IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizona za wizytę !!! trzymam kciuki
Koniczynka - wg. kalkulatora przyrost w normie
Ja muszę poszukać jakiś metod relaksacji i nie rozkminiania każdego bólu, skurczu bo zwariuje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 20:31
4Koniczynka, bizona lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Ja sie nastawiam na zarodek;) a serduszki 35dpt;)
4Koniczynka kurde niezly wystrzal;) te same jednostki? Dopiero zobaczylamvze 10 i 14 dpt;) jest git!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 20:33
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Kredowa wrote:Ja muszę poszukać jakiś metod relaksacji i nie rozkminiania każdego bólu, skurczu bo zwariuje....
Kredowa lubi tę wiadomość
-
Junioer, Kredowa a z jakich wskazan bierzecie Clexane? Poszlam do innego gina i troche mnie postraszyl ze czesto robią sie krwiaki i zarodek moze sie z krwiakiem wyplukac
w sumie nie mam typowych wskazan, jestem po 1 poronieniu...
-
falka wrote:Junioer, Kredowa a z jakich wskazan bierzecie Clexane? Poszlam do innego gina i troche mnie postraszyl ze czesto robią sie krwiaki i zarodek moze sie z krwiakiem wyplukac
w sumie nie mam typowych wskazan, jestem po 1 poronieniu...
-
Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzeniaKinga
-
falka wrote:Koniczynka piekna beta!! Bizona kciuki za wizytę! Ile Ci wyszla beta i prg ta najswiezsza?
Prog 241,4 mol czyli 75,80 ng
Dzis 23dpt wieczorem wizyta;)
actwiti, Justine, Karola1985, sisi, Morwa, Nefe, falka, Kredowa, Milkowiec, Beata.D lubią tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
ana167 wrote:Ile musialas czekac po poronieniu na wznowienie staran? 3 m-ce czy dłużej? prawdopodobnie dzis na usg dwowiem się ze drugi maluch nie dal rady,mial niskie tetno i byl maly.
Nie mów tak! Może maluch jak został sam zadomowił się bardziej bo miał więcej miejsca
Rozumiem, że chcesz się przygotować na najgorsze, ale póki masz w sobie maluszka to musisz w niego wierzyć jako mama.
Bardzo Ci kibicuje, żeby został z Tobą ten okruszek.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
bizona wrote:Beta 22179
Prog 241,4 mol czyli 75,80 ng
Dzis 23dpt wieczorem wizyta;)
gratuluje przyrostu betyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
możecie mi powiedzieć, jeśli któraś z was sie orientuje, czym sie rózni luteina od lutinusa, czy w lutinusie jest lepszy progesteron,jakos lepiej przyswajalny? bo mam wrażenie, że większość ginekologów przy ivf przepisuje lutinus, a używając jednego i drugiego lepiej używało mi sie luteiny, bo jest w mniejszych tabletkach i tak nie wypływa. Co myślicie?
-
ana167 wrote:Ile musialas czekac po poronieniu na wznowienie staran? 3 m-ce czy dłużej? prawdopodobnie dzis na usg dwowiem się ze drugi maluch nie dal rady,mial niskie tetno i byl maly.
Kciuki za dzisiaj !! :)musi byc dobrze!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ana167 ja wiem że serce i rozum często nie mówią jednym głosem...i że nadzieja zawsze jest ale my czasem piszemy czarne scenariusze bo nieco juz przeszłyślmy i nie chcemy aby znów bardzo bolało. Ale spokojnie, czekamy do Twojej wizyty i zobaczymy. W każdym bądź razie ja bardzo mocno zaciskam kciuki :*
Co do Twojego M to pięknie Ci to wytłumaczyłNajważniejsze jest takie właśnie wsparcie!