IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszanka81 wrote:Wrocilam...
moje allo mlr wynosi 15%, a powinno min 40% wiec nie mam "parasola ochronnego" dla zarodka...wiec musze zrobic szczepienia w Lodzi
Przedtym jednak musze przejsc na diete bezglutaminowa,bo mam podwyzszony wynik transglutaminazy wiec dolozyl badanie DQ2/DQ8/DRB4...w klinice koszt 400zl.
Anakonda ile placilas za badanie?
Z wynikiem do immunolga z powrotem.Wtedy pokieruje dalej...rece mi opadly...
Edit miałam rabat 30% i zapłaciłam 140 zł metodą pcr DQ2 DQ8 DRB4 sprawdź w diagnostyce ile kosztuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:33
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Yoselyn82 wrote:A po co robi sie badania na celiakie? co ona oznacza? w jakim celu sie ja bada?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:z tego co mi powiedziano ma jakiś wpływ na płodność .
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
a co to test cytotoksyczny? ja nic takiego przed szczepieniami nie mialam..
Tyszanka do kogo bedziesz sie wybierac do Łodzi?
ja nie mialam ani mlr ani tego transglutaminozy.. mi szczepienia wyszly konieczne z testu CBA ..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Lilah wrote:Ja mieszkam w UK i Daily Mail to jeden z wiekszych brukowcow tutaj, dla mnie zalatuje oplaconym artykulem-reklama. Wystarczy poczytac recenzje ludzi, ktorzy z tego skorzystali.
Slyszalam o tym, ale po przeczytaniu opinii ludzi dalam sobie spokoj
wiem wiem, ale zla opinia o zrodle niekoniecznie musi oznaczac ze sama informacja jest nic nie warta. Przeczytalam opinie- okazuje sie ze to jest do jednorazowego uzytku, wiec 80$ na raz, to niewiele taniej niz inseminacja...
tonacy brzytwy sie chwyta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyszanka81 wrote:Z wynikiem do immunolga z powrotem.Wtedy pokieruje dalej...rece mi opadly...
jeśli byłaś na wizycie u Pasnika to możesz np umówić sie na wizytę telefoniczna do niego żeby nie jechać taki kawał drogi, a recepty dr moze posłać poczta -
Tyszanka81 wrote:Wrocilam...
moje allo mlr wynosi 15%, a powinno min 40% wiec nie mam "parasola ochronnego" dla zarodka...wiec musze zrobic szczepienia w Lodzi
Przedtym jednak musze przejsc na diete bezglutaminowa,bo mam podwyzszony wynik transglutaminazy wiec dolozyl badanie DQ2/DQ8/DRB4...w klinice koszt 400zl.
Anakonda ile placilas za badanie?
Z wynikiem do immunolga z powrotem.Wtedy pokieruje dalej...rece mi opadly...
Kurdę Tyszanko szkoda że z badań wyszła konieczność szczepieńAle nie Ty pierwsza i nie ostatnia...tak więc oby to był dobry kierunek i droga do szczęścia
Daleko masz do Łodzi?
A swoja drogą- tylko tam w całej Polsce robia te szczepienia?
Ja miałam zupełnie inne badania i zastanawiam sie czy gdybym nie zrobiła badania allo mlr to może okazałoby sie że i u mnie szczepienia konieczne a tak to wyszło że mogę mieć te szczepienia ale nie muszę.
Dziewczyny ciekawe rzeczy o tej celiaklii...chyba nawet warto przejść na dietę bez badań bo i tak na zdrowie by wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 21:19
-
Angie 31 wrote:Hej dziewczynki☺ to dopiero 6dc a mnie już jajcory bolą. ..i mam wodnisty sluz to już by tak szybko?
Jem dużo białka pije dużo wody no i dzisiaj kupiłam izotonic tylko że w proszku tylko zapomniałam po co ten i na co izotonic? -
Monako rozne sa opinie o tej diecie bezglutenowej. Jesli ktos ma celiaklie to wiadomo, ale jesli nie to czy jest sens? Tez nie zglebialam tematu, ale prawda jest taka, ze jest tyle diet eliminacyjnych ze mogloby sie okazac, ze tylko wode wolno...
lipa, natty85, SzewskaPasja, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Monako rozne sa opinie o tej diecie bezglutenowej. Jesli ktos ma celiaklie to wiadomo, ale jesli nie to czy jest sens? Tez nie zglebialam tematu, ale prawda jest taka, ze jest tyle diet eliminacyjnych ze mogloby sie okazac, ze tylko wode wolno...
Mag85, właściwie to masz rację...to podobnie jak z immunologią bo mam wrażenie że kto by się nie zbadał to zawsze coś wychodzi.
Chyba że jest tu szczęściara która badała immunologię i wyniki wyszły super?lipa lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o szczepienia to nie wiem do kogo uderzyc,Ty pysia u Pasnika jestes?
Do immunologa chodze do kliniki.
Narazie jestem zielona z tego.
Do Lodzi z Tychow mam ok 200km
Podobno robia gdzies w Krakowie ale dr polecil Lodz...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
MoNaKo wrote:Mag85, właściwie to masz rację...to podobnie jak z immunologią bo mam wrażenie że kto by się nie zbadał to zawsze coś wychodzi.
Chyba że jest tu szczęściara która badała immunologię i wyniki wyszły super?
Trzeba by zrobic takie doswiadczenie i przebadac pod katem immunologii dziewczyny ktorym sie udalo bez tego. Ciekawe czy by mialy wyniki ok. -
ana1122 wrote:Angie jutro podglądanie? Jaki ty masz wynik amh? Ja to W ogóle jajników Nie czuje. Dziś trochę Ale U mnie 9 dc.
Moje Amh to 11.Tak jutro pierwsze usg ale z tym śluzem to w szoku jestem
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Ania:gdzie ta ciaza! wrote:wiem wiem, ale zla opinia o zrodle niekoniecznie musi oznaczac ze sama informacja jest nic nie warta. Przeczytalam opinie- okazuje sie ze to jest do jednorazowego uzytku, wiec 80$ na raz, to niewiele taniej niz inseminacja...
tonacy brzytwy sie chwyta -
Czytam te Wasze ostatnie posty o immunologii i szczepieniach itd. Po prostu czarna magia dla mnie. Tak sobie też myślę ile jest tego wszystkiego, tych badań i pułapek naszych organizmów...przeraża mnie to. Okropne jest jaką długą drogę musimy przechodzić i też to co pisałyście kilka stron wcześniej...te dobre rady ludzi. Ja też z każdej strony słyszę o cudach, że wyluzowali i się im udało. Słuchać się tego nie da.
Tak z innej beczki, bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam lekarza, a miałam dziś pierwszą konsultację 3 dpt. Do kiedy brałyście relanium- jeśli w ogóle brałyściewydaje mi się, że dziś wieczór ostatnia tabletka
* IVF -10/2016 - brak rozwoju zarodków
* 5 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny