IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ślązaczka wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie betujące w najbliższym czasie i przesyłam duuuuuużo ciązowych wirusów
&&&&&&
Ja dzisiaj robiłam rano sikańca i niestety jedna krecha. Pójdę dzisiaj na betę ale to już tylko formalność.
Ps. Wszystkim pozostałym przyszłym testującym życzę powodzenia. Niech Wam się uda.
I oczywiście tym, którym już się udało też życzę dużo szczęścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:21
-
nick nieaktualnyślązaczka wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić...
Mój lekarz zabronił do końca 1wszego trymestru. Jajniki powiększone po stymulacji, przytulanki kategorycznie odpadają. -
Justu puknij się w łeb testem
ja przy becie 60 miałam biel wizira, na nast. dzień beta była 90 a na teście cień cienia, więc taki zdecydowany pozytyw mi wszedł dopiero przy becie powyżej 100.
Na bety marsz!
Trzymam kciuki dziewczyny &&&Justu lubi tę wiadomość
-
Pobijam rekordy
beta w 4dpt, test w 5dpt
jestem szalonaaaaa
na teście jest cień , cienia z cienia (ostrzegam ,że na zdjęciu to nie wyjdzie , tym bardziej robione moim dupnym aparatem). Zbieram się na betę
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ,które dzisiaj ze mną betują :* :* i za wszystkie , które dziś potrzebują kciuków :* :*MalaHD, zizia_a, Bella93, Mysza1986, ewe_a85, Kunia, Justine, sisi, Justu, Natka-matka wariatka :), Beata.D, edloteh, sandzu lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki dziewczyny &&
Kunia, Morwa, Justu lubią tę wiadomość
-
Justu wrote:Ja dzisiaj robiłam rano sikańca i niestety jedna krecha. Pójdę dzisiaj na betę ale to już tylko formalność.
Ps. Wszystkim pozostałym przyszłym testującym życzę powodzenia. Niech Wam się uda.
I oczywiście tym, którym już się udało też życzę dużo szczęścia.
Ja przy pozytywnej becie miałam jedną kreskę na teście przez dwa tygodnie, więc olej na razie takie testy sikane. Tylko beta.Justu lubi tę wiadomość
Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Ja miałam nie robić dziś bety, ale szalona koleżanka:) Morwa mobilizuje!Morwa gratulacje Morwa!Trzymam kciuki.
Ja jadę za godzinę, zrobię o 11 ej, to po 1 ej będę mieć.
Mam złe przeczucia, wszystko mnie boli na @@@, fatalnie. Wiem, że też tak może być, ale wiecie....
Nadzieja jest cały czas. A co do estrofemu, marzę, aby go odłożyć już..Fatalnie się po nim czuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 09:32
Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Justu wrote:Ja dzisiaj robiłam rano sikańca i niestety jedna krecha. Pójdę dzisiaj na betę ale to już tylko formalność.
I oczywiście tym, którym już się udało też życzę dużo szczęścia.
Justu leć na betę!
Trzymam kciukiJustu lubi tę wiadomość
-
Kunia wrote:Ja miałam nie robić dziś bety, ale szalona koleżanka:) Morwa mobilizuje!Morwa gratulacje Morwa!Trzymam kciuki.
Mam złe przeczucia, wszystko mnie boli na @@@, fatalnie. Wiem, że też tak może być, ale wiecie....
Nadzieja jest cały czas. A co do estrofemu, marzę, aby go odłożyć już..Fatalnie się po nim czuję.
Masz 2 x1 estrofem? Jakie masz po nim objawy? -
Kunia wrote:Ja miałam nie robić dziś bety, ale szalona koleżanka:) Morwa mobilizuje!Morwa gratulacje Morwa!Trzymam kciuki.
Nadzieja jest cały czas. A co do estrofemu, marzę, aby go odłożyć już..Fatalnie się po nim czuję.także myślę ,że to może być i torby znak. Trzymam kciuki mocno :*
Ja dzisiaj badam progesteron i betę ,czyli tak jak wczoraj. Wyniki progesteronu będę miała o 13-14 , a wyniki bety wysyłają na Wrocław ,więc będą około 18.Kunia lubi tę wiadomość
-
Justu czekam na wiesci o becie!!! Ja odliczam dni do testowania
zroboe w 9dpt czyli za 8 dni
wytrzymam!
)))
Angela*, Morwa, Justu lubią tę wiadomość
2015-2017 - lapar.usunięcie torbieli - uszkodzony jajnik,niedrożność,endometrioza, stym. CLO, inseminacje - Novum
04.2017 - 1 IFV -ICSI -05.2017 - 2 crio - nie doszło, 2* [*]
08.2017 - 3 IFV ICSI11.2017 - histeroskopia OK
20.12.2017 - 4 crio ... -
Muszę się pochwalić wczoraj czylu 8dpt beta 166. Czekam teraz na powtórkę oby urosła.
Trzymam kciuki za wszystkie bety będzie dobrze(:ona333, Morwa, Angela*, Justine, kozamonia, Bella93, lipa, Evaa, Justu, MalaHD, Kunia, Milkowiec, Natka-matka wariatka :), sylwia80, ewe_a85, edloteh, Krakowianka, sandzu, Nefe, Konwalia, Bea_, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość
-
ona333 wrote:Justu czekam na wiesci o becie!!! Ja odliczam dni do testowania
zroboe w 9dpt czyli za 8 dni
wytrzymam!
)))
No ale jak to mówią ,lepiej poczekać, niż zastanawiać się czy aby nie było za wcześniej , zamartwiać się i takie tam. Tylko ja mam nasrane w bani :p
Krystynka85 Gratulacje :*Justu, Kunia lubią tę wiadomość
-
Morwa, Ty szalona kobieto
Trzymam mocno kciuki
Morwa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Morwa kciuki
Kunia za ciebie tez...kiedy betujesz?i za reszte dziewczyn... sle wiruski Olivkowe<zz<<;;;;;,,
,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,m.m.m.m..m.m-,-,-,-,
,-,-,-,-,-,,...m..mMorwa, Kunia lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
ślązaczka wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie - kiedy po transferze i pozytywnej becie mozna pobaraszkować ze swoim M? Bo ja się ciągle panicznie boję żeby okruszkowi nie zaszkodzić...
nas ponioslo od razu ...nawet nie myslalam ze nie mozna,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn