IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Cześć dziewczynki no zajefajny temat tu macie aż chce się czytać
ja też prawie nic ale za to "ryż w staniku " (jak ktoś jeszcze pamieta)sie sprawdził i wyglądało to bardzo ladnie gorzej jak zdjelam ale ech co tam! W ciąży urosna!
Piszę do was z zapytaniem bo od listopada nie mogę się doczekać swojego transferu najpierw ryzyko hiperki później za szybko @ przyszła następnie przerwa świąteczna i teraz w końcu wczoraj 8dc ale endokrynolog małe i duzo pęcherzyków. W poniedziałek kolejne usg.bez owulacji transferu nie będzie bo tak sobie wymyślili że będzie na cyklu naturalnym.mam pcos i nieregularne miesiączki więc nie wiem czym się sugerowali.
Powiedzcie jest jeszcze szansa żeby z tych kilku pęcherzyków wybił się jakiś i Endometrium.nawet urosło czy dać sobie spokój.
Pomożecie?
Ps.pije wino i wcinam orzechy
Mogli Ci zrobic na sztucznym,moze by niespodzianek nie bylo.
Co do crio naturalnego nie pomoge.
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
pysia wrote:Hehe faktycznie temat cyckowy
Ja mam punkcje w piątek, jednak więcej jajek mi wyrosłoprogesteron jak narazie niski wiec jest szansa na świeży transfer
Fajnie ze sie dzieje ☺ &&Krakowianka lubi tę wiadomość
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Dzięki bizona, Monako, lipa, Kredowa za pomoc i pocieszenie:* mam nadzieję ze nssz okruszek sie pokaze i nie skonczy sie jak ostatnio. Jedno puste jajo juz przeszlam u bylby mega pech gdyby sie zdarzylo drugi raz... Wtedy to chyba immunologia sie klania...
Kredowa kciuki za wizyte!
Bizona a Ty n a pierwszej wizycie mialas puste pecherzyki czy byly zarodko ale bez serduszka?bizona lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:8dc to jeszcze bardzo wczesnie. Zwlaszcza przy pcos, gdzie owulacje lubia byc pozno... ja bym jeszcze nie rezygnowala.
Podnioslas mnie z podłogi właśnie...
Jakieś światełko gdzieś zaswiecilo:-)
Dzieki❤lipa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Tyszanka81 wrote:a zastanawialam sie czy juz mialas transfer...
Mogli Ci zrobic na sztucznym,moze by niespodzianek nie bylo.
Co do crio naturalnego nie pomoge.
Prawda? A tak to domyślaj się człowieku
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny
W Slaskich Labolatoriach Analitycznych do konca stycznia,poziom wit D jest w cenie 37 zl ☺Cala lubi tę wiadomość
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
choco wrote:Problemik, małe jest piękne. Każdy to wie, a z dużymi to ciągle problemy, wszędzie przeszkadzają.
Podpowiedzcie mi proszę z tą imunologią. Czy to jest jedno badanie z krwi czy są jakieś rodzaje? Czym się kierować? I później konieczna jest wizyta u immunologa? Ja robiłam tylko genetyczne, podstawowe i wyszły ok, to dalej już nie grzebałam.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
falka wrote:Dzięki bizona, Monako, lipa, Kredowa za pomoc i pocieszenie:* mam nadzieję ze nssz okruszek sie pokaze i nie skonczy sie jak ostatnio. Jedno puste jajo juz przeszlam u bylby mega pech gdyby sie zdarzylo drugi raz... Wtedy to chyba immunologia sie klania...
Kredowa kciuki za wizyte!
Bizona a Ty n a pierwszej wizycie mialas puste pecherzyki czy byly zarodko ale bez serduszka?
2 usg 25dpt dwa puste pecherzyki
Teraz ide na usg 35dpt
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Ok dziewczyny ja po wizycie
Jestem w niemałym szoku
Ciąża bliźniacza. Sa dwa pecherzyki w nich zarodki 4.2 mm. Dwa bijące serduszka FHR 123/ min .... jeszcze nie wierze w to co sie dzieje)))
problemik, Agi83, Karola1985, SzewskaPasja, joasia1982, Beata.D, ana1122, lipa, kruszynka5, nika03, WIKI 82, Tyszanka81, natty85, mkl, falka, wombi, Asia_88, Milkowiec, Evaa, Mag85, Mirabelka30, Morwa, Angie 31, pysia, Elf, anakonda, bizona, ewe_a85, actwiti, Karo-Linka, ewela873, Wife, Junioer, Justine, Aga78, Jagna83, zizia_a, Bella93, Joanna85, asia-m-b, Konwalia, Nefe, sisi, Krakowianka, magda_31, choco lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Kredowa wrote:Ok dziewczyny ja po wizycie
Jestem w niemałym szoku
Ciąża bliźniacza. Sa dwa pecherzyki w nich zarodki 4.2 mm. Dwa bijące serduszka FHR 123/ min .... jeszcze nie wierze w to co sie dzieje)))
wielkie gratulacjeKredowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kredowa wrote:Ok dziewczyny ja po wizycie
Jestem w niemałym szoku
Kredowa- cudownie!!! Bardzo się cieszę i gratuluję!!!!Kredowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja cie....
sie blizniaki mnoza ☺Asia_88, Evaa lubią tę wiadomość
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
I ja i ja! Choć mi wystarczy na razie i pojedyncza.
Mamuśki dbajcie o maluchy! Wysyłajcie wiruski. Jak nie tradycyjnie i ivf to może wiatropylnie uda się zaciążyć.
Zazdroszczę wam miseczek a,b czy c... nie macie pojęcia jak ciężko się nosi i-j i jak ciężko kupić coś w tym rozmiarzeKredowa lubi tę wiadomość
-
Tyszanka81 wrote:Ile jajuszek kurka nioska naniosla?
Fajnie ze sie dzieje ☺ &&
do konca nie wiem, okaze sie w piatekale wiecej wyroslo niz na ostatniej wizycie. zobaczymy
kredowa gratki
ale super wiadomoscii Monako i teraz Kredowa
super dziewczyny!
Kredowa, MoNaKo lubią tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest