IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Cześć dziewczynki no zajefajny temat tu macie aż chce się czytać
ja też prawie nic ale za to "ryż w staniku " (jak ktoś jeszcze pamieta)sie sprawdził i wyglądało to bardzo ladnie gorzej jak zdjelam ale ech co tam! W ciąży urosna!
Piszę do was z zapytaniem bo od listopada nie mogę się doczekać swojego transferu najpierw ryzyko hiperki później za szybko @ przyszła następnie przerwa świąteczna i teraz w końcu wczoraj 8dc ale endokrynolog małe i duzo pęcherzyków. W poniedziałek kolejne usg.bez owulacji transferu nie będzie bo tak sobie wymyślili że będzie na cyklu naturalnym.mam pcos i nieregularne miesiączki więc nie wiem czym się sugerowali.
Powiedzcie jest jeszcze szansa żeby z tych kilku pęcherzyków wybił się jakiś i Endometrium.nawet urosło czy dać sobie spokój.
Pomożecie?
Ps.pije wino i wcinam orzechy
Angie ja miałam punkcję 02.11.2016 i transfer odroczony. Owulacje zawsze mam ok 15-16 dc ale w cyklu po punkcji owulacja przyszła dopiero 24 dc. Bądź cierpliwa, po stymulacji organizm musi dojść do siebie. Następny cykl mam już normalny i owulacja była 16 dc. -
Kredowa cudnie
Mamy wysyp bliźniaków ostatnio, oby to był dobry znak na ten rokKredowa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
falka wrote:Kredowa gratulacje!! Bizona to kiedy wizyta??? Kurde chciałabym miec takie podejście jak Ty
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Deseo, witaj i mam nadzieję, że długo z nami nie będziesz na wątku tylko szybko przejdziesz na fioletową stronęProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Informuję, że moje bąble na AZ w lutym już na mnie czekają
2 bąble z 3 doby jeśli mój biologiczny się nie zdecyduje zagościć w najbliższych dniach w moim cieleKredowa, Evaa, ana167, ewe_a85, nika03, kassik, roletka, lipa, Asia_88, Mag85, ewela873, wombi, Konwalia, Deseo, Morwa, Milkowiec, Nefe, Joanna85, Agi83, Bella93, lady_pink, Beata.D, choco lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Hej dziewczyny! 20.01 mam wizytę przygotowawczą do IVF u dr Patrycji Sodowskiej. Z opinii w internecie wynika, że jest lekarzem godnym zaufania, ale fajnie by było gdyby znalazła się na forum kobietka, która leczy się w Invimedzie i podzieli się opinią na temat tej kliniki. Z góry dziękuję za wszelkie info!
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Krakowianka wrote:Jaki powinien byc progesteron, żeby transfer był świeży? Ja wlasnie po punkcji 2piekne oocyty mamy i czekam na wynik progesteronu.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Krakowianka wrote:Nie stymulacja petit przy niskim amh. Z 4 pęcherzyków 2 komórki a z nich 2 oocyty. Invitro w Czechach.
Z tego co pamiętam to musi być poniżej 1ng/mlProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine wrote:Informuję, że moje bąble na AZ w lutym już na mnie czekają
2 bąble z 3 doby jeśli mój biologiczny się nie zdecyduje zagościć w najbliższych dniach w moim ciele
W Provicie rozumiem bedziesz podchodzic, moge zapytac jaki jest koszt i jak to tam wyglada? -
Krakowianka wrote:Jaki powinien byc progesteron, żeby transfer był świeży? Ja wlasnie po punkcji 2piekne oocyty mamy i czekam na wynik progesteronu.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-