IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarownica tea, ja mysle ze zwyczajnie za wczesnie ta beta. W sumie maluszek mogl zagniezdzic sie troche pozniej.
Kaarolaa - maly coraz silniejszy, rozumiem Twoja radosc. Musze Ci powiedziec, ze w weekend dowiedzialam sie, ze w dalszej rodzinie, urodzilo sie malenstwo, tez zdecydowanie przedwczesnie i sobie wyobraz, ze maly tez ma na imie Marcelek. Szok - juz myslalam, ze to Ty. Niesamowity zbieg okolicznosci. Ale po chwili dodalam dwa do dwoch, inne imie mamy Marcelka, no i ich maluszek chyba urodzil sie nieco pozniej, wazyl juz 800 g, na szczescie babelek tez sie ustabilizowal.
Pozdrawiam serdecznie ♡
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Tylko mnie nie zlinczujcie ale to nie jest pozytywny wynik u Czarownicy_tea.
Wierzę w cuda, ale po 4 swoich transferach wiem, że to wynik zbyt niski.
Bardzo mi przykro ale oczywiście powtórz wynik wg zaleceń kliniki.
Jeżeli macie Mrożaczki, to jeszcze wszystko możliwe
To zawsze jest proces, któremu warto się poddać i działać dalej
-
nick nieaktualny
-
MałaMi83 wrote:dziewczyny pamiętam, że kiedyś podawałyście link do filmiku gdzie pokazują jak zrobić zastrzyk, czy mogłybyście podać jeszcze raz ? bo nie potrafię znaleźć
Jesli masz Puregon to np:
http://www.youtube.com/watch?v=dLE5ra84u4Y2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF + -
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:Mała Mi a to już ruszyliście z procedurą?
Od jutra mam się kłóć, a że M w delegacji to boję się, że mogę coś spiepszyć. Muszę najpierw wymieszać ten monopur no i ogólnie wolałabym zobaczyć jak powinien wyglądać taki zastrzyk -
Zgadzam sie niestety z Misia, wiem ze ogromna role odgrywa podswiadomosc, wiara i nadzieja, ale nie ma co sie oszukiwac i zyc zludna nadzieja bo jesli w 9dpt beta jest ujemna to niestety, ale szanse na ciaze z tego podejscia sa zerowe
Przeczytalam dzis polecana przez was tu ksiazke "Potega podswiadomosci" i reasumujac musze przeprogramowac swoj umysl
Czarownica niezmiernie mi przykro wiem co czujesz.
U mnie wczoraj minely 2 miesiace od pierwszego transferu i poczulam, ze nazbieralam zapas sil do dalszej walki, jestem na koncowce cyklu czekam na @ i wracam do kliniki na crio
Choc ostatnio malo sie udzielam watek sledze na biezaco i wszystkim mocno kibicuje!Assume2, kaarolaa, MisiaMisia, agniesia2569, Fedra, Tosia 1981, libellula83, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak jak Martusia byłam dziś również na podglądanku... tyle że w poszukiwania kropki...
Mój progesteron nadal nie jest superaszczy bo lekko ponad 20 przy tych moich zastrzykach domięśniowych. Dlatego też teraz bede brała 3x1 lutinus i 2x1 Duphaston...
Wiadomość o tyle dobra że jest pęcherzyk żółtkowy no ale zarodka jeszcze nie widać... może trochę wcześnie ... sama nie wiem
A co Wy myślicie na ten tematkaarolaa, MisiaMisia, martusia1986 lubią tę wiadomość