IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata.D wrote:Asia_88 MedA dobrze pisze,zanim wezmiesz sie za immunologie to zbadajcie sie pod katem bakterii w nasieniu(przydalaby sie tu Anatolka-jej padly dwie procedury przez dziadostwo
wiecej by powiedziala) albo jakiegos zapalania bo lekarze nie przykladaja za bardzo do tego wagi a my staraczki wiemy swoje
I oczywiscie zrobcie potem antybiogram bo tez nie kazdy antybotyk na wszystko dziala(tez bardzo wazne-znowu brak mi Anatolki
) Moze sie okazac ze jakas mala "drobnostka" a ciazy nie ma
Dzieki kochana, ale u nas w klinice przed procedurą są obowiązkowe posiewy nasienia, nigdy nic sie tam nie pojawiło. Mowie Wam, ze wszystko jest niby ok. Szkoda, że tylko niby. Nakierowałyście mnie trochę i chyba trzeba bedzie sie zabrać za przebadanie męża pod katem jakiejś choroby, o której nie wiemy. Czytałam o celiakii i to chyba będzie pierwsze, bo z jelitami to on zawsze miał problemy.. Wiecznie wzdęty.. Alergik, AZS, może jest coś jeszcze -
Jagna83 wrote:To przybij piątkę
ja dokładnie ten sam rozmiar
chociaż teraz trochę podrosły ale cyckami to tego jeszcze nazwać nie można
To ja już nie narzekam na moje 65E....Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
falka wrote:Bizona a jaka mialas bete w dniu wizyty? Ja w 24dpt beta 10tys i tym sie lekarz sugerowal ze przy takiej becie juz serduszko powinno byc... Robilam usg u siebie w szczecinie
falka lubi tę wiadomość
-
Justine wrote:To ja już nie narzekam na moje 65E....
Ale cycuchy[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
problemik wrote:Ale cycuchy
No własnie nie są takie duże tylko mam mały obwód pod biustem
musicie pamiętać, że 65e to odpowiednik 70d/75c/80bAsia_88 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Hahaha temat naczelny cyce
A to wszystko przez MoNAko i jej cyckowe obserwacje)
Powiem wam że nie jeden facet by sobie poczytał te nasze rozmowy o cycach
Falka niepotrzebnie Cie facet nastraszył serio !! Masz jeszcze czas i na zarodka i na serduszko zreszta mam podobne nastawienie jak bizona ! Właśnie sie zbieram na wizytę ale nie napalam sie na nie wiadomo co - powinien być pęcherzyk ale dr z kliniki mi mówiła ze zarodek niekoniecznie wiec przyjmuje tez taka opcje. Idę do zwykłego gin - klinika dopiero jutro u mnie dzis 27dpt wczoraj beta 16 tys - sie okaże co tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:23
falka lubi tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Kredowa faktycznie chyba przez mnie rozwinął się cycuszkowy temat. Ja mam skromne 75A więc nie ma się czym chwalić...
Kochana kciuki za Ciebie. I za super podejście. Czekamy z niecierpliwością na informacje :*
Falka ja też uważam że lekarz niepotrzebnie głupot Ci nagadał. Jak mnie mój dr zapisywał na wizytę w 6t2d to mówił że to nie będzie wizyta serduszkowa bo może być za wcześnie. Serducho sie pokazało ale i tak tylko jedno. Drugie dopiero później. Tak więc postaraj się być dobrej myśli i daj maluchowi jeszcze czas.
falka lubi tę wiadomość
-
Moje zawsze spore byly,juz od liceum.Teraz mam 75-80 C.
I ciezko kupic garsonke na przyklad,czy stroj kapielowy,bo gora duza i bezdupie i bez bioder...☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:32
Evaa lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka co ja mam powiedziec mam 70d, bioder tez nie mam, za to dupa odstaje. Masakra. Stroju kapielowego jesli nie sprzedaja osobno gora, osobno dol to nie mam szans. Z sukienkami tez roznie. Marza mi sie takie cycki z miseczka A.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:38
-
Cześć dziewczynki no zajefajny temat tu macie aż chce się czytać
ja też prawie nic ale za to "ryż w staniku " (jak ktoś jeszcze pamieta)sie sprawdził i wyglądało to bardzo ladnie gorzej jak zdjelam ale ech co tam! W ciąży urosna!
Piszę do was z zapytaniem bo od listopada nie mogę się doczekać swojego transferu najpierw ryzyko hiperki później za szybko @ przyszła następnie przerwa świąteczna i teraz w końcu wczoraj 8dc ale endokrynolog małe i duzo pęcherzyków. W poniedziałek kolejne usg.bez owulacji transferu nie będzie bo tak sobie wymyślili że będzie na cyklu naturalnym.mam pcos i nieregularne miesiączki więc nie wiem czym się sugerowali.
Powiedzcie jest jeszcze szansa żeby z tych kilku pęcherzyków wybił się jakiś i Endometrium.nawet urosło czy dać sobie spokój.
Pomożecie?
Ps.pije wino i wcinam orzechyBella93 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Hehe faktycznie temat cyckowy
Ja mam punkcje w piątek, jednak więcej jajek mi wyrosłoprogesteron jak narazie niski wiec jest szansa na świeży transfer
lipa, Justine, Agi83, Beata.D, Bella93 lubią tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Angie 31 wrote:Cześć dziewczynki no zajefajny temat tu macie aż chce się czytać
ja też prawie nic ale za to "ryż w staniku " (jak ktoś jeszcze pamieta)sie sprawdził i wyglądało to bardzo ladnie gorzej jak zdjelam ale ech co tam! W ciąży urosna!
Piszę do was z zapytaniem bo od listopada nie mogę się doczekać swojego transferu najpierw ryzyko hiperki później za szybko @ przyszła następnie przerwa świąteczna i teraz w końcu wczoraj 8dc ale endokrynolog małe i duzo pęcherzyków. W poniedziałek kolejne usg.bez owulacji transferu nie będzie bo tak sobie wymyślili że będzie na cyklu naturalnym.mam pcos i nieregularne miesiączki więc nie wiem czym się sugerowali.
Powiedzcie jest jeszcze szansa żeby z tych kilku pęcherzyków wybił się jakiś i Endometrium.nawet urosło czy dać sobie spokój.
Pomożecie?
Ps.pije wino i wcinam orzechy -
Mag85 wrote:Tyszanka co ja mam powiedziec mam 70d, bioder tez nie mam, za to dupa odstaje. Masakra. Stroju kapielowego jesli nie sprzedaja osobno gora, osobno dol to nie mam szans. Z sukienkami tez roznie. Marza mi sie takie cycki z miseczka A.
Wiec w ciazy nie musza juz mi rosnac hehe ☺
Mag85 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-