IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a czy sterofundin to inaczej płyn elektrolitowy bo ma ten sam skład co ten plyn..
Monako lub Justine poradzić coś. Ponoć tego leku w hurtowni nie ma i proponowali mi właśnie inny
Zwykła sól fizjologiczna do infuzji jest w każdej aptecebez znaczenia jest producent.
Ja "piję" najpierw intralipid a później sól. Nie mieszam.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
A jak jest lepiej mieszać czy osobno..
Justine ale pwe ma ten skład co ten lek co pisałam a sól nie ma potasu ani magnezuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justine wrote:Zwykła sól fizjologiczna do infuzji jest w każdej aptece
bez znaczenia jest producent.
Ja "piję" najpierw intralipid a później sól. Nie mieszam.
Zwykła sól jest bo mi panie mówiły ale mi chodziło o ten sterofundin który ma taki skład jak pweMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lady_pink wrote:Mi dc Paśnik kazał wymieszać i tak też robię.
Ważny jest intralipid a nie to z czym go mieszasz. Czy to będzie zwykła sól czy pwe to bez znaczenia. On ma jedynie rozrzedzić intralpid i przepłukać żyły, żeby się nie zatkały od gęstego i tłustego intralipidu.
Mi w sumie powiedział, że mam robić jak chce, ale w klinice powiedzieli, że tylko i wyłącznie podawać kolejno.
Obie formy dozwolone jak widać bo obie żyjemylady_pink, Evaa lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
lady_pink wrote:haha no i z tego co widzę, to właśnie Twój sposób okazał się skuteczny
Ok, następnym razme wale sam intralpid
A ile go dawałaś i jak często?
20 tydzień - to już połowa ciąży, a ja pamiętam jakby to było wczoraj, jak pisałaś o pozytywnej becieSyn czy córa?
Córeczkaoj mi się służy, jeszcze drugie tyle.
lady_pink, Bella93, Asia_88, Milkowiec, shooa lubią tę wiadomość
-
Lipa, jak brzuszek? Juz duży?
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
lady_pink wrote:Dwie buteleczki po 100?
Ja mam kupione zapasy po 500 ml, więc połowę muszę wylewać. Ale cenowo wychodziło lepiej
-
Evaa wrote:Lipa,a jakies objawy sa z ta szyjka?bo mi gin nic nie mowi ile ma ...I nawet nie wiem ile ma dlugosci...
żadnych. dobrze się czuję, nic mnie nie boli, nie plamię. Żałuje, że się dowiedziałam o długości tej szyjki, mógł powiedzieć, że jest ok i tyle. A tak to tylko czytam głupoty w internecie i głowa mi puchnie od zmartwień.
Widocznie twoja jest ok, skoro nic ci lekarz nie mówi. Mi wspomniał pierwszy raz. -
A moze mialas krodka z natury,nie czytaj za duzo w necie ja z tym skonczylam...w ogole nie czytam nic o ciazy itd.bo mozna zwariowac...idz na wizyte za kilka dni I sprawdz jeszcze raz dlugosc.Wlasnie dziwne jesli dobrze sie czujesz tak bezobjawowo by sie chyba nie skracala.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Hej dziewczyny dzis bylam na becie i 0
mrozaczkow tez nie mamy z tej stymulacji.
Dr mowi zeby odstawic leki,ale tak mnie tknelo moze jednak za wczesnie? Moze znacie jakis przypadek ze w 10dpt 3dniowego zarodka byla beta 0 a kilka dni pozniej jednak wzrosla?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Hej dziewczyny dzis bylam na becie i 0
mrozaczkow tez nie mamy z tej stymulacji.
Dr mowi zeby odstawic leki,ale tak mnie tknelo moze jednak za wczesnie? Moze znacie jakis przypadek ze w 10dpt 3dniowego zarodka byla beta 0 a kilka dni pozniej jednak wzrosla?Viki26 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-