IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna 31 wrote:Ja zrobiłam test przy blastce piątego dnia i wyszedł. 6 dnia już mialam bete 120.
Terazw 7 dn po transferze trzy dniowych zarodkow tez mi wyszedl test a w ósmym dniu beta 33. Jutro jade sprawdzić czy urosła -
Krakowianka wrote:Lena co u Ciebie?
Mialam problem z b.prenatalnymi, a jak juz zrobilam to wyszla jakas lekka niedomykalna na sercu dziecka, wiec musialam zrobic papp-e..czekam na tel. od lekarza..czytam na okrąglo "internety" i raz na zmiane boje sie, raz sie uspokajam.
A jak u ciebie?bylas na badaniach?
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Z Małą Królewną pozdrawiamy i trzymamy kciuki za kolejne Królewny, Królewiczów i ich dzielne mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 09:45
Bella93, małamii89, lipcowka86, Evaa, zohasamoha, jasmina6, MalaHD, ana167, Yoselyn82, renieczka, Jedna_z_Wielu, lena7, LonaW, Karola1985, Beata.D, sylwia80, wombi, Asia_88, promyczek 39, Natka-matka wariatka :), gosia81 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Czujemy się bardzo dobrze. Praktycznie w ogóle nie odczuwam, że jestem w ciąży. Wszystkie wyniki idealne (nawet morfologia i mocz).
Jedyne co to zaczyna mi doskwierać kręgosłup, ale to normalne o tym czasie. Jeszcze 10tygodni i skończą się bólelipcowka86, Evaa, jasmina6, renieczka, promyczek 39, sylvuś lubią tę wiadomość
Hej dziewczyny
Justine piekny brzuszek
U nas zostało 4 dni do pierwszej wizyty IVFJuż w poniedziałek ruszamy
Nie możemy się doczekać. Tak że bedę pisać pewnie co i jak
I trzymam kciuki za wszytkie transferyJustine, renieczka lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
lipcowka86 wrote:Dziewczyny jaki magnez bierzecie??
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Justine wrote:Czujemy się bardzo dobrze. Praktycznie w ogóle nie odczuwam, że jestem w ciąży. Wszystkie wyniki idealne (nawet morfologia i mocz).
Jedyne co to zaczyna mi doskwierać kręgosłup, ale to normalne o tym czasie. Jeszcze 10tygodni i skończą się bóle
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
jasmina6 wrote:Ślicznie wyglądacie, brzuszek mały jak na taki wysoki tydzień, chyba tyjesz książkowo;)
Wg lekarza tak, wg mnie nieJutro zobaczymy ile Pulpecik już waży. Powinna mieć już powyżej 1kg
jasmina6 wrote:Magne b6
Też go brałam, ale w pewnym momencie miałam straszne skurcze łydek i.. zmieniłam na blumag jedyny oraz Tacti Mag. Póki co najlepsza kombinacja, a próbowałam wszystkich dostępnych na rynku.
Godny polecenia (wg mnie) jest jeszcze Trimag z Olimpu ale u mnie w aptece nie mogą go zamówić więc zadowalam się Blumagiem.
Magne b6 też jest ok, ale w pewnym momencie przestał na mnie działać. No i cena jest kosmicznaProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Dziewczyny, z niedowierzaniem i drżącym sercem chciałam się z Wami nieśmiało podzielić, że moja beta w 12dpt wynosi 315,8. Cudzie trwaj!
Sun81, czekam na wieści od Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:53
jasmina6, Mysia_, Alrauna1987, małamii89, anouk11, Jagoda14, lena7, Bella93, Dootka_86, *SmoczycA*, Beata.D, sylwia80, zohasamoha, Krakowianka, Bardolka, Sun81, LonaW, promyczek 39, renieczka, sylvuś, Natka-matka wariatka :), gosia81 lubią tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Dziewczyny, z niedowierzaniem i drżącym sercem chciałam się z Wami nieśmiało podzielić, że moja beta w 12dpt wynosi 315,8. Cudzie trwaj!
Gratuluję i trzymam mocne kciuki żeby Maleństwo zostali z Tobą już na zawsze !!Kabełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny widzę ze byl temat magnezu. Mozna brac zaraz po transferze prawda? Ja mam mega skoki miesni, suplementowałam sie magne b6 8tbl ma dobe bo kazała neurolog. Stwierdziłam ze przerzucę sie na magne b6 max bo tam jest cytrynian magnezu a nie mleczan jak w magne b6. Podobno te dwie formy najlepiej przyswajalne ale mi chyba mleczan nie wchodzi . Plus jestem 2dpt od wczoraj skurcze macicy niby nie wielkie ale jednak mimo brania 3x1no spa już od 5 dni codziennie. Moge ten cytrynian prawda?
jasmina6 lubi tę wiadomość
-
lena7 wrote:U mnie prawie ok, dzieki
Mialam problem z b.prenatalnymi, a jak juz zrobilam to wyszla jakas lekka niedomykalna na sercu dziecka, wiec musialam zrobic papp-e..czekam na tel. od lekarza..czytam na okrąglo "internety" i raz na zmiane boje sie, raz sie uspokajam.
A jak u ciebie?bylas na badaniach?
. Nie denerwuj sie prosze i nie czytaj! Z tymi niedotykalnych zastawkami to ponoć większość wad sie cofa w okresie prenatalnym albo tuż po porodzie.
lena7 lubi tę wiadomość