IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli jest jakakolwiek beta to trzeba ja obowiazkowo i bezapelacyjnie powtorzyc, nawet dla wlasnego bezpieczenstwa.
Ja moge tylko powiedziec, ze bardzo Ci zycze wysokiej kolejnej bety, a jesli nie- to spadajacej, nic pomiedzy. Trzymaj sie.Tyszanka81 lubi tę wiadomość
-
triss wrote:Kava czyżby Ty też ???
Trzymam kciuki żeby tym razem z prawdziwym happy endem &&&&
Miałam stymulcję i udało się znowu.
To dopiero początek.
Przedwczoraj beta 185 a dziś 463.
Oby tak dalej
Kciuki i dobre słowo przyjmę w każdej ilości.
Może pomożeMag85, Asiula86, Bella93, sandzu, shooa, Milkowiec, edloteh, anakonda, mysza89, jasmina6, ewe_a85, Tosia 1981, pszczółka p, gretka, Beata.D, Konwalia, triss, sisi, gosia81, Anatolka, problemik, SzewskaPasja, sylvuś lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:A ja coś napiszę ku pokrzepieniu wiem, że jeszcze wszystko się może zdarzyć, ale w niedzielę wieczorem zobaczyliśmy 2 kreski na teście panicznie się boję.
Za nami 2 procedury mz- 5 transferów:(
Jedna ciąża biochemiczna w 2013 roku.
We wrześniu 2016 roku ciąża pozamaciczną i usunięcie jakowodu mój ma tragiczne wyniki morfologię 100% nieprawidłowych plemników.
Proszę Was o kciuki za Nas .
Pięknie!!!
Trzymam kciuki!
Musi być dobrze. czas najwyższy -
Dziewczyny gratuluje pozytywnych testow i wysokich bet
Tyszanka trzymam dalej mocno kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kava, trzymam kciuki
Kava lubi tę wiadomość
-
Shooa, cuuuuudownie
Tyszanko, ja bym nie skreślała tej ciąży. Obojętnie czy skończy się dobrze czy źle trzeba mieć nadzieję.
A swoją drogą nie uważam, że jest to zła betaJa miałam 11 w 7dpt 3 dniowców.
shooa, Beata.D, Anna1975 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Tyszanka nie chciałabym wzbudzać fałszywych nadziei bo wiem jak mnie hasła " póki nie ma okresu jest nadzieja" denerwowały i wzbudzały taką frustracje że HEJ, ale dziewczyny mają rację i dobrze robisz że powtórzysz, bo ze spokojnym sumieniem podejmiesz decyzje odnośnie leków
Radzę jednak zorientować się czy masz jakiś lab przy szpitalu, który wykonuje wyniki nie tylko dla placówki bo wynik w takim labie ja mam w dwie godziny, a szkoda Twoich nerwów
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualny
-
lipcowka86 wrote:Tyszanka trzymam mocno kciuki za przyrost &&&&
Mysza, Shooa, Kava gratuluję i życzę dużo spokoju i nudy
Kava gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:20
Kava lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Shoa
takie wieści to miód na moje serce
gratuluję ze wszystkich sił :* cudownie
Dzień dobry dziewczyny
Dawno mnie tu nie było.. ale startuję niebawem z procedura.Jestem u teraz w Novum u Lewandowskiego. Uczucia są mieszane ale zdaję się na dobre opinie o nim i w ogóle o klinice i mam nadzieję, że w końcu moje starania coś zaowocują
Tylko pojawił się mały kłopot.. mój M niestety będzie miał problem z urlopem w czasie stymylacji/punkcji. I zastanawiam sie czy można ją opóźnić?? teraz czekam na @, biorę tabletki anty do 20 dc i później gonapeptyl 14 dni. No i zastanawiam się czy można by wydłużyć to o tydzień max 2??? miała któraś z Was taki problem??? wolałabym na spokojnie to przejść i nie martwic się czy M na punkcji będzie i odda nasienie.. wiem, że to jest ważne ale bez pracy też nic nie zdziałamy
Prosze o informację może któraś z Was miała taki problem.
Pozdrawiam i życzę sukcesów
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Cześć Sabina ja miałam wydłużony gonapeptyl o 2tyg ze względu na wolne mojego dr. Brałam później po pol ampułki.
Bardzo zalezalo mi zeby On był podczas każdego etapu procedury stąd nasza decyzja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:42
Sabina_x lubi tę wiadomość
-
Lunka i bez szczepien byla ciaza do 8 tyg.
W 2014 cb
Teraz cos znowu...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Lunka i bez szczepien byla ciaza do 8 tyg.
W 2014 cb
Teraz cos znowu...
Zawsze nisko wynik budzi strach Ale Wpływu na to nie masz żadnego a z medycznego pkt widzenia wszystko może się wydarzyć. Jak masz możliwość powtorz dzis. Nie katuj się do jutralipa lubi tę wiadomość