IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Nieeee!!!!
Bardzo mi przykroQuwa,to nie powinno sie stac!
Sisi, to byl wlasnie drugi lekarz. po tygodniu czekania nic sie nie zmienilo.
Jagna, nie pojmuje- robilismy badania genetyczne zarodkow, wlasnie zeby uniknac takiego zonka. wiec chyba przestaje wierzyc w ich skutecznosc. -
Ania a było widać zarodek wcześniej czy też nie? Lekarz kazał już odstawić leki czy czekać jeszcze trochę? Może na jakimś lepszym usg trzeba szukać?
Współczuję takiego obrotu sprawy.
Ale przynajmniej wiesz, że organizm potrafi utrzymać ciążę tylko musi się trafić ten właściwy, zdrowy zarodek. Ja tak sobie tłumaczę swoje puste jajo.
Okrutne są takie obroty sytuacji. Trzymaj się dzielnie -
Ania gdzie ta ciążą bądź silna dasz radę :-* :-* jeju to wogole strach się cieszyć eh...tule mocno:-* a ja znowu bezsenność nie śpię wykoncze się
Ania:gdzie ta ciaza! lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Inkaa85 wrote:Daj proszę adres tej apteki może się przyda i tak uczynię
tylko to chyba czasowo długo trwa ?
Moja klinika wysyła receptę do nich, ja potwierdzam mailem i po kilku dniach mam leki.
Możesz tez receptę wysłać sama. -
U mojej siostry serduszko maleństwa pojawilo sie w pod koniec 8 tygodnia...
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Wife wrote:Jeju zwariuje dzisiaj i w nocy kiedy nie spalam zero bólu brzucha aż się boję iść na betę
jeszcze miałam takie koszmary
Wife, mam to samo- nie mogę zasnąC wieczorem i budzę się wcześnie rano...koszmarów nie mam ale dziwne sny...
Zrobiłam znów test- to już 3 pod rząd jedenj firmy, druga kreska jest widoczna szybko ale przez te trzy dni jest niewiele ciemniejsza ;/
Ja wiem, że te testy nie muszą świadczyć o przyroście bety ale jednak powinny być ciemniejsze...
Tak więc dosyć u mnie czekania i idę na betę już dziś. Gdybym zobaczyła tą drugą kreskę wyraźniejszą to bez probemu czekałabym do jutra...Oszaleć można!! Boję się niskiej bety ale mam co do niej przeczucia ;(
Ania gdzie ta ciąża- bardzo mi przykro.
-
MoNaKo wrote:Tak teraz patrzę na chłodno i kreska jest ciemniejsza od poprzednich. Idę na betę jutro. I w poniedziałek. Wiem, głupia jestem ze tak zwlekam, ale naprawdę się boje09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Tak Wife, ciągle coś się dzieje w moim brzuchu. Najwięcej to mam takiego " bulgotania" o którym wcześniej pisałam. I do tego jajniki czasami a czasem boli tak po prostu jak na @. I ten objaw najbardziej mnie niepokoi więc już wziełam nospę. Za dwa dni mam termin spodziewanej miesiączki bo ja podchodziłam na cyklu naturalnym i naprawdę mam cichą nadzieję że nie przyjdzie...
Aaa i dodam jeszcze, że wogóle nie mam apetytu, mogłabym wogóle nie jeść.
Dziewczyny ja też siebie podziwiam ale 4 ciąże biochemiczne za mną. Gdyby to był pierwszy w życiu pozytywny test z moczu to od razu po zobaczeniu dwóch kresek siedziałabym w punkcie pobrań. A tak to u mnie czar pryskał zawsze po wyniku bety stąd moja blokada...
Wife szkoda że nie możemy wziąć czegoś na uspokojenie przed betąStres w oczekiwaniu na wynik na pewno nie służy maleństwom...Ja najchętniej zjadłabym relanium
-
Dziękuję Evva, oszaleć można przez te emocje. I pewnie hormony.
A tu moja mała kolekcja, więcej testów nie mam więc chyba już nie zrobię skoro jutro beta. Bo ja taka głupia jestem że ile bym nie miała to tyle samo bym zrobiła
https://zapodaj.net/d413564cfdeab.jpg.htmlEvaa, sisi, bizona, Bella93, Morwa, wombi, Milkowiec lubią tę wiadomość