IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nicka1234 wrote:No ok jesli tak mowicie ze te stymulacje sa takie straszne to czy ktos z was mial ibf z cyklu naturalnego?
ewlinaaa85, Beata.D, MatyldaG, Evaa, wombi, Renia7910, nika03, Lianna, Joanna85, Anuszka, Anatolka, kassik, karina76, Bianka4, Asia_88, freya, shooa, gosia81, sylvuś lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nicka1234 wrote:No ok jesli tak mowicie ze te stymulacje sa takie straszne to czy ktos z was mial ibf z cyklu naturalnego?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nicka1234 wrote:No ok jesli tak mowicie ze te stymulacje sa takie straszne to czy ktos z was mial ibf z cyklu naturalnego?
no comment...
Poczekaj jeszcze kilka miesiecy bo nasz rząd do tego dąży...aniabbb, Aaa78, Renia7910, Anatolka, karina76, Bianka4 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Kasia 79 wrote:Dzis mialam punkcie z 12 pęcherzyków pobrano 10 komorek
Renia7910 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
-
Mag85 wrote:Nie strasz, mam nadzieje,ze do tego nie dojdzie.
Skończył program a radziwiłł jest z siebie bardzo dumny...Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
kleis wrote:Joanna mam jeszcze pytanie co w Twoim przypadku zadecydowalo o transferze 2 zarodkow? Wiem ze to jest kwestia indywidualna ale ciekawi mnie jaka jest praktyka w ovum?
A tak poza tym mialas przeczucia ze sie udalo? Daj znac koniecznie po wizycie ☺Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
problemik wrote:Dzisiaj czyli 7dpt zrobiłam pinka i wyszla tylko I kreska. Nawet cienia po 2 nie było.
Podkusiło mnie i raczej niepotrzebnie bo tylko się wypłakałamproblemik lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Requiem wrote:
no comment...
Hahahaja już wczoraj czy przedwczoraj opadlam z sił ale nie miałam czasu na dłuższy wywód
Req, jak tam? Może pisałaś ale moje dziecię jest tak absorbujace, że jednym okiem podczas karmienia mogę coś poczytać tylko...
GabiK, jak sytuacja?
Shooa, miałam AH, EG, scratching i intralipid przy udanym. Intralipidu miałam 3 wlew co 4 tyg przed udanym. Po nie powtarzałam, bo to było trochę na wyrost, bo NK w normie miałam.
Ewelina, strasznie mi przykro... Ale masz po kogo wracać i tego się trzymamy :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:34
shooa lubi tę wiadomość
-
Nicka1234, jak to Agi83 ujęła idealnie, "wygoń lenia" i poczytaj o in vitro skoro i Ciebie może ono dotyczyć. Najpierw posiądź podstawową wiedzę a później nadrabiaj resztę pytaniemi, nigdy na odwrót. Mam wrażenie że Ty nawet nie próbujesz się doinformować ;/
Brtiii86- wspaniała wiadomość. O większym szczęściu to już morzyć nie możnaGratuluję!
Problemik, ja z tych co szybko na bete latają i w 7 dpo to może i bym pobiegła na krew- ale sikaniec tak wcześnie to nawet u mnie odpda.
Sikańca sobie zrobie jeśli juz będę w ciąży i tylko chyba na pamiątke żeby go codziennie oglądać aż do mnie dotrze że to ciążaTak więc wczesnym sikańcom mówimy zdecydowane NIE
Renia- szalejeszTyle zarodków- piękny wynik!
ewelinaa85 bardzo mi przykro i bardzo Ci współczuję. Takie sytuacje pokazują że życie niestety nie jest sprawiedliwe. Mam nadzieję że Cie to nie złamie i że wrócisz niedługo walczyć o maluszka. Czy masz śnieżynki?
Renia7910, problemik lubią tę wiadomość
-
Anatolka, fajnie ze masz takiego absorbiciela
U mnie 4 dpt i schizy okrutne, w piatek betuje i wszystko bedzie jasne...Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
A ja po wizycie- 6 ds i prawy jajnik 7 pęcherzyków a na lewym tylko 2. Endometrium 8,9. Dr mówi że jest pieknie choć mnie zmartwiło że mało tych pęcherzyków. Na pocieszenie usłyszałam że u niektórych pacjentek w 6 ds prawie nic nie widać a u mnie wygląda wszystko bardzo obiecujaco juz teraz. W czwartek wizyta, w piatek badania i możliwe że punkcja w niedziele w zależności od wyników.
Zaczyna do mnie docierać że to się dzieje naprawdęRenia7910, shooa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po punkcji leżałam z dziewczyną która miała tylko 4 jajeczka po znacznie wydłużonej stymulacji. Tak więc 9 to zacny wynik
Nie sugeruj się moim wynikiem bo ja mam lekkie pcos. Tzn obraz usg wykazuje wartości graniczne, hormony ponoć w porządku.
Ja po punkcji nadziwić się nie mogłam że uczestniczę w czymś takimMoNaKo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za te cieple slowa. Z wami to od razu latwiej i problemy takie mniej trudne wydaja sie. Jestescie wielkie kobietki :*
MoNaKo, Mag85 lubią tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
MoNaKo wrote:A ja po wizycie- 6 ds i prawy jajnik 7 pęcherzyków a na lewym tylko 2. Endometrium 8,9. Dr mówi że jest pieknie choć mnie zmartwiło że mało tych pęcherzyków. Na pocieszenie usłyszałam że u niektórych pacjentek w 6 ds prawie nic nie widać a u mnie wygląda wszystko bardzo obiecujaco juz teraz. W czwartek wizyta, w piatek badania i możliwe że punkcja w niedziele w zależności od wyników.
Zaczyna do mnie docierać że to się dzieje naprawdęRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny