IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wiedziałam, że nie pójdzie ale myślałam, że in vitro zawsze się udaje więc wcale mi się nie spieszyło - bo przecież przyjdę do kliniki, zrobię in vitro i za miesiąc będę w ciąży to po co się spieszyć. Gdybym wiedziała, że to nie takie proste to zamiast się diagnozować i być na HTZ co chwila bym już wtedy się stymulowała.
lipa lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Juz blizej niz dalej
I tak podziwiam za cierplowosc. -
emka29 wrote:Jak bym miala test 10 w domu t już bym zrobiła, bo chyba przy dwóch zarodkach już by wyszedł. Ale mam tylko 25. A jak byłam w aptece to mąż zabronił mi kupić.
Poza tym juz wczoraj robilabym bete na Twoim miejscutriss lubi tę wiadomość
-
emka29 wrote:Jak bym miala test 10 w domu t już bym zrobiła, bo chyba przy dwóch zarodkach już by wyszedł. Ale mam tylko 25. A jak byłam w aptece to mąż zabronił mi kupić.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Mam to samo ale tylko z prawej strony
mąż mówi, że bolą mnie plecy od leżenia
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Rozumiem ze jesteś w domu i nie chodzisz do pracy ? Ja chyba nie dałabym rady siedzieć s Donu bo przeczytałam cały internet i skupiała się na każdym sygnale swojego organizmu a tak w pracy czas szybciej płynieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
78beti wrote:Rozumiem ze jesteś w domu i nie chodzisz do pracy ? Ja chyba nie dałabym rady siedzieć s Donu bo przeczytałam cały internet i skupiała się na każdym sygnale swojego organizmu a tak w pracy czas szybciej płynie
Masz rację już przeczytałam cały internet. Nawet parę razy dziennie czytam.
Ale to pewnie dlatego, że za pierwszym razem się udało a teraz każdy następny to porażka.
Szczerze to oddałabym wszystko co mam aby zobaczyć te dwie kreski.
Chyba jutro już nie wytrzymam i zrobię ten test. -
emka29 wrote:Jak bym miala test 10 w domu t już bym zrobiła, bo chyba przy dwóch zarodkach już by wyszedł. Ale mam tylko 25. A jak byłam w aptece to mąż zabronił mi kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 13:30
-
To idź na betę jutro 9 dpt będzie już coś a testem się tylko wkurzyć można.
Powiedzcie mi miałyście estrofem po punkcji? W jakich dawkach? Bo ja przy pierwszej nie miałam, nie wiem czy zapomniał czy tego nie praktykuje, dziś dopytam ale jak powie, że nie to rozważam czy i tak nie brać.
Estradiol 3246 ale biorąc pod uwagę znów ten durny jajnik i że niedojrzałe pęcherzyki też produkują estradiol to i tak nic nadal nie wiem. Trzeba po prostu wierzyć, że będzie dobrze -
MalaHD wrote:Nie rób żadnego testu! Testy są złe! (tak wiem a sama robię
i potem ryczę) Jaki wiek zarodków miałaś 5 czy 2-3 dniowe?
Ewe dajesz mi nadzieję. -
ewe_a85 wrote:Mi 25 pokazała drugą delikatną kreskę w 7dpt blastek test robiłam wieczorem a nie rano
Mala HD u mnie w klinice przy wysokim estradiolu nie dają estrofemu po punkcji. Lekarz powiedział że gdybym nawet lykala te niebieskie tableteczki to byłoby to jak mizianie piórkiem.
Ale w poprzedniej klinice brałam a estradiol też miałam wysoki. Myślę że zależy od praktyki i doświadczeń danej kliniki -
Zrobiłam test właśnie. Na początku myślałam, że się nie udało ale teraz spojrzałam jest bardzo blada druga kreska wiec 10 na pewno by wyszła co? Siedzę, piszę i łzy mi płyną po policzkach.
triss, Sysiaaaaa, MalaHD, ewe_a85, Karo-Linka, Karola1985, lena7, Bella93, shooa, Milkowiec, sylwia80, Krakowianka, anakonda, Konwalia, Deseo, Beata.D, Natka-matka wariatka :), sandzu lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Zrobiłam test właśnie. Na początku myślałam, że się nie udało ale teraz spojrzałam jest bardzo blada druga kreska wiec 10 na pewno by wyszła co? Siedzę, piszę i łzy mi płyną po policzkach.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
W piątek dopiero pojadę. Ręce mi się trzęsą. Jak zadzwoniłam do męża to się ze mnie zaczął śmiać, że jak dwie kreski i dobrze to czemu płaczę.
-
triss wrote:Emka29 nie to żebym Cie namawiala ale u mnie testy 25 ki wychodziły wyraźniej niż 10 ka
Mocno kciuki trzymam !
Też mi się wydawało że ivf to ciąża murowana . U mnie się udało za 11 razem -
nie mogę w t uwierzyć i co chwila zerkam na test aby się upewnić czy ONA nadal tam jest
Tyszanka81 lubi tę wiadomość