IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:A pamiętacie od którego dnia pojawiły się u was bóle @? Ja nie pamiętam, ale chyba coś koło 5/6 dnia po transferze
A mnie dla odmiany nic nie boli...Czasem trochę, ale nie można tego porównać u mnie z bólem zbliżającego się okresu.
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Sysiaaaaa wrote:A pamiętacie od którego dnia pojawiły się u was bóle @? Ja nie pamiętam, ale chyba coś koło 5/6 dnia po transferze
-
Sysiaaaaa wrote:A zaobserwowałyscie problem z zaaplikowaniem leków dopochwowych? Wkładam Lutinusa paluch, a ten po złości zaraz wyłazi.
Mi tym razem nie przepisali prolutexu ale ogólnie progresteronu na dzień przyjmuje 600 jednostek to chyba powinno starczyć tylko mam nadzieję że ten lutinus nie zacznie mnie podrażniać i że to w jakiś sposób nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 17:34
-
Inkaa85 wrote:Miałam odrazu nie wypływa ale posiłku godzinach jak się trochę rozpuści zawsze coś wylatuje, też tak macie ????
Mi tym razem nie przepisali prolutexu ale ogólnie progresteronu na dzień przyjmuje 600 jednostek to chyba powinno starczyć tylko mam nadzieję że ten lutinus nie zacznie mnie podrażniać i że to w jakiś sposób nie zaszkodziDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
MalaHD wrote:Lena doustnie masz np duphaston albo luteinę podjęzykową. Ja wybieram prolutex w zastrzykachStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Sysiaaaaa wrote:A zaobserwowałyscie problem z zaaplikowaniem leków dopochwowych? Wkładam Lutinusa paluch, a ten po złości zaraz wyłazi.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Sysiaaaaa wrote:Ma, ale mam zabronione przez koleżanki z forum go używać
łatwo o zadrapanie
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
MalaHD wrote:Prolutex standardowo 200 zł/ tydzień
Mi najtaniej udało się znaleźć za 155 zł. Ale to robisz zastrzyk raz dziennie i masz spokój
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
lena7 wrote:Aha, a nie moglabys uzyc tego od luteiny? on nie drapie ;p..chyba ze tabletka nie wejdzie w ten lej, bo jest innej wielkosci?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
lena7 wrote:Aha, a nie moglabys uzyc tego od luteiny? on nie drapie ;p..chyba ze tabletka nie wejdzie w ten lej, bo jest innej wielkosci?
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
ja również luteinę tylko palcem
jakoś obcego ciała nie chciałam TAM wkładać
Mnie początkowo po punkcji ciężko wchodziły tabletki, ale potem szyjka się rozpulchniła i wchodziły "jak w masło"Ale ja chwilę po aplikacji leżałam, żeby nie wyskoczyły. I tylko przy kolejnej aplikacji na palcu trochę zostało z poprzedniego podania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:21
-
Bella93 wrote:Nawet na ulotce jest info, ze aplikatora w ciazy nie powinno sie uzywac
Belka naprawdę nie wolno używać aplikatora ? A boje sie ze paluchami nie dam radę tak głęboko zaaplikować
A i chciałam sie przywitać na tym forumhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Deseo wrote:ja również luteinę tylko palcem
jakoś obcego ciała nie chciałam TAM wkładać
Mnie początkowo po punkcji ciężko wchodziły tabletki, ale potem szyjka się rozpulchniła i wchodziły "jak w masło"Ale ja chwilę po aplikacji leżałam, żeby nie wyskoczyły. I tylko przy kolejnej aplikacji na palcu trochę zostało z poprzedniego podania.