IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie tu nie bylo...trzymam za wszystkie kciuki ,zeby kazdej sie udalo...zajsc w upragniona ciaze...
warto walczyc.
wombi, Kabełka, renieczka, zohasamoha, Dootka_86, pszczółka p, Bella93 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Wombi
co u Ciebie?
-
energiczna wrote:Ja miałam blastkę 5 dniową, miałam pregnyl na "przepłukanie macicy 3 dni przed transferem. Myslicie,że cos wyjdzie jutro?
Ja w transferze blastki miałam pozytywną betę w 6 dpt, jednakże nie brałam nic przed transferem. Ovitrelle tylko przed punkcją, ale i tak u mnie utrzymuje sie tylko do 7/8 dnia po podaniu
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny warto poczekać z testem, cierpliwość jest wskazana. U mnie bólu głowy nie ma ale może to dlatego że od ponad 40 dni nie piłam kawy
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
A ja uwazam, ze nie warto czekac
Przy blastce jak beta ma wyjsc to 6dpt juz jakas powinna byc.
Testy wychodza indywidualnie, mi np w 6dpt wychodza, pomimo tego ze beta mala.Kabełka lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam test przy blastce piątego dnia i wyszedł. 6 dnia już mialam bete 120.
Terazw 7 dn po transferze trzy dniowych zarodkow tez mi wyszedl test a w ósmym dniu beta 33. Jutro jade sprawdzić czy urosłazohasamoha, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
czarna 31 wrote:Ja zrobiłam test przy blastce piątego dnia i wyszedł. 6 dnia już mialam bete 120.
Terazw 7 dn po transferze trzy dniowych zarodkow tez mi wyszedl test a w ósmym dniu beta 33. Jutro jade sprawdzić czy urosła
Gratulacje czarna
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Od pozytywnego testu do narodzin jest długi okres i w nim warto wykazać sie cierpliwością, poza tym po co martwić się betą poniżej 40 lub ciążą biochemiczną, no chyba że lekarz zaleca sprawdzenie wcześnie...
Pewnie ten temat jest równie "kłopotliwy" jak karmienie dzieci piersią więc warto sobie odpuścić, jedne będą robić tak a inne inaczejBeata.D lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
jasmina6 wrote:Pewnie ten temat jest równie "kłopotliwy" jak karmienie dzieci piersią więc warto sobie odpuścić, jedne będą robić tak a inne inaczej
I tez jestem osobą jak część z Was której testy wychodzą już przy becie 5 i to wieczorem
Moze też zależy od testu. Ja polecam bobo test żółty i taki z rossmana z dzieckiem czułość 10.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 07:55