IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Już mam wyniki. Niestety się nie udało
Trzymaj sięmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Kava wrote:Również Białystok
W jakieś klinice?
Mogę komu zwolni miejsce
My w Artemidzie.
Sysia-przykro mitrzymam kciuki za dalsze działania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:30
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Mamy zamrożone 3 Blastki
http://iv.pl/images/40708159441632858892.jpegWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:55
Asiula86, kas50, Sysiaaaaa, lipa, shooa, Alrauna1987, kassik, Bella93, Milkowiec, ewe_a85, Deseo, Mysza1986, SzewskaPasja, Justine, Nefe, Natka-matka wariatka :), Beata.D lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wiem że nie powinno się przesyłać leków ale gdyby któraś z was miała zlecone od dc Paśnika leki immunosupresyjne to chętnie oddam te które mi zostały. Wszystkie w oryginalnych opakowaniach a terminy ważności do 2019 r.
Oddam:
Equoral 100 mg
Metypred 4
Azathiprine vis 50 mg
Szkoda mi wyrzucić i gdyby któraś z was chciała to mogę je wysłać.
Jestem na wątku podwójne i potrójne szczęście
wombi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:A tak z ciekawostek napiszę Wam, że mój progesteron wynosi tylko 14
a dodałam sobie na własną rękę luteinę 2x1 + oczywiście lutinus 3x1
-
Sysiaaaaa wrote:A tak z ciekawostek napiszę Wam, że mój progesteron wynosi tylko 14
a dodałam sobie na własną rękę luteinę 2x1 + oczywiście lutinus 3x1
Sysia bardzo mi przykroNa pewno mnie nie kojarzysz ale kibicuję Ci praktycznie od samego początku :*
Ja urodziłam zdrowe dziecko a progesteron miałam jeszcze niższy chyba nie w tym problem. -
Anuszka wrote:Sysia bardzo mi przykro
Na pewno mnie nie kojarzysz ale kibicuję Ci praktycznie od samego początku :*
Ja urodziłam zdrowe dziecko a progesteron miałam jeszcze niższy chyba nie w tym problem.
Nie obwiniam progesteronu, a swój pech
Coś musiało być nie tak skoro mimo wszytsko nasze dwa zarodki postanowiły odpaść niż zostać z nami.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyAnuszka, pewnie masz rację, że to nie prg. Pamiętam zresztą Twój też niziutki prg a potem piękną betę
Ale przy iluś tam niepowodzeniach to warto na różne rzeczy zwrócić uwagę. Zawsze lepiej zrobić więcej, żeby sobie pomóc niż zrobić mniej, takie moje zdanie.
-
shooa wrote:Anuszka, pewnie masz rację, że to nie prg. Pamiętam zresztą Twój też niziutki prg a potem piękną betę
Ale przy iluś tam niepowodzeniach to warto na różne rzeczy zwrócić uwagę. Zawsze lepiej zrobić więcej, żeby sobie pomóc niż zrobić mniej, takie moje zdanie.
Dokładnie większa dawka nie zaszkodzi a może pomócA co tam u Ciebie ? Dawno tu nie zaglądałam...
-
A podpowiedźcie mi proszę, lepiej podchodzić do kolejnego crio od razu czy odczekać jeden cykl? Jutro zadzwonię do koordynatora programu i powiem jak wygląda sytuacja i poproszę o zweryfikowanie czy będą kolejne zarodki.
Teraz chyba spróbuję na naturalnym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 16:04
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Morwa życze podwójnego szczescia z tych 3 blastek
Dziewczyny, biore relanium 2x1 , ale dzisiaj z 3 razy poczulam cos a'la skurcz, ukłucie. Czy moge wziazc magnez b6 badz nospe?
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Sysiaaaaa, bardzo mi przykro
-
Sysiaaaaa wrote:A podpowiedźcie mi proszę, lepiej podchodzić do kolejnego crio od razu czy odczekać jeden cykl? Jutro zadzwonię do koordynatora programu i powiem jak wygląda sytuacja i poproszę o zweryfikowanie czy będą kolejne zarodki.
Teraz chyba spróbuję na naturalnym cyklu.
U mnie w klinice każą odczekać 1 cykl. Nie dziwie sie bo po crio nieudanym ten 1 cykl mam bardzo rozregulowany. -
e_mil_ka wrote:U mnie w klinice każą odczekać 1 cykl. Nie dziwie sie bo po crio nieudanym ten 1 cykl mam bardzo rozregulowany.
chyba odczekam. pewnie i tak będę musiała być pod okiem lekarza, bo moje cykle trwają ostatnio nawet 90 dni, a tyle to czekać napewno nie będę
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnyAnuszka wrote:Dokładnie większa dawka nie zaszkodzi a może pomóc
A co tam u Ciebie ? Dawno tu nie zaglądałam...
Ano jak sama widzisz...tkwię tu dalej. Na III IVF przeniosłam się do dr G, w grudniu był świeży transfer dwóch trzydniowców coś tam zaskoczyła beta, ale pewnie endomenda znowu zrobiła swoje. Chciałam iść na laparo ale dwóch lekarzy kwalifikujących na operację (w tym nasz dr T) kazało mi iść na szczepienia limfocytami zamiast. Tak też uczyniłam, jutro idę na histero ze scratchingiem i jak będzie ok i badanie po szczepieniach też, to w kwietniu transfer ale tym razem na cyklu naturalnym. mam zamrożonych 5 fajnych blastek.
A Wy już o rodzeństwie myślicie, że na forum zaglądasz?Asiula86, Anuszka lubią tę wiadomość