IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja robilam hybrydy...dopiero je zdjelam po pozytywnej becie...ponodz mozna ale i nie...sa rozne opinie...ale normalnym lakierem mozna bez problemu...i od 2trymestru mozna klasc pazury wiec...to sprawa indywidualna...
dzis wlasnie ide do fryzjera...mam nadzieje ze nie zaszkodzi to dziecku
i jego/jej inteligencji haha
wombi lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
MoNaKo wrote:Tak Wife, ciągle coś się dzieje w moim brzuchu. Najwięcej to mam takiego " bulgotania" o którym wcześniej pisałam. I do tego jajniki czasami a czasem boli tak po prostu jak na @. I ten objaw najbardziej mnie niepokoi więc już wziełam nospę. Za dwa dni mam termin spodziewanej miesiączki bo ja podchodziłam na cyklu naturalnym i naprawdę mam cichą nadzieję że nie przyjdzie...
Aaa i dodam jeszcze, że wogóle nie mam apetytu, mogłabym wogóle nie jeść.
Dziewczyny ja też siebie podziwiam ale 4 ciąże biochemiczne za mną. Gdyby to był pierwszy w życiu pozytywny test z moczu to od razu po zobaczeniu dwóch kresek siedziałabym w punkcie pobrań. A tak to u mnie czar pryskał zawsze po wyniku bety stąd moja blokada...
Wife szkoda że nie możemy wziąć czegoś na uspokojenie przed betąStres w oczekiwaniu na wynik na pewno nie służy maleństwom...Ja najchętniej zjadłabym relanium
Dobrze cię rozumiem!
Trzymam mocno kciuki jutro!
-
lady_pink wrote:Dla mnie to jakieś dziwne z tym progesteronem
Na luteinie dowcipnej 2x100 prog mam około 40.
Teraz na tych niby cudownych zastrzykach i luteine doustnej miałam 15. Hmm nie czaje już tego
Z dr będę gadać już w nowym roku więc dopytam go szczegółowo o ten prog.
Hahaha bałaś się mnie? SzalonaJa nie krzycze
Ale faktem jest, że bym Cie próbowała przetrzymać do dzisiaj09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Justine wrote:Jakie miałaś tsh przed ciążą?09.2016 IVF
Evaa wrote:To jesli podcinac wlosow nie mozna
to co z wlosami pod pachami i na nogach cala ciaze ?
bo to tez sa wlosy haha a no i na dole
warkocze plesc???
a co do tych pod pachami to zawsze możesz je jakoś przystroić. Ooo np tak :
Justine, SzewskaPasja, Wife, Evaa lubią tę wiadomość
-
Wife wrote:Justine ja nie wiem czy jestem w ciąży ale przed transferem miałam 1,30 a wcześniej nawet koło 2 później mi się unormowalo i teraz zobaczymy jakie będzie
moje tsh skacze sobie jak mu się żywnie podoba. Mam Hashimoto a moje tsh nigdy nie przekroczyło 3. Zawsze jest w normie. Jedyne czym się sugeruję to wyniki wolnych hormonów tarczycy. Tylko ft3 i ft4 mówi mi coś o stanie mojej tarczycy. Badałaś inne hormony niż tsh ? Masz coś zdiagnozowane? Bierzesz leki ?
-
Morwa wrote:Ja miałam czarnego kota przez 13 lat , to tak jakby podwójny pech
nie muszę się już diagnozować , problem rozwiązany?
Myślę, że jak pozbędziesz się czarnego kota i odprawisz egzorcyzmy to fortuna będzie Ci sprzyjaćMorwa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Myślę, że jak pozbędziesz się czarnego kota i odprawisz egzorcyzmy to fortuna będzie Ci sprzyjać
Justine lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Z mojego doświadczenia wynik tsh nie jest dobrym wyznacznikiem sprawdzania tarczycy. To hormon przysadki, który jest bardziej zmienny niż kobieta
moje tsh skacze sobie jak mu się żywnie podoba. Mam Hashimoto a moje tsh nigdy nie przekroczyło 3. Zawsze jest w normie. Jedyne czym się sugeruję to wyniki wolnych hormonów tarczycy. Tylko ft3 i ft4 mówi mi coś o stanie mojej tarczycy. Badałaś inne hormony niż tsh ? Masz coś zdiagnozowane? Bierzesz leki ?
Morwa lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
Wife wrote:Zawału dostanę zaraz dziewczyny
Najpierw wyniki, potem zawał. Taka kolejnośćWife, Asia_88, Morwa lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
lipa wrote:A obgryzać można?
Jako, że czuję się odpowiedzialna za rozpoczęcie to może i zakończenie mogę zarządzić
Chyba juz każdy wie, że można w ciąży obcinać włosy, bez urywania dziecku głowy, tudzież wysysania mu mózgu
sisi lubi tę wiadomość