IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też te objawy to przez leki...Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Morwa a nie lepiej zrobic bete w 6dpt skoro robilas dzis? trzymam kciuki
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Chciałam robić wczoraj ,ale byłoby to przegięcie na maksa :p jutro tylko mi pasuje aby iśc na betę, no i w piątek , więc jutro dowiem się czy rośnie a w piątek jak rośnie :pYoselyn82 wrote:Morwa a nie lepiej zrobic bete w 6dpt skoro robilas dzis? trzymam kciuki

Kunia, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Bella:) juz sie balam ze ktos mnie w konia chcial zrobic:pBella93 wrote:Czyli zaczelas juz brac po tym kiedy pecherzyk owulacyjny rusza do wzrostu.
Dlatego klomifen/letrozol/gonadotropiny bierze sie maksymalnie od 5dc.
A estrofem brany od 2/3dnia cyklu w dawce 2/3x1 (i mowimy o 2mg - niebieski) powinien ten start zatrzymac.
Morwa
szalona
A myslam, ze tylko ja mialam takie pomysly zeby zaczac robic bete od 5dpt. Dla mnie nie ulega wątpliwości, ze z Twojego crio beda dzieci
Kunia, 6dpt beta powinna juz wyjsc jakas jednocyfrowa (min)
Ona333, widze ze i transfer za Toba i zarodki zamrozone. Trzymaj tak dalej
&&
Kunia lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI
krótki protokół
2 pICSI
długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
Morwa ja chyba tez sie jutro skuszęMorwa wrote:Tak ,dzisiaj mam 4dpt , moja beta nie dorosła jeszcze do ciążowej ,ale myślę ,że jutro już to się zmieni, przynajmniej mam taką nadzieję

Moja beta 4dpt to 3,7
trzymajmy za siebie!!
Morwa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić...
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213

-
Slazaczka,nie chce sklamac ale chyba 24dpt mialam pierwsza wizyte z usg i jeszcze nie bylo widac tej cudownej pulsujacej plamki, ale tydzien pozniej juz tak

-
Ja w poprzedniej ciąży miałam zakaz dok obca 1 trymestruślązaczka wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić...
https://www.maluchy.pl/li-73179.png