IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
opu wrote:Codxiennie glowa mnie boli rano a dzis mimo apapu nie chce odpuscic czy to sprawka gonapeptylu?
współczuje
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyNo nie tylkk glowa. Dotralo do mnie ze to ze telepie sie a za chwike jest mi tak goraco ze musze wyjsc na dwor sie ochlodzic bo mam wrazenie ze zemdleje, w nocy zimno mi bardzo budze sie nad ranem oczywiscie z bolem glowy, brak apetytu jedzenie jak wior ... Nie smakuje, zawroty glowy mam juz chwike po aplikacji zastrzyku, generalnie slabo mi i sie nie moge skupic. I nastroj poziom minus piec ... Chodze smutna nic mnie nie cieszy. Nie mam cierpliwosci.
Pewnie to przez te hormony -
nick nieaktualny
-
ja mia łam nie robić sikańców ale jak tu wytrzymać, przecież musiałam się upewnić, mój ciń cienia z przed wczoraj jest już całkiem porządną różową kreską, jutro beta(mąż nie odpuszcza),zdaje sobie sprawę że jeszcze wszystko może się wydarzyć ale mam promyk nadziei. Trzymajcie kciuki za jutro
Mag85, MedA, lady_pink, Tyszanka81, słodka, nika03, ewela873, MoNaKo, Angie 31, Joanna85, shooa, Konwalia, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
opu wrote:No nie tylkk glowa. Dotralo do mnie ze to ze telepie sie a za chwike jest mi tak goraco ze musze wyjsc na dwor sie ochlodzic bo mam wrazenie ze zemdleje, w nocy zimno mi bardzo budze sie nad ranem oczywiscie z bolem glowy, brak apetytu jedzenie jak wior ... Nie smakuje, zawroty glowy mam juz chwike po aplikacji zastrzyku, generalnie slabo mi i sie nie moge skupic. I nastroj poziom minus piec ... Chodze smutna nic mnie nie cieszy. Nie mam cierpliwosci.
Pewnie to przez te hormonyInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
opu wrote:No nie tylkk glowa. Dotralo do mnie ze to ze telepie sie a za chwike jest mi tak goraco ze musze wyjsc na dwor sie ochlodzic bo mam wrazenie ze zemdleje, w nocy zimno mi bardzo budze sie nad ranem oczywiscie z bolem glowy, brak apetytu jedzenie jak wior ... Nie smakuje, zawroty glowy mam juz chwike po aplikacji zastrzyku, generalnie slabo mi i sie nie moge skupic. I nastroj poziom minus piec ... Chodze smutna nic mnie nie cieszy. Nie mam cierpliwosci.
Pewnie to przez te hormony
kompletnie nic zlego nie odczulam.
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
lady_pink wrote:Mocno trzymam kciuki!
I podziwiam silną wolę - ja już dziś stałabym w kolejce na oddanie krwi
Idz za mnie 26.09 bo ja juz dzis sie boje...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Jowita jak samopoczucie dzis?
Mnie w nocy piersi bolec zaczely a od ok. 9:00 brzuch pobolewa...to tyle5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
aniabbb wrote:ja mia łam nie robić sikańców ale jak tu wytrzymać, przecież musiałam się upewnić, mój ciń cienia z przed wczoraj jest już całkiem porządną różową kreską, jutro beta(mąż nie odpuszcza),zdaje sobie sprawę że jeszcze wszystko może się wydarzyć ale mam promyk nadziei. Trzymajcie kciuki za jutro
-
Tyszanka, ominął mnie Twój tansfer, ale już powoli wracam na wątek i trzymam mocno kciukasy
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyTyszanka, jowita ja prze was oszaleje
d is mi sie snilo ze zarodek mialam podany i ze cos mnie kulo cos tam ten i obudzialam sie ze strachem ze sie nie uda ...
A to przes was bo sie tak wczuwami trzymam za wszystkie kciuki
Aniabbb troche nie kumam to sikalas na test dzisiaj ?Tyszanka81 lubi tę wiadomość
-
Tyszanka81 wrote:Jowita jak samopoczucie dzis?
Mnie w nocy piersi bolec zaczely a od ok. 9:00 brzuch pobolewa...to tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:01
-
opu wrote:Tyszanka, jowita ja prze was oszaleje
d is mi sie snilo ze zarodek mialam podany i ze cos mnie kulo cos tam ten i obudzialam sie ze strachem ze sie nie uda ...
A to przes was bo sie tak wczuwami trzymam za wszystkie kciuki
Aniabbb troche nie kumam to sikalas na test dzisiaj ?wysikałam bladą kreskę
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
opu wrote:No to betka to formalnosc aniu
zreszta mochana stroczyki ci kwitna heheh
Slyszalam wlasnie w radiu ze pis nie jest za zaostrzeniem ustawy antyaborcyjnej ze raczej pozostawia ten kompromis. Obawiam sie ze moga sie czepic in vitro.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud