IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi 80 wrote:A podchodziła któraś z was do in vitro w Invimedzie w Poznaniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 16:20
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
pysia wrote:Właśnie co z tobą vioris. ..?
PragnacaDziecka a można podchodzić do procedury jak się nie wykorzysta mrozakow?
Ja podchodzę prywatnie i doktor mówił ze dopóki mam mrozaki nie można kolejnej procedury...ze taka ustawa.. to jak to jest?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
wombi wrote:Aga no super !!! a brałaś wolne czy normalnie do pracy będziesz chodzić??
powiedz mi jeszcze czy kupiłaś w Szczecinie bez problemu prolutex?
Kto robił transfer?? Kiedy masz robić betę?? -
vioris wrote:Oni mnie tylko nawadniają. Dają jakis antybiotyk pomocniczo,ale ogólnie trzeba po prostu czekać
a u mnie z dnia na dzień jest gorzej. Już dziś chodzić nie umiem zupełnie, jeszcze wczoraj jakoś się turlałam. Nikomu nie życzę tego co przechodzę teraz
Nie dajcie sobie robić transferu jak macie dużo komórek pobranych!
Dr M do mnie dzwonił, pisze smsy i pyta jak się czuje.
Jejku Vioris, trzymaj się tam dzielnie!!! Matko co to trzeba się nacierpieć, żeby dziecko mieć. Myśl pozytywnie, jesteś w ciąży, będzie lepiej. Ile ty miałaś komórek pobranych? Aż mam ciarki jak czytam o tej hiperce ;(
Peonia88
-
Anakonda ja też miałam z tym problem (zwłaszcza przy inseminacji) i zapytałam lekarza jak to jest.Odpowiedział, że jeśli jest taka potrzeba tzn. np. punkcja lub transfer w sobotę lub niedzielę to otwierają
Niby...W czerwcu zaczynam procedurę in vitro i mam nadzieję, że nie wypadnie mi nic w weekend;-)
-
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i chcę się podzielić z Wami moimi przeżyciami w walce o maluszka. Walczymy o niego już 3 lata, jestem po 3 inseminacjach i usunięciu mięśniaków macicy. Mąż ma na szczęście dobre wyniki. Teraz mam też dużo mięsniaków ale na szczęście są małe i podobno nie mają na razie złego wpływu na nasze "starania". Aktualnie jesteśmy w trakcie pierwszego IVF. Wczoraj miałam punkcję, w piątek mam mieć tarnsfer i strasznie się boję...
Pobrano mi 5 komórek, 4 się zapłodniły, ile i w jakim stani dotrwa do piątku nie wiem... Trzymajcie za Nas kciuki!!karina76, gosia81, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
lilou wrote:Jejku Vioris, trzymaj się tam dzielnie!!! Matko co to trzeba się nacierpieć, żeby dziecko mieć. Myśl pozytywnie, jesteś w ciąży, będzie lepiej. Ile ty miałaś komórek pobranych? Aż mam ciarki jak czytam o tej hiperce ;(
Ainaa na razie niestety jest z każdym dniem gorzej -
ślązaczka wrote:Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i chcę się podzielić z Wami moimi przeżyciami w walce o maluszka. Walczymy o niego już 3 lata, jestem po 3 inseminacjach i usunięciu mięśniaków macicy. Mąż ma na szczęście dobre wyniki. Teraz mam też dużo mięsniaków ale na szczęście są małe i podobno nie mają na razie złego wpływu na nasze "starania". Aktualnie jesteśmy w trakcie pierwszego IVF. Wczoraj miałam punkcję, w piątek mam mieć tarnsfer i strasznie się boję...
Pobrano mi 5 komórek, 4 się zapłodniły, ile i w jakim stani dotrwa do piątku nie wiem... Trzymajcie za Nas kciuki!!
Cześć Ślązaczka
dobre myśli dla Waszych zarodeczków wysyłamy!! Bądź dobrej myśli, że wszystkie pięknie się rozwinie ♥
Vioris bądź dzielna! dużo siły i cierpliwości dla Ciebie ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Witaj Ślązaczka, a w jakiej klinice się leczysz? Idziemy podobnie, bo ja mam punkcję jutro, a transfer w sobotę
Vioris, a miałaś wybór czy robić transfer czy poczekać? Dr M decydował o tym transferze? 20 to sporo, ja będę miała coś koło 12, ale ile dokładnie to się okaże jutro po punkcji.
Peonia88
-
Witamy Slazaczka,a jaka klinika?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
ślązaczka wrote:Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i chcę się podzielić z Wami moimi przeżyciami w walce o maluszka. Walczymy o niego już 3 lata, jestem po 3 inseminacjach i usunięciu mięśniaków macicy. Mąż ma na szczęście dobre wyniki. Teraz mam też dużo mięsniaków ale na szczęście są małe i podobno nie mają na razie złego wpływu na nasze "starania". Aktualnie jesteśmy w trakcie pierwszego IVF. Wczoraj miałam punkcję, w piątek mam mieć tarnsfer i strasznie się boję...
Pobrano mi 5 komórek, 4 się zapłodniły, ile i w jakim stani dotrwa do piątku nie wiem... Trzymajcie za Nas kciuki!!Życze powodzenia i owocnego IVF
Vioris - zdrowia, zdrowia, zdrowia i... zdrowia i przeslicznego, zdrowwgo Maluszka! Bądź silna, dzielna, musza Ci tam pomóc!Aina -
Vioris- kochana trzymaj się dzielnie. Jak już wszystko się uspokoi zapomnisz źle chwilę a maluszek wszystko zrekompensuje. Wiem że to ból ogromny. Ja miałam umiarkowana hiperke a umieralam duszac się od wody w oplucnej....
Będzie lepiej za trochę...06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Czesc dziewczyny!
Można się do was dołączyć?
Jestesmy po 4 nieudanych próbach IUI, w tym cyklu najprawdopodobniej przystapimy do pierwszego IVF.
Muszę was podczytać -
Opium wrote:Czesc dziewczyny!
Można się do was dołączyć?
Jestesmy po 4 nieudanych próbach IUI, w tym cyklu najprawdopodobniej przystapimy do pierwszego IVF.
Muszę was podczytać
Co jest u Was przeszkodą?
Powodzenia zycze!Opium lubi tę wiadomość
Aina -
Witam nowe kolezanki
Vioris tak bardzo Ci wspolczuje, mam nadzieje ze zacznie juz puszczać to cholerstwo
Ja dzis dostalam @ także jutro rano zaczynam stymulacjepodglad we wtorek o 9:30 u dr M
Anatolka, Opium, nika03, karina76 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Leczę się w Angelius Provita w Katowicach.
Do Zbikowa:
Ja miałam wczoraj punkcję, zaraz po niej lekarza powiedział mi że pobrał 5 komórek, a dziś zadzwoniłam do embriologów (zgodnie z aleceniami) i powiedzieli mi, że 4 się zapłodniłyI IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Hej Ainaa, dzieki za przyjęcie
Przeszkoda nieznana, także albo ją poznamy albo nie.
Mieszkam za granicą i tu tez się leczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:10