IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorek wrote:A ja dzisiaj poszłam na szybko do Luxmedu bo raz kończą mi sie leki a dwa chciałam podglądnąć czy wszystko ok.
Dowiedziałam sie od pani doktor ze ciaza z IVF jest ciążą patologiczna ze nie prowadzą takich ciąż i mam iść sobie do kliniki bo skoro biorą takie pieniądze to maja mnie prowadzić.
Zrobiła z łaski USG w jednym pęcherzyku zarodek z serduszkiem w drugim nic nie wypatrzyła, nie powiedziała czy jest ok nic nie zmierzyła nie dała mi wydruku i nie zgodziła się wypisać mi leków.
Tak wiec porażka, do tej pory się trzęsę.
Co za idiotka, ja bym jej powiedziala, ze sama jest patologiczna.
Przeciez normalny lekarz tez poprowadzi ciaze z inv (moj mnie nawet zapraszal w razie powodzenia).
Pinda nie robi Ci zadnej laski, se Cie przyjmie, w koncu taki zawod sobie sama wybrala
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Anatolka wrote:Ktoś pytał o Vioris. Leży w szpitalu, bo hiperka się rozkrecila. Tylko tyle wiem.
Anatolka a Ona do drM chodzila?,wiem ze on przezywa strasznie jak ktos od niego w szpitalu z hiperka laduje.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Oo matko...tez sie jej musialo przytrafic...
Anatolka a Ona do drM chodzila?,wiem ze on przezywa strasznie jak ktos od niego w szpitalu z hiperka laduje.
Nie. Prowadził Jej procedurę ten na S. Ja Go nie znam wcale. Nigdy nie byłam. -
Aha.
Mnie on histeroskopie robil.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Kaczorek szlag mnie trafia jak takie rzeczy słyszę. Lekarz zawód który uprawia się z powołania.. w każdym szpitalu na każdej ścianie " Jesteśmy dla pacjenta" a niektórzy traktują pacjenta jak śmiecia dosłownie. Ja bym skargę napisała na nią oficjalnie do Luxmedu.
Nadzieja ładna beta nic się nie martw, przyrost się liczypo cichu GRATULUJE!
Trzymamy kciuki za Vioris, niech wszystko będzie dobrze!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej. Nie nadrabialam Was i raczej ciężko mi będzie. Leżę w szpitalu z mega hiperką
Jest coraz gorzej zamiast coraz lepiej. Brzuch mam jak w 7 miesiącu
Do tego mdlosci 24h ,wymioty. Ból mega, czuje jakby mi miało brzuch rozsadzic
Praktycznie nie oddaje moczu już
Nie potrafię chodzić, leżeć, siedzieć. Nie spodziewałam się, że aż tak mocno mnie weźmie. Nawet nie cieszę się ciąża. Momentami żałuję, że się tego podjęłam, bo jestem wykończona tym już
Nie wiem kiedy to się skończy, mam nadzieję, że jak najszybciej
-
vioris wrote:Hej. Nie nadrabialam Was i raczej ciężko mi będzie. Leżę w szpitalu z mega hiperką
Jest coraz gorzej zamiast coraz lepiej. Brzuch mam jak w 7 miesiącu
Do tego mdlosci 24h ,wymioty. Ból mega, czuje jakby mi miało brzuch rozsadzic
Praktycznie nie oddaje moczu już
Nie potrafię chodzić, leżeć, siedzieć. Nie spodziewałam się, że aż tak mocno mnie weźmie. Nawet nie cieszę się ciąża. Momentami żałuję, że się tego podjęłam, bo jestem wykończona tym już
Nie wiem kiedy to się skończy, mam nadzieję, że jak najszybciej
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Vioris biedaczek. . Ale pamiętaj ze masz w sobie kochanego groszka.. trzymaj się tam
Kaczorek koniecznie składaj skargę. ..
Ja jutro wybieram się na betę ale boję się że może jeszcze za wcześnie. .
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Oni mnie tylko nawadniają. Dają jakis antybiotyk pomocniczo,ale ogólnie trzeba po prostu czekać
a u mnie z dnia na dzień jest gorzej. Już dziś chodzić nie umiem zupełnie, jeszcze wczoraj jakoś się turlałam. Nikomu nie życzę tego co przechodzę teraz
Nie dajcie sobie robić transferu jak macie dużo komórek pobranych!
Dr M do mnie dzwonił, pisze smsy i pyta jak się czuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 15:07
-
wombi wrote:I ile zapłaciłaś?
zawsze troszkę do przodu w morzu "invitrowych" wydatków. A tak w ogóle to jesteśmy już z Kropkiem-Juliankiem w domu. Zapytałam jeszcze czemu w 3 dobie podają. Embriolog mi tłumaczyła, że pomimo tego, że warunki w laboratorium są zbliżone do warunków w macicy, to i tak nie wiedzą wszystkiego i na wszelki wypadek wolą w 3 dobie podać, bo może się tak zdażyć, że do 5 doby nie dotrwa a w macicy rozwinie się ciąża. Nie mroziłam dzisiaj żadnego bąbla, będę czekać do piątej doby i rozpoczynam maraton próśb,modlitw i pozytywnych myśli.
amygdala, ojejku, wombi, karina76, gosia81, nika03, Konwalia, shooa lubią tę wiadomość
-
Aga no super !!! a brałaś wolne czy normalnie do pracy będziesz chodzić??
powiedz mi jeszcze czy kupiłaś w Szczecinie bez problemu prolutex?
Kto robił transfer?? Kiedy masz robić betę??Hashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, namieszane w immuno, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa