok 16dc i wtedy transfer a tu ups....mam byc ok 10-12 dc i wtedy dokladnie mi wylicza kiedy transfer?!)Tez tak mialyscie??? U mnie wielkimi krokami zbliza sie TERMIN ZERO Zaczynam miec troche stracha,na szczescie wyjezdzam teraz na urlop i nie bede juz tak myslec(wiecie-odwrocenie uwagi ) Pozdrawiam serdecznie
Fedra, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po kontrolnej wizycie wszystko jest w porządku..zabieg bez powikłań..Miałam robić te badania po poronieniu ale chyba na razie sobie odpuszczę..zobaczymy jeszcze..
Jak skończą się plamienia to mam zrobić USG i powiem Wam że mam serdecznie dość szpitali lekarzy za dużo tego....
Muszę zregenerować siły bo we wrześniu chcemy zabrać śnieżynkę
Wierzę że w końcu się uda -musi..My się tak łatwo nie poddamy..
A kropunia na zawsze zostanie w naszych serduszkach i będziemy pamiętaćTosia 1981, Fedra, aaana, Mixa, mala29_, ivi, Beata.D, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMixa wrote:martusia, a ile podają Ci zarodków za jednym razem?
W maju miałam podany jeden i się zagnieździł..
Teraz też nam podadzą jeden bo to blastuś..
I zostaną dwa które są troszkę słabsze i jakby się nie udało to wtedy podadzą te dwa naraz..
W ogóle jakaś faza mi się wkręciła że wszystkie są nieprawidłowe i znowu to samo będzie...Muszę odgonić złe myśli -
nick nieaktualny