IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine wrote:Myślałam o Tobie wczoraj
Do 16tc brałaś co drugi dzień agolutin? Czy zmniejszałaś już później? Brałaś inny prg również?
Ja już biorę ponad miesiąc dziennie agolutin i mój tyłek jest w tragicznym stanie i zastanawiam się jak długo jeszcze... Żyłam nadzieją, że po skończonym 12tc już mozna z nich zrezygnować, ale chyba się myliłam.
Ja tu zaglądam regularnie, śledzę co u Ciebie
Brałam Agolutin chyba do 15 tc, a jak dostałam uczulenia, to zwiększyłam dawkę Utrogestanu i odstawiłam Agolutin - ale dużo nerwów mnie to kosztowało
Utrogestan brałam bardzo długo, bo się bałam odstawić - ale ja panikara jestem.
ana167 lubi tę wiadomość
-
ślązaczka wrote:Dziewczyny mam do Was takie głupie pytanie - mam niedługo wesele, a nawet dwa, będę wtedy w 3 miesiącu, mogę się normalnie bawić? Bo ktos tu kiedyś pisał, że nie będzie tańczył, ale to przecież przesada jest, nie? Jak uważacie?
-
Brenya77, znasz może angielski?
Tu masz fajne, na dodatek z napisami :
https://www.youtube.com/watch?v=KTc3PsW5ghQewe_a85, Asia_88, kassik, Kala 1980, józefka, Justine, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Udaję i zgłaszam. Kota karmię, zgłaszam. Chleb na zakwasie upiekłam, dziewczyny pychota! A jak w domu pachnie
ewe_a85 lubi tę wiadomość
-
Promocje w diagnostyce:
99zł - Morfologia krwi; OB; CRP; Fibrynogen - wskaźnik stanów zapalnych; D-dimer, ilościowo; Lipidogram; Glukoza; ALT;
GGTP - badanie przesiewowe w kierunku uszkodzenia wątroby;
Kreatynina; Kwas moczowy; Magnez; TSH; CA 125; CA 15-3
https://www.wszystkogra.diagnostyka.pl/pakietybadan -
ślązaczka wrote:Dziewczyny mam do Was takie głupie pytanie - mam niedługo wesele, a nawet dwa, będę wtedy w 3 miesiącu, mogę się normalnie bawić? Bo ktos tu kiedyś pisał, że nie będzie tańczył, ale to przecież przesada jest, nie? Jak uważacie?
Jeśli ciąża będzie się prawidłowo rozwijała, z szyjka będzie wszystko ok to nie ma przeciwwskazań do normalnej zabawy.
Ktoś pytał o cykl sztuczny - mój synek jest po takim cyklu. Jeśli pamiętacie Konwalie to na 95% jestem pewna, że jej obie córeczki też.Agniechaaaa, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:W niektóre ciąże już chyba nie wierzę, a to jest bardzo, bardzo źle....
Mimbla, będziesz łaskawa rozwinąć ta myśl, ktora zapewne napisałaś w ramach utrzymywania przyjaznej atmosfery, czy zachowując pełen obiektywizm wytniesz moja wypowiedz?
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
Nie możesz odpuścić co? Za nic w świecie? Nie widzisz, że juz wszystkie mamy dość?
bazylka, sandzu, Tosia 1981, Agniechaaaa, lipa, Justine, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuje napięcie jak przed wojną, a chyba walczymy o to samo. Odpuscmy
Niebyłe mnie tu gdy walka trawiła ale wiem, ze nikomu to nie służy, wspierajmy sie i doradzajmy. Niech zapanuje pokójWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 21:34
Justine, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Nie możesz odpuścić co? Za nic w świecie? Nie widzisz, że juz wszystkie mamy dość?
Nie, nie mogę. Bardzo chciałabym się dowiedzieć co moderatorka, obrończyni przyjaznej atmosfery na forum, miała na myśli pisząc te słowa.Kunia lubi tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
Dziewczyny,
ja jutro rano beta...13 dpt.
Nie wiem co się dzieje, ale jest mi meeeeeeeeeeeeeega niedobrze, lekiego pawia sobie puściłam, boli mnie głowa ....i czasami brzuch mocny jak na @.
Mam wrażenie jakbym się czymś struła..
Mam dość tego estrofemu, moim zdaniem to od tego. Miałam już tak, że było ok, ale znowu to wróciło.
HelpKunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Anatolka wrote:Jeśli ciąża będzie się prawidłowo rozwijała, z szyjka będzie wszystko ok to nie ma przeciwwskazań do normalnej zabawy.
Ktoś pytał o cykl sztuczny - mój synek jest po takim cyklu. Jeśli pamiętacie Konwalie to na 95% jestem pewna, że jej obie córeczki też.
Kochana u mnie obie dziewczyny z cyklu naturalnego :* -
Kunia wrote:Dziewczyny,
Nie wiem co się dzieje, ale jest mi meeeeeeeeeeeeeega niedobrze, lekiego pawia sobie puściłam, boli mnie głowa ....i czasami brzuch mocny jak na @.
Mam dość tego estrofemu, moim zdaniem to od tego. Miałam już tak, że było ok, ale znowu to wróciło.
HelpKunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKunia wrote:Dziewczyny,
Help
Mocno trzymam kciuki musi być piękna betawiem co czujesz, ale fasolek z Wami zostanie ❤️
Kunia lubi tę wiadomość
-
Kunia mocne kciuki &&& Musisz być dzielna dla swojego okruszka!
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie tańców na weselu. Tak jak myślałam, wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Wcześniej jeszcze dla świętego spokoju zapytam mojego doktorka jak już będzie przed weselemKunia lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213