IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
lena7 wrote:Dziewczyny a propo progesteronu, to 41.27 nmol/l w 10 dniu co prawda nieudanym transferze, bylo ok?
Wychodzi 12,89 ng/ml co moim zdaniem jest za małe, ale pewnie się odezwie ktoś kto powie, że donosił ciążę z o wiele mniejszym prgProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Czytałam wypowiedź fryzjerki, która twierdziła że farba nie dostaje się do krwioobiegu więc nie szkodzi dziecku. Jedynie problemem może być to, że hormony mogą powodować, że włosy zafarbuja się inaczej niż powinny. Ale może lepiej dmuchać na zimne.**********************Gang 18+***********************
-
A ja bym sobie odpuscila farbowanie wlosow.Zawsze staram sie zaplanowac tak zeby maznac przed transferem zeby wlasnie nie miec dulematu isc-nie isc.Tym razem tez tak zrobie,ze pojde przed ☺
A teraz itak nawet jak sa odrosty to mozna powiedziec ze ma sie ombre ☺Asia_88 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
lena7 wrote:Dziewczyny a propo progesteronu, to 41.27 nmol/l w 10 dniu co prawda nieudanym transferze, bylo ok?
-
Asia_88 wrote:A jak odrosty siwe to co?
MalaHD, Tyszanka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w aptekach są ziołowe farby do włosów. Ja bardzo długo farbowałam color&soin - nie niszczyły mi tak włosów jak Joanna czy inne kupione w marketach. Na pewno słabiej łapie niż te popularne, ale i nie pali i nie śmierdzi. Z siwymi włosami mojej mamy sobie poradziła
Ja jestem na etapie hodowania odrostu, czyli wracam do naturalnego mysiego blondu
Podczytuję Was, oswajam się z in vitro, powoli przygotowuję sięPowodzenia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 17:17
Morwa, MalaHD lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam farbę i paznokcie już w piątek, aby nie przed transferem.
Ale nie patrzyłam na to, że to szkodzi czy nie tylko, żeby mieć spokój przed świętami.
Myślę, że nie ma co przesadzać, szkodzi to wiele rzeczy np. powietrze w Krakowie w zimie jest takie, że zabrania się kobietom w ciąży z domu wychodzić, a nie farby do włosów:)Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Ja żele robiłam cała poprzednia ciąże. Skończyłam na miesiąc przed porodem do do CC przynajmniej u nas wymagali aby były ściągnięte. Co do farbowania to farbowałam od drugiego trymestru. Pierwszy odpuściłam i teraz tez odpuszczę. Byłam na dwa dni przed transferem wiec jakoś wytrzymam
Kunia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja melduje, ze jestem po kontroli u endokrynologa i jest ok
pod tym względem moge szykowac sie do crio.
Wyniki po 26dniach na Euthyroxie 25
TSH 1,934 (0,350 - 4,940) bylo 3,78
FT3 2,60 (1,71- 3,71) bylo 2,96
FT4 1,07 (0,70 - 1,48) bylo 0,92
Nadal mam lykac taka dawke i kolejna kontrola za miesiac.
MalaHD, Morwa, Kunia, Justine, Angie 31, Evaa, Deseo lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Bella w maju ruszasz z crio? Czy jeszcze na jakieś wyniki czekasz?
Morwa lubi tę wiadomość
-
Tylko ja chodzę ciągle w tych samych włosach ? Kurde no..zapomniałam co to fryzjer
Szukam czegoś dla zabicia czasu przed crio... do piątku jeszcze tyle czasu a ja już dostaję na głowę.. strach się bać co będzie po transferze :p
Kunia lubi tę wiadomość
-
Nie tylko Ty, ja bylam tydzien temu a poprzedni raz 8mcy temu
A odrost mam ciagle, bo mi wlosy od slonca momentalnie jasnieja a rosna ciemne. -
ana167 wrote:Bella ładne wyniki
-
Cześć dziewczyny! Moja beta 11dpt 213!!
i dalej nie wierzę.... to jest jak sen... Oby się nigdy się nie skończył! Od jutra mam L4, w pracy mnie zabiją!
ewe_a85, Kala 1980, Yoselyn82, Justine, MalaHD, Bella93, lipa, edloteh, Angie 31, Milkowiec, sylwia80, Kunia, sandzu, Evaa, lena7, Deseo, Nefe, sylvuś, Beata.D, gosia81, Anna1975 lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213