IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
@sysiaaa, dziękuję
czuję się świetnie. Mam leżeć trzy dni, więc to robię. Jestem ciut zaskoczona tymi zaleceniami ale może to jakiś standard przy crio?
Po pierwszym transferze, pomijając stresującą sytuację rodzinną, spałam barszo niespokojnie, budziłam się zlana potem, z walącym sercem. Tym razem, za pozwoleniem doktora biorę Relanium przed snem i śpię twardo. Ogólnie staram się wypoczywać i myśleć pozytywnie
Sysiu, jak u Ciebie?icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Sysia, Fedra, nie wiem czy mój mięśniak przeszkadza czy nie, ale wolałam się dopytać czy czasem mnie nie odrzucą podczas kwalifikacji, bo aby samemu zapłacić za ivf to byśmy zbierali pieniądze jeszcze długo...
Fedra, własnie nie umiem nigdzie doczytać czy mieśniak dyskwalifikuje, czy po prostu trzeba coś z nim zrobić. Strasznie się boję, że nad odrzucą i prawdę mówiąc panikujęProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyJustine, sam mięśniak nie dyskwalifikuje, tam jest napisane o wadach macicy bezwzględnie uniemozliwiajacych donoszenie. A histeroskopi nie będziesz musiała zrobić, bo podczas hsc usuwają miesniaki? Ja musiałam robić histeroskopi, choć nie było podejrzen,ale w mojej klinice to standard przed inv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:59
-
czarownica_tea a kiedy kazali Ci przyjść na betę do kliniki? Myślę, że nie ma sensu robić bety wcześniej, niż 2 dni przed tą w klinice. Jeśli wyjdzie Ci ok, to ta z kliniki po 2 dniach będzie na potwierdzenie.
No i zastrzyk na pęknięcie (ovitrelle, pregnyl...) potrafi się utrzymać do 14 dni, więc wynik może być przekłamany wtedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:31