IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, gratuluję pieknych wyników i życzę jeszcze lepszych przyrostów. Miło sie czyta tak dobre wiadomości
U mnie chyba lipa z podejścia ze względu na LH.
Zbadałam wczoraj poziom i było 6 czyli za dużo. To był 1 dc nie licząc wcześniejszego dnia z brązowym plamieniem bez krwi.
Dr dziś kazał powtórzyć badanie i było 3,19 czyli nadal za dużo do rozpoczęcia stymulacji.
Od jutra czyli w 3 dc powinnam włączzyć do gonapeptylu- Gonal ale najpierw musi być wynik LH ( chyba) poniżej 2.
Czy spotkałyscie się z tym badaniem przed rozpoczęciem stymulacji i czy ze wzgl na za wysoki wyniki nie doszło u Was do stymulacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 23:22
-
Joanna85 dlaczego piszesz ze branie przed stymulacja antyków obniża szansę in vitro? Skąd masz taką wiedzę?06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn z pozytywnymi betami,kciuki za przyrosty:)
Ja dzis wychodze ze szpitala po laparoskopii,ciazs niestety byla w lewym jajowodzie,rozwijala sie mimo odstawienia progesteronu.
Zastanawiam sie co dalej,ile moj lekarz kaze odczekac.Mam nadzieje ze niedlugo.W czw mam wizyte w GynC.Nie wiem co zrobic zeby to sie nie powtorzylo.Mialam juz klej a mimo tego uciekl do jajowodu:( ciezko sie z tym pogodzic. -
nick nieaktualnyMag85 wrote:Gratulacje dla wszystkich dziewczyn z pozytywnymi betami,kciuki za przyrosty:)
Ja dzis wychodze ze szpitala po laparoskopii,ciazs niestety byla w lewym jajowodzie,rozwijala sie mimo odstawienia progesteronu.
Zastanawiam sie co dalej,ile moj lekarz kaze odczekac.Mam nadzieje ze niedlugo.W czw mam wizyte w GynC.Nie wiem co zrobic zeby to sie nie powtorzylo.Mialam juz klej a mimo tego uciekl do jajowodu:( ciezko sie z tym pogodzic.
Ja się tak boje o wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:18
-
Brtiii86 wrote:Kochana tak mi przykro:-( a mialas jakieś objawy na cp? Jakieś bóle,plamienia?
Ja się tak boje o wszystko.
Pisalam juz pare str wczesniej.Bete mialam dosc niska bo 19 w 10dpt,poczatkowo dobrze przyrastala a potem juz kiepsko. Lekarz kazal odstawic leki,dostalam normalny okres ale i myslalam ze jest juz ok i to byla biochemiczna.Tydzien po odstswieniu lekow brzuch mnie rozbolal i maz zawiozl mnie do szpitala.Jeszcze sie klocilam z lekarzem ze nie chce zostac ma mi tylko usg zrobic i ide do domu.Ale niestety pozamaciczna:(
Nie martw sie za bardzo,to sie chyba nie zdarza jakos czesto przy in vitro.Bedzie dobrze,trzymam za Ciebie kciuki:) -
Kochane, wczorajszy test mnie nie oszukał
dziś 7dpt druga tłusta krecha na tescie
mam nadzieję, że w poniedziałek beta to potwierdzi
szurusiowa, Eltasz, Renia7910, Vaina, słodka, Asiula86, Tosia 1981, ewlinaaa85, SzewskaPasja, gosia81, Suomi, Serducho, Madzik_6, Anuszka, Mimi86, GabiK, Anatolka, Joanna85, shooa, freya, zizia_a, V. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag85 wrote:Pisalam juz pare str wczesniej.Bete mialam dosc niska bo 19 w 10dpt,poczatkowo dobrze przyrastala a potem juz kiepsko. Lekarz kazal odstawic leki,dostalam normalny okres ale i myslalam ze jest juz ok i to byla biochemiczna.Tydzien po odstswieniu lekow brzuch mnie rozbolal i maz zawiozl mnie do szpitala.Jeszcze sie klocilam z lekarzem ze nie chce zostac ma mi tylko usg zrobic i ide do domu.Ale niestety pozamaciczna:(
Nie martw sie za bardzo,to sie chyba nie zdarza jakos czesto przy in vitro.Bedzie dobrze,trzymam za Ciebie kciuki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Briti też miałam taki plan, ale ze mnie jest niecierpliwiec
krecha jak się patrzy:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Ja przed betą zrobiłam trzy testy i wszystkie wyszły negatywnie w 5,7 i 9dpt i byłam pewna, że nic z tego. Sikaniec wyszedł delikatny dopiero 11dpt
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Załuje że nie mam tyle cierpliwości Britii
wiem, że dopiero beta może powiedzieć coś na 100%, ale widok pierwszy raz w zyciu drugiej krechy dla mnie bezcenne
Twój test piekny i beta również
może mi się uda wkleić foto mojego
Renia7910, gosia81, Brtiii86, Mimi86, GabiK, shooa, nika03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:
Piękny test masz:-) ja swój robilam o czułość 20 i w 12 dpt mi taką ładną kreska wyszła. Ciekawe jak by była na teście o czułości 10gosia81 lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Piękny test masz:-) ja swój robilam o czułość 20 i w 12 dpt mi taką ładną kreska wyszła. Ciekawe jak by była na teście o czułości 10
na pewno jeszcze mocniejszawczoraj mialam o czułości 25 i kreska byla bladziutka ale widoczna
-
nick nieaktualny