IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak na prawdę wielkość pęcherzyka to orientacyjna wartość. Zależy jak się go zmierzy i jak się danego dnia ujawni na USG, mógł mieć zarówno 15 jak i 18mm. Biorąc pod uwagę, że rośnie 1-2mm w ciągu doby wydaje mi się, że wszystko było ok. A dostałaś zastrzyk z ovitrelle lub pregnylu czy powinien sam pęknąć?

-
nick nieaktualnyTak przyjęłam Ovitrelle o 7 rano w niedzielę. O 14 w pon IUI, a o 21-22h wieczorem czułam owu.MalaHD wrote:Tak na prawdę wielkość pęcherzyka to orientacyjna wartość. Zależy jak się go zmierzy i jak się danego dnia ujawni na USG, mógł mieć zarówno 15 jak i 18mm. Biorąc pod uwagę, że rośnie 1-2mm w ciągu doby wydaje mi się, że wszystko było ok. A dostałaś zastrzyk z ovitrelle lub pregnylu czy powinien sam pęknąć?
Wiesz mnie ta wartość pęcherzyków teraz zaniepokoila bo w poprzednim cyklu stymulowanym ale samym letrozolem w 9dc miały 18 i 20mm. A teraz kiepsko... i z dodatkowym Menopurem -
No to trzymam kciukiDeseo wrote:sysia- się okaże w sobotę
ale u mnie nacinali właśnie dlatego, że słabej jakości były zarodki. A ponoć do crio są duże wskazania do nacinania, bo otoczka jest grubsza po mrożeniu.
chyba się jednak skuszę na AH
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Justine pewnie swietuje i placze ze szczescia ze ma wysoka bete
Justine lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Drogie Panie,
u mnie zero emocji. Zero łzy. Ale za to koleżanka, która czekała ze mną na wyniki bety cała się trzęsła z emocji i się popłakała
Oficjalnie informuję, że beta w 7dpt 3dniowców czyli dopiero 10dpo wynosi 11,4 a progesteron 37ng/ml
Oczywiście jeszcze się nie cieszymy, bo może być powtórka z rozrywki czyli biochemiczna, ale szansa jest
Ps. Tyszanka, ja już nie jestem efekt szczepień tylko efekt leków immunosupresyjnych oraz AZ
Sysiaaaaa, nick nieaktualny, Mag85, amygdala, Junioer, anouk11, MalaHD, sisi, Yoselyn82, ewe_a85, Evaa, sylwia80, Bella93, Anatolka, Mimbla, Asiula86, Milkowiec, Alrauna1987, Tyszanka81, mkl, Beata.D, Konwalia, Deseo, nika03, zizia_a, Angie 31, gretka, sylvuś, lipa, Agi83, Morwa, triss, Natka-matka wariatka :), Nefe lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Sysiaaaaa wrote:Justine czuje sukces!!! Zgadza się?
Mówiłam, że mam dobre przeczucia
zizia_a lubi tę wiadomość
Justine wrote:Mówiłam, że mam dobre przeczucia

No to moje gratulacje, to rosnijcie zdrowo
Justine lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sysiaaaaa wrote:Justine, to za dwa dni znowu zafundujesz nam taki stresik? Trzymam dalej kciuki &&&& i dałaś mi nadzieję na AZ
Tak Kochanie, jestem dobra w fundowaniu stresika
Jak beta będzie rosła to znaczy, że faktycznie inne geny są rozwiązaniem.
Wydaje mi się, że u nas był problem albo z zarodkami albo organizm atakował wszystko co moje i oblepione czymś innym, ale sprawdzimy tą teorię za jakiś czas
Justine po jakim czasie od brania lekow immunosupresyjnych mialas transfer?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️