IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:ewela dziękuję za miłe słowa, trzymaj kciuki bo są nam naprawdę potrzebne. Chciałabym niedługo podzielić sie dobrą nowiną ale ta piekna listopadowa passa niestety przestała trwać
MoNaKo, ewela873, Cala lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
katariiinkaa wrote:Jesli takie bety mialyby oznaczac i.plantacje to bylam w ciazy juz 6 razy...
Beta ponizej 5 nie oznacza implantacji...
W kazdyn labie ciaza zaczyna sie minimum od 5 i ja mialam kikla razy bete ok 1 i nigdy lekarz mi nie mowil ze to implantacja..Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Anakonda u mnie tez problemy z owulscja, mimo to doktor zdecydowal sie na naturalny cykl, ale stymulowany clo i z zastrzykiem na pekniecie.
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
U mnie biochemiczna byla w 2014 roku,ciaza i poronienie w maju i nadal nic...u mnie teoria sie nie sprawdza5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
U mnie po poronieniu miałam cykl na anty i potem ciąża biochemiczna . Mam mętlik w głowie co mam robić .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:To nie implsntacja,wystarczy raz byc w ciązy,albo zrobic zastrzyk typu ovitrelle to juz wartosc nie bedzie zero,zawsze cos pozostaje w organizmie gonadotropiny.Dlatego czesto sie mówi ze jak sie raz zajdzie w ciąze to drugi raz szybciej sie uda
u mnie jak jest dupa to jest 6,7 dpt bhcg < 0,1 i ani krztyny więcej. jak się coś zadzieje to jest wyżej jak już pisałam wczesniej.
ważne, żeby każdy miał swoją teorię i jej się trzymał, będzie zdrowszyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 09:11
-
nick nieaktualny
-
U mnie po poronieniu w czerwcu też ciszaHashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, namieszane w immuno, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
03.2025 V IVF - 2.11 zamrożona -
nick nieaktualny
-
Ja tez uwazam, ze jesli jest jakas beta to cos sie jednak dzialo. Moj dr tez mowil jak mialam bete 9 ze byla implantacja, ale potem sie pochrzanilo. A po pozamacicznej badalam bete i bylo zero takze nic nie zostalo. Ale tak jak mowi Anakonda kazdy ma inna szkole.
-
Justine lubie za wszystko co wczoraj pisałaś, rozbawiłaś mnie bardzo i wizdzę że w owu to wiekszość z nas ma podobni. Mój mąż wie że kategorycznie nie moze zamykać tej strony
Piggy moje gratulacje ;*
Jagna nawet nie wiesz jakbym chciała aby grudzień okazał się owocny w nowe ciążę ale dziś dopadają mnie jakieś myśli że chyba jeszcze nie czas na mnie ;/
Muszę powoli ogarnąć jakiś wyjazd sylwestrowy dla dwojga żeby troszkę odreagować i nastawić sie na nową procedurę...Bywam optymistką ale chyba im bliżej bety tym trudniej u mnie o optymizm.
-
MoNaKo wierze w Ciebie, mam nadzieje, ze bedziesz miala piekne Swieta. Rozumiem Twoje obawy, ja przed beta mam zaawansowany obled. Postaraj sie myslec pozytywnie. Kiedys musi sie udac moze to jest TA chwila.
Cala za Ciebie tez kciuki &&&& i pozostale dziewczyny, nie pamietam chyba Wife tez bedzie betowac? Powodzenia Kochane &&&&
Zazdroszcze Wam, u mnie maly zastoj. Niby mam odpoczywac ale mysle codziennie o tym o takze.... Taki guziczek w glowie by sie przydalCala lubi tę wiadomość
-
Mag85 ten obłęd to chyba teraz i mi sie udziela...a najgorsze jest to że i na sikańca i na betę za wcześnie. Najbardziej nie znaszę tej nie wiedzy- wolałabym już wiedzieć na czym stoje i albo ostrożnie sie cieszyć albo zebrać sie szybko do kupi i już nastawiać na walkę od nowa.
Nie znaszę takiego biernego czekania
Dziewczyny ja wiem że to głupie i mało możliwe ale ja ciągle w głowie mam myśl że fajnie byłoby sie kiedyś- w niedalekiej przyszłości spotkać
Cala, shooa, bizona, wife, jak u was samopoczucie?? Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
Edit, Justine - Ty pisałas że czujesz że tym razem się udało, chyba dobrze kojarzę? Kiedy miałaś transfer i kiedy beta?? -
Monako, teoretycznie beta powinna juz wyjsc, tylko pytanie czy chcesz sie tak denerwowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 11:43
-
MoNaKo wrote:Mag85 ten obłęd to chyba teraz i mi sie udziela...a najgorsze jest to że i na sikańca i na betę za wcześnie. Najbardziej nie znaszę tej nie wiedzy- wolałabym już wiedzieć na czym stoje i albo ostrożnie sie cieszyć albo zebrać sie szybko do kupi i już nastawiać na walkę od nowa.
Nie znaszę takiego biernego czekania
Dziewczyny ja wiem że to głupie i mało możliwe ale ja ciągle w głowie mam myśl że fajnie byłoby sie kiedyś- w niedalekiej przyszłości spotkać
Cala, shooa, bizona, wife, jak u was samopoczucie?? Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
Edit, Justine - Ty pisałas że czujesz że tym razem się udało, chyba dobrze kojarzę? Kiedy miałaś transfer i kiedy beta??
Nie, nie, niejestem jeszcze przed transferem- planowany na 17.12 albo 19.12. Dzisiaj się dowiem kiedy dokładnie. Bete bede robić max w wigilie- jeśli transfer będzie 19.12, a jeśli będzie 17.12 to 23.12
czyli 5dpt albo 6dpt
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Dziewczyny ja testuję w czwartek to będzie 9 dpt blastki z crio.Objawów zero-w ogóle jestem dziwnym przypadkiem bo nie odczuwam wcale brania hormonów-tak samo bylo przy stymulacji.Ogolnie cały czas miałam pozytywne nastawienie. Od wczoraj już czarne myśli i ogólnie ryk co 3 godziny.
-
Bella93 wrote:Monako, teoretycznie beta powinna juz wyjsc, tylko pytanie czy chcesz sie tak denerwowac...
Bella ostatnio poleciałam na betę w 7dpt blastki i wynik był 1 więc odstawiłam leki nie informujac lekarza. Następnego dnia napisałam do lekarza i kazał leki kontynuowac- beta w 10 dpt ponad 4, w 13 dpt ponad 5... Trochę świrowałam przy poprzednim transferze i obiecałam sobie że do 9 dpt wytrzymam...ale łatwe to nie jest
Muszę jednak wytrzymać. W czwartek zrobię pierwszego sikańca, w piątek powtórzę a w sobotę na betę...
W czwartek mamy też małą wigilię dla pracowników więc może lepiej żebym nie wiedziała....w dodatku chcę się na nią spóźnić i pominąć kwestię składania życzeń....bo obawiam sie że mogę się wtedy rozkleić
Justine, to już niedługoTeraz widzę w stopce że wszysktko masz ładnie opisane...
Będę mocno zaciskać kciuki :*