IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
shooa wrote:I pytanie do dziewczyn co brały zastrzyki z prg- miałyście lepsze wyniki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:50
shooa lubi tę wiadomość
-
Aga78 wrote:Monako ja mam takie samo podejscie-gdyby nie plamienie to bym czekała z betą a tak to nie chcę wstrzymywać okresu lekami i dlatego lecę dzisiaj.Trzymam kciuki za 3-cyfrówkę
Aga trzymaj za mnie a ja trzymam za CiebieSzkooda że wynik bedziesz miała dopiero jutro no ale przynajmniej bedzie wiadomo co z maluszkiem
-
Shooa, kopa zarobisz. Ja mam Pawełka i żadnego plamienia w ciąży nie miałam a po transferze przy 6 utrogestanach i 3dupkach miałam prg niespełna 12ng/ml. Nie swiruj.
Co u Opu i Mag85?
Asiula86? Napisz priv.
Mam w domu pełzaka już i nie jestem w stanie czytać...shooa, lipa, Konwalia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Melduję, ze zastrzyki z progesteronu Agolutin nie bolą wcale a w dodatku kosztują gorsze - za kurację na prawie miesiąc zapłaciłam (juz z wysyłka) 60 zł. Jedyny dodatkowy wydatek to opłata za podanie domięśniowe, u mnie w ośrodku 8 zł. Mam podwójny zastrzyk co drugi dzień, wiec nie jest najgorzej.
Zastrzyki dostępne w tej samej aptece w Cieszynie - Lékárna na Ostravské.shooa lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Aga trzymaj za mnie a ja trzymam za Ciebie
Szkooda że wynik bedziesz miała dopiero jutro no ale przynajmniej bedzie wiadomo co z maluszkiem
-
nick nieaktualny
-
Aga78 wrote:Wiadomo to będzie dopiero po drugiej becie bo nie wiem czy to okres czy plamienie.Ach ciężkie to wszystko.Jak wczoraj zrobilam test to z moim M.tylko stwierdzilismy :acha coś się dzieje i każdy wrócił do swoich zajęć.Inne pary jak widzą co$ takiego to płaczą ze szczęścia a my jak dwa muminy boimy si€ cieszyc:(
Wiadomo, że potwierdzeniem bedzie druga beta ale jeśli ta dzisiejsza wyjdzie spora to bedzie nadzieja. Tak czy siak trzymamy kciuki. Co ma być to będzie a my na nic juz wpływu nie mamy niestety... -
MoNaKo wrote:Wife ja już sama nie wiem co jest dobrym a co złym znakiem;/
Brałaś dziś no-spę? Ja boję się wziąć wiecej niż 3 dziennie.
Co do bety to sama siebie podziwiam za tę cierpliwość ale ja już miałam 4 ciąże biochemiczne- tasty sikane nie kłamią bo zrobiłam ich od wczoraj 5 więc ciąża jest a jeśli coś się teraz wydarzy to będę wiedzieć że to znów ciąża biochemiczna...a jeśli to jest ten maluszek i ta ciążą ta chciałabym zobaczyć naprawdę piękną betę taką jakiej jeszcze nigdy nie miałamMoNaKo lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
shooa wrote:Problemik, a ile brałaś prg przy takim poziomie wyniku jaki miałaś?
I pytanie do dziewczyn co brały zastrzyki z prg- miałyście lepsze wyniki?
Cala, od transferu chwilami mam bóle miesiączkowe, duże nadmuchane od estrofemu cycki i pojawiły się bóle krzyżowe. czyli jak na miesiączkę albo jak na ciążę, na dwoje babka wróżyła jak to zwykle bywa.09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Mag85 wrote:Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki baaardzo mocno&&&&&
Bizona a Ty jak tam? Skusilas sie na test ?pamietajce ze ja mialam dwudniowe zarodki wiec musze dluzej czekac;)
Sikne sobie w niedziele dla sportu a na bete planuje isc w poniedziałek to bedzie 10,11dpt. Powinno juz cos wyjsc nie?MoNaKo lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Junioer wrote:Melduję, ze zastrzyki z progesteronu Agolutin nie bolą wcale a w dodatku kosztują gorsze - za kurację na prawie miesiąc zapłaciłam (juz z wysyłka) 60 zł. Jedyny dodatkowy wydatek to opłata za podanie domięśniowe, u mnie w ośrodku 8 zł. Mam podwójny zastrzyk co drugi dzień, wiec nie jest najgorzej.
Zastrzyki dostępne w tej samej aptece w Cieszynie - Lékárna na Ostravské.
Cudowna wiadomość
Czytam sobie o nim i znalazłam takie cuda
"Posiadamy lek Agolutin - progesteron dla psów i kotów. Pomaga samicom w problemach przy zajściu w ciążę oraz mających trudności z jej donoszeniem - podtrzymaniem. Stosowany po stwierdzeniu małej ilości progesteronu już od 3 tygodnia ciąży, aż do rozwiązania (co 3 dni). Stosować tylko po badaniach progesteronu pod opieką weterynarza. "MoNaKo, Junioer, shooa lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
bizona wrote:Dziek8 za pamiec
pamietajce ze ja mialam dwudniowe zarodki wiec musze dluzej czekac;)
Sikne sobie w niedziele dla sportu a na bete planuje isc w poniedziałek to bedzie 10,11dpt. Powinno juz cos wyjsc nie?
Powinna już beta dwucyfrowabizona, nika03 lubią tę wiadomość
MoNaKo wrote:Justine a trzycyfrowa kiedy powinna/mogłaby wyjść?? Bo ja chcę widzieć albo trzycyfrową albo wcale
Kochanie, nie mam pojęciaMogę tylko mówić po swoich doświadczeniach.
U mnie w 7dpt blastki beta była 27. W 9dpt była 63, a 11dpt powinna wyjść już 3 cyfrowa na moim przykładzie.
Także bazując na moim nieszczęsnym doświadczeniu w 11dpt powinna Ci wyjść już 3 cyfrowaMoNaKo lubi tę wiadomość
Wife wrote:Kochana to kciuki za piękna betę :-* wzięłam już jedna nospe bo mnie boli ale nie pomaga i plecy mnie bolą się martwie strasznie
Kochana ja też sie martwię...ale może to jest nasz czasPrawda jest taka że początek ciąży to początek nowych zmartwień...
-
MoNaKo wrote:Justine a trzycyfrowa kiedy powinna/mogłaby wyjść?? Bo ja chcę widzieć albo trzycyfrową albo wcale
Edit: choc u mnie w klinice najnizszy poziom bety z 11dpt blastki to 60 (oczywiscie z pozniejszym prawidlowym przyrostem), wiec jak widac to bardzo roznie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 10:51
-
bizona wrote:Dziek8 za pamiec
pamietajce ze ja mialam dwudniowe zarodki wiec musze dluzej czekac;)
Sikne sobie w niedziele dla sportu a na bete planuje isc w poniedziałek to bedzie 10,11dpt. Powinno juz cos wyjsc nie? -
Mag85 wrote:Justine to musimy teraz pooszukac dobrego weterynarza
Ja jestem w stanie nawettam pojsc w akcie rozpaczy.
Myślę, że nie będzie aż do weta chodzić
Jak gin da zalecenie do tych zastrzyków to pielęgniarka środowiskowa na free powinna nam wbijać.
Jak wyjdzie mi pozytyna beta i będę musiała mieć Prolutex to napewno poproszę o wypisanie Agolutin i podskoczę na Czechy bo oszczędność duża.Mag85 lubi tę wiadomość
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/