IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak na prawdę wielkość pęcherzyka to orientacyjna wartość. Zależy jak się go zmierzy i jak się danego dnia ujawni na USG, mógł mieć zarówno 15 jak i 18mm. Biorąc pod uwagę, że rośnie 1-2mm w ciągu doby wydaje mi się, że wszystko było ok. A dostałaś zastrzyk z ovitrelle lub pregnylu czy powinien sam pęknąć?
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Tak na prawdę wielkość pęcherzyka to orientacyjna wartość. Zależy jak się go zmierzy i jak się danego dnia ujawni na USG, mógł mieć zarówno 15 jak i 18mm. Biorąc pod uwagę, że rośnie 1-2mm w ciągu doby wydaje mi się, że wszystko było ok. A dostałaś zastrzyk z ovitrelle lub pregnylu czy powinien sam pęknąć?
Wiesz mnie ta wartość pęcherzyków teraz zaniepokoila bo w poprzednim cyklu stymulowanym ale samym letrozolem w 9dc miały 18 i 20mm. A teraz kiepsko... i z dodatkowym Menopurem -
Deseo wrote:sysia- się okaże w sobotę
ale u mnie nacinali właśnie dlatego, że słabej jakości były zarodki. A ponoć do crio są duże wskazania do nacinania, bo otoczka jest grubsza po mrożeniu.
chyba się jednak skuszę na AH
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Justine pewnie swietuje i placze ze szczescia ze ma wysoka bete
Justine lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Drogie Panie,
u mnie zero emocji. Zero łzy. Ale za to koleżanka, która czekała ze mną na wyniki bety cała się trzęsła z emocji i się popłakała
Oficjalnie informuję, że beta w 7dpt 3dniowców czyli dopiero 10dpo wynosi 11,4 a progesteron 37ng/ml
Oczywiście jeszcze się nie cieszymy, bo może być powtórka z rozrywki czyli biochemiczna, ale szansa jest
Ps. Tyszanka, ja już nie jestem efekt szczepień tylko efekt leków immunosupresyjnych oraz AZSysiaaaaa, shooa, Mag85, amygdala, Junioer, anouk11, MalaHD, sisi, Yoselyn82, ewe_a85, Evaa, sylwia80, Bella93, Anatolka, Mimbla, Asiula86, Milkowiec, Alrauna1987, Tyszanka81, mkl, Beata.D, Konwalia, Deseo, nika03, zizia_a, Angie 31, gretka, sylvuś, lipa, Agi83, Morwa, triss, Natka-matka wariatka :), Nefe lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Sysiaaaaa wrote:Justine czuje sukces!!! Zgadza się?
Mówiłam, że mam dobre przeczuciazizia_a lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine wrote:Mówiłam, że mam dobre przeczucia
No to moje gratulacje, to rosnijcie zdrowoJustine lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sysiaaaaa wrote:Justine, to za dwa dni znowu zafundujesz nam taki stresik? Trzymam dalej kciuki &&&& i dałaś mi nadzieję na AZ
Tak Kochanie, jestem dobra w fundowaniu stresika
Jak beta będzie rosła to znaczy, że faktycznie inne geny są rozwiązaniem.
Wydaje mi się, że u nas był problem albo z zarodkami albo organizm atakował wszystko co moje i oblepione czymś innym, ale sprawdzimy tą teorię za jakiś czasProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine po jakim czasie od brania lekow immunosupresyjnych mialas transfer?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️