X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Justu Znajoma

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie betujące w najbliższym czasie i przesyłam duuuuuużo ciązowych wirusów ;-) &&&&&&

Ja dzisiaj robiłam rano sikańca i niestety jedna krecha. Pójdę dzisiaj na betę ale to już tylko formalność.

Ps. Wszystkim pozostałym przyszłym testującym życzę powodzenia. Niech Wam się uda.
    I oczywiście tym, którym już się udało też życzę dużo szczęścia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić... :-(

Mój lekarz zabronił do końca 1wszego trymestru. Jajniki powiększone po stymulacji, przytulanki kategorycznie odpadają.

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justu puknij się w łeb testem :D ja przy becie 60 miałam biel wizira, na nast. dzień beta była 90 a na teście cień cienia, więc taki zdecydowany pozytyw mi wszedł dopiero przy becie powyżej 100.

Na bety marsz!

Trzymam kciuki dziewczyny &&&

Justu lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobijam rekordy :D beta w 4dpt, test w 5dpt :D jestem szalonaaaaa :D na teście jest cień , cienia z cienia (ostrzegam ,że na zdjęciu to nie wyjdzie , tym bardziej robione moim dupnym aparatem). Zbieram się na betę :D

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ,które dzisiaj ze mną betują :* :* i za wszystkie , które dziś potrzebują kciuków :* :*

MalaHD, zizia_a, Bella93, Mysza1986, ewe_a85, Kunia, Justine, sisi, Justu, Natka-matka wariatka :), Beata.D, edloteh, sandzu lubią tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny &&

Kunia, Morwa, Justu lubią tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • Kunia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justu wrote:
    Ja dzisiaj robiłam rano sikańca i niestety jedna krecha. Pójdę dzisiaj na betę ale to już tylko formalność.

Ps. Wszystkim pozostałym przyszłym testującym życzę powodzenia. Niech Wam się uda.

Ja przy pozytywnej becie miałam jedną kreskę na teście przez dwa tygodnie, więc olej na razie takie testy sikane. Tylko beta.

Justu lubi tę wiadomość

Kunia
    niepłodność idiopatyczna
    2 procedury
    I i V 2016 - transfery :(
    IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc - :(
    04.2017 crio 2 blastek- CB :(
    11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508 :(
    1 mrozak

• Kunia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam nie robić dziś bety, ale szalona koleżanka:) Morwa mobilizuje!Morwa gratulacje Morwa!Trzymam kciuki.
    Ja jadę za godzinę, zrobię o 11 ej, to po 1 ej będę mieć.
    Mam złe przeczucia, wszystko mnie boli na @@@, fatalnie. Wiem, że też tak może być, ale wiecie....
    Nadzieja jest cały czas. A co do estrofemu, marzę, aby go odłożyć już..Fatalnie się po nim czuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 09:32

Kunia
    niepłodność idiopatyczna
    2 procedury
    I i V 2016 - transfery :(
    IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc - :(
    04.2017 crio 2 blastek- CB :(
    11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508 :(
    1 mrozak

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy przeziębienie może mieć jakiś wpływ na stymulację? Bo będę zaczynać na dniach, a wczoraj tak mnie rozłożyło, że nie wiem czy szybko przejdzie :(

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justu wrote:

Justu leć na betę! :)
    Trzymam kciuki <3

Justu lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kunia , Morwa, Justu trzymam kciuki ! <3

Kunia, Morwa, Justu lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kunia wrote:
    Ja miałam nie robić dziś bety, ale szalona koleżanka:) Morwa mobilizuje!Morwa gratulacje Morwa!Trzymam kciuki.
    Mam złe przeczucia, wszystko mnie boli na @@@, fatalnie. Wiem, że też tak może być, ale wiecie....
    Nadzieja jest cały czas. A co do estrofemu, marzę, aby go odłożyć już..Fatalnie się po nim czuję.

Masz 2 x1 estrofem? Jakie masz po nim objawy?

• PragnącaDziecka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez trzymam kciuki za Wasze bety :)

Morwa, Justu lubią tę wiadomość

2nn3dqk38okw5rud.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kunia wrote:
    Ja też mam bóle jak na @. Biorę 3 razy nospe max i dwa razy magnez a i tak je czuje ;) także myślę ,że to może być i torby znak. Trzymam kciuki mocno :*

Ja dzisiaj badam progesteron i betę ,czyli tak jak wczoraj. Wyniki progesteronu będę miała o 13-14 , a wyniki bety wysyłają na Wrocław ,więc będą około 18.

Kunia lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew zdana , czekam na wynik , toż to cała wieczność :D aaaa

Justu, Kunia lubią tę wiadomość

• ona333 Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justu czekam na wiesci o becie!!! Ja odliczam dni do testowania :) zroboe w 9dpt czyli za 8 dni :) wytrzymam! :))))

Angela*, Morwa, Justu lubią tę wiadomość

2015-2017 - lapar.usunięcie torbieli - uszkodzony jajnik,niedrożność,endometrioza, stym. CLO, inseminacje - Novum
    04.2017 - 1 IFV -ICSI - :( 05.2017 - 2 crio - nie doszło, 2* [*]
    08.2017 - 3 IFV ICSI :( 11.2017 - histeroskopia OK
    20.12.2017 - 4 crio ... :(
  • Krystynka85 Znajoma

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się pochwalić wczoraj czylu 8dpt beta 166. Czekam teraz na powtórkę oby urosła.

Trzymam kciuki za wszystkie bety będzie dobrze(:

ona333, Morwa, Angela*, Justine, kozamonia, Bella93, lipa, Evaa, Justu, MalaHD, Kunia, Milkowiec, Natka-matka wariatka :), sylwia80, ewe_a85, edloteh, Krakowianka, sandzu, Nefe, Konwalia, Bea_, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona333 wrote:
    Justu czekam na wiesci o becie!!! Ja odliczam dni do testowania :) zroboe w 9dpt czyli za 8 dni :) wytrzymam! :))))
    Tez tak myślałam :p a zrobiłam juz w 4dpt , a 5dpt(dziś) nawet na sikałam na test :D No ale jak to mówią ,lepiej poczekać, niż zastanawiać się czy aby nie było za wcześniej , zamartwiać się i takie tam. Tylko ja mam nasrane w bani :p

Krystynka85 Gratulacje :*

Justu, Kunia lubią tę wiadomość

• Justine Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, Ty szalona kobieto :D Trzymam mocno kciuki :)

Morwa lubi tę wiadomość

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa kciuki <3

Kunia za ciebie tez...kiedy betujesz?i za reszte dziewczyn... sle wiruski Olivkowe ;) <zz<<;;;;;,,
    ,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,m.m.m.m..m.m-,-,-,-,
    ,-,-,-,-,-,,...m..m

Morwa, Kunia lubią tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić... :-(

nas ponioslo od razu ...nawet nie myslalam ze nie mozna :)

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
‹‹ 4673 4674 4675 4676 4677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ