IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja beta z dziś 211 (10dpt), 8dpt była 110. obydwie robione o podobnej porze.
progesteron urósł z 7,88 ng/ml na 11,03.
malutki kamyczek z serca spadł.. ale ile ich tam jeszcze mam to nie wiem.wombi, Natka-matka wariatka :), lena7, mysza89, promyczek 39, SzewskaPasja, Yoselyn82, Flowwer, Bella93, Piggy, Alrauna1987, Mag85, Asiula86, Konwalia, lipa, zizia_a, gosia81, sisi, niezapominajka2017, sylwia80, gretka, Krakowianka, Beata.D, Mada0205, sandzu, Milkowiec, problemik, anakonda, jasmina6, ewe_a85, Justine, Anatolka, MalaHD, sylvuś, ślązaczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyszanka81, bierz leki. I dzielnie czekaj! Przyrost jest
ale nie ukrywam że mógłby być wyższy... ale może dopiero się roskręca.czekamy zatem dalej. Za to by poszło w dobrym kierunku. Kciukam &&
Shoa, ładniedoszczepiasz się?
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Kochane widzę, że wieści rozchodzą się z prędkością światła:) kochane moje Kibicki!
mimo 4dni beżowych i brazowych plamien, niskiego prg niecałe 8ng/ml bhcg pokazała dziś 8dpt dwóch blastek wynik 110. Nie wierzyłam, myślałam że widzę znowu 0,10. Wiem, że może się wszystko zdarzyć, ale ja jestem szczęśliwa że w końcu po dwóch latach beta w ogóle drgnela. Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwy za mojego maluszka/maluszki!!
shooa, super!!! Teraz będzie tylko dobrze, ale się cieszę, że Ci udało!!shooa lubi tę wiadomość
-
wombi wrote:kochana !!!!!! właśnie myślałam o Tobie, strasznie się cieszę
i bardzo Ci gratuluję
a dopiero niedawno szykowałaś się do transferu, dużo zdrówka dla Was
.
wombi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedloteh wrote:
Shoa, ładniedoszczepiasz się?
nie wiem, waham się, ale skłaniam się, żeby nie.. jutro piszę maila do docenta co dalej. na pewno wezmę intralipid.
myślę, że u mnie kluczowe było jednak "nowe" endometrium. ale może bez immunologii by też nie ruszyło. ciężko powiedzieć.
-
Tyszanka81 wrote:Beta 19,wczoraj 13
Dzis 11dpt co robic
Wiem ze ciezko czekac, przerabialam takie historie, trzymam kciuki zeby sie dobrze skonczylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 21:08
-
Zaczekam do poniedzialku...albo w prawo albo w lewo.Bedzie wiadomo...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Mag luuuzik.
Juz jestem w temacie od tylu lat ze realnie na ta wartosc patrze...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyShooa, No tego nikt nie wie. Skoro endo jako nowonarodzone było to moze w nim sukces...zwlasza ze twoje MLR nie było najgorsze przed szczepieniami. Najważniejszy efekt
Za przyrosty &&
Mag85, nikt cie nie zjedzieja na pewno nie
Tylko czasem nie warto patrzeć na wyniki przez pryzmat innych...
-
Shoa
Wielkie gratulacje dla Ciebie
Tyszanka zatem trzymam kciuki. Wszystkie tu chyba trzymamy!
Ja mimo że malo pisałam z Wami i mało pisze podczytuje bo każda miła wiadomość tutaj wywołuje wiele uśmiechu i radości u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 21:34
shooa lubi tę wiadomość
-
Lunk_a, Ty juz po prenatalnych, prawda?
Sa jakies podejrzenia co do plci maluszka? -
Bella93 wrote:Lunk_a, Ty juz po prenatalnych, prawda?
Sa jakies podejrzenia co do plci maluszka?
Powodem jest wg lekarzy a wypowiadało się kilku nisko osadzone łożysko które praktycznie wchodzi do szyjki (kosmowka która przekształca się w lozysko) podraznia a szyjka i łożysko są bogato ukrwione ,wrasta tam i nadrywa sie. do tego clexane. Więc uczę się cierpliwości i staram się byc dobrej myśli.
Co może być powodem ?
Ponoć wcześniejsze lyzeczkowanie in vitro Ale też miałam podane 2 zarodki i byc moze oba chciały się zagniezdzic i został ten który był niżej.
Także mam trochę stresu. Wiadomo zresztą.
Lekarze sugerują chłopca
Ale ostatnio byl odwrócony kręgosłupem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 21:53
-
Hehe, a widzisz
Rozumiem, ze to stresujaca sytuacja, ale ponoc lozysko w trakcie ciazy sie podnosi, wiec mam nadzieje, ze niedlugo te nieprzyjemne sytuacje odejda w niepamiec.
Pierworodnysuper
-
Lekarz też tak mówi. Że ma szansę się podnieść do ok 20tc nawet później.
Tyle że u mnie okala cała szyjke. I trochę w nią wrasta. Staram się byc dobrej myśli i wierzyć lekarzom ze te plamienia sa od tego. Miałam już tyle usg że myślę że diagnoza jest trafna. Ale wiadomo że nerwy są.
Tak czułam że będzie chłopak choc jeszcze nic pewnego.
A na tym avatarze łysy koto masz
dopiero go dojrzałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 22:14
-
Lunk_a wrote:Lekarz też tak mówi. Że ma szansę się podnieść do ok 20tc nawet później.
Tyle że u mnie okala cała szyjke. I trochę w nią wrasta. Staram się byc dobrej myśli i wierzyć lekarzom ze te plamienia sa od tego. Miałam już tyle usg że myślę że diagnoza jest trafna. Ale wiadomo że nerwy są.
Tak czułam że będzie chłopak choc jeszcze nic pewnego.
A na tym avatarze łysy koto masz
dopiero go dojrzałam
Ja też borykałam się z takim problem... ok 24 tc łożysko podniosło się całkiem do góry i pewnie u Ciebie tak będzie więc spokojnie odpoczywaj nie forsuj się a rosnąca macica podciągnie je do góry. -
shooa wrote:Moja beta z dziś 211 (10dpt), 8dpt była 110. obydwie robione o podobnej porze.
progesteron urósł z 7,88 ng/ml na 11,03.
malutki kamyczek z serca spadł.. ale ile ich tam jeszcze mam to nie wiem.
No mówiłam że progesteron też ruszy do przoduGratuluję :*
shooa lubi tę wiadomość