IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiu na jestem po 3 szczepieniach teraz podchodzimy i zobaczymy co z tego wyniknie i tez mialam mnostwo watpliwosci. Ale to wg mnie ostatnia deska ratunku. Juz dalej nie bede niczego badac bo tak mozna w nieskonczonosc. Tez mialam za wysoki wspolczynnik ( ale nie wiem czy cytokin. Bylo na wyniku wspolczynnik ratio) i jeszcze za duzo limfocytow helper chyba nie pamietam dokladnie. W kazdym razie jak to nie pomoze to ja juz skladam bron. I nie bede juz walczyc bo od poczatku nasze malzenskie zycie toczy sie w szpitalach i przychodniach. Chcemy w koncu zaczac zyc ! Jak ludzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 09:30
Cala, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie bylam nigdy w ciazy takze bylo podejrzenie ze organizm odrzuca zarodek. Szczepienia maja nauczyc organizm ze zarodek to nie zaczatek raka czy innych nowotworow tylko dzidzius i zarodek trzeba przytulic a nie zamordowac - mam nadzieje ze moj organizm sie nauczyl
lipa, Cala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:wszystkie robiłyscie te zastrzyki gonapeptyl w posladki?
O rany,mój mąz pielegniarzem-nigdy w zyciu.
Ja sobie robię sama zastrzyki, bo jak mówiłam, że ma mi pierwszego zrobić to mnie zabił wzrokiem i zdezerterował i w sumie teraz sobie nie wyobrażam, że to on miałby mi to robić, bo sama jednak więcej kontrolujęA i każdy zastrzyk robię w brzuch. Chociaż decapeptyl chyba trzeba w pośladek, ale to mi dr robiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 09:59
-
opu wrote:Ja nie bylam nigdy w ciazy takze bylo podejrzenie ze organizm odrzuca zarodek. Szczepienia maja nauczyc organizm ze zarodek to nie zaczatek raka czy innych nowotworow tylko dzidzius i zarodek trzeba przytulic a nie zamordowac - mam nadzieje ze moj organizm sie nauczyl
No to mogę sie pocieszać, że moze mój organizm nie bedzie tak robić, sokro 2 razy zdarzyło mu sie przytulic nowotwór...(i to zarodkowy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:06
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
opu wrote:No dlatego uwazalam zawsze ze nawet biochemiczna ciaza to znak ze nie ma problemow z zagniezdzeniem ...
Ja miałam na myśli moje potworniaki - to nowotwory z tkanki zarodkowej... skąd się biorą nie wiadomo... ale może tak być, że na pewnym etapie miałam siostrę bliźniaczkę i zostało we mnie po niej trochę ekstra komórek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:18
2020
2023 -
opu wrote:No dlatego uwazalam zawsze ze nawet biochemiczna ciaza to znak ze nie ma problemow z zagniezdzeniem ...
ja po 1 transferze mialam tak jakby biochemiczna .. beta prawie 4 ale spadla, wydaje mi sie ze organizm na roznych etapach rozwoju zarodka moze atakowac, poronienia tez sa wskazaniem do szczepien i leczenia immunologicznego . ale nie wiem.. nie znam sie az tak .
w tej dziedzinie to Justine sie orientuje dobrze
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dziewczyny ja i jowita juz po transferze
razem przyjmowalysmy intralipid-na jednym lozkubaaardzooo mile mialam towarzystwo,nawet nie wiem kiedy kroplowka zeszla.
Tak wiec jestem juz w domku i jem sniadanko.
Teraz oszczedzac sie i betowanie za 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:15
nika03, MedA, lipa, Asia_88, Ajka, aniabbb, Mała Mi 80, kassik, MatyldaG, Joanna85, Mag85, słodka, Cala, Beata.D, zizia_a lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Super Tyszanka, ze juz po
trzymam bardzo mocno kciuki, zeby sie udało! Odpoczywaj
A u mnie nie bedzie bliźniaków... Ale jest 1 pecherzyknaprodukował taka duża bete, ze liczę na niego, ze jest mocny i na następnej wizycie usłyszę serduszko
MedA, nika03, Tyszanka81, Asia_88, Ajka, Mała Mi 80, SzewskaPasja, kassik, Joanna85, Mag85, słodka, Beata.D lubią tę wiadomość
Peonia88
-
mkl wrote:ja miałam pusty pęcherzyk...więc nie wiem jak to traktować...czy przy in vitro zdarzają się puste pęcherzyki?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
lilou wrote:Super Tyszanka, ze juz po
trzymam bardzo mocno kciuki, zeby sie udało! Odpoczywaj
A u mnie nie bedzie bliźniaków... Ale jest 1 pecherzyknaprodukował taka duża bete, ze liczę na niego, ze jest mocny i na następnej wizycie usłyszę serduszko
Gratuluje pecherzyka,juz jeden krok do przodu
jest pecherzyk na kolejnej wizycie bedzie ❤zizia_a lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy mogę tu was o to prosić.... Otóż otwieram ze znajomymi szkołę dla dzieci i zależy nam na dużej ilości lajków na facebooku, jeśli byłybyście tak miłe proszę o polubienie tej strony:
https://www.facebook.com/labedutorun
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie lajki:)