IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kabełka wrote:Dziewczyny, z niedowierzaniem i drżącym sercem chciałam się z Wami nieśmiało podzielić, że moja beta w 12dpt wynosi 315,8. Cudzie trwaj!
Sun81, czekam na wieści od Ciebie!
Kabełka gratuluje tak sie ciesze !!!
Ja dzisiaj tez robilam wyniki, ale w sieci jeszcze ich nie ma ...
Na razie ciesze sie Twoim szczesciemStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
Sun81 wrote:Kabełka gratuluje tak sie ciesze !!!
Ja dzisiaj tez robilam wyniki, ale w sieci jeszcze ich nie ma ...
Na razie ciesze sie Twoim szczesciem
Bardzo cicho i nieśmiało Ci dziękuję..
I jak tu zawału nie dostać czekając na wyniki, to zaciskam jeszcze mocniej kciuki za Ciebie, niech nawet zwiędną!! Daj znać!
-
Kabełka zebys wiedziala, pol dnie nie sprawdzalam wynikow bo czekalam na meza; a teraz co chwile kukam a noz juz sa
))
suuuper dla Ciebie bardzo sie cieszeStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
lena7 wrote:U mnie prawie ok, dzieki
Mialam problem z b.prenatalnymi, a jak juz zrobilam to wyszla jakas lekka niedomykalna na sercu dziecka, wiec musialam zrobic papp-e..czekam na tel. od lekarza..czytam na okrąglo "internety" i raz na zmiane boje sie, raz sie uspokajam.
A jak u ciebie?bylas na badaniach?
W 19tc śladu po niej nie było.
Także nie martw się na zapas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 20:12
lena7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:U nas też wyszła niedomykalność zastawki trójdzielnej ale niższa. Wartość 30. Tylko jeden lekarz taki naprawdę mega specjalista zobaczył to na usg. Powiedział że taka wartość jest nieistotna klinicznie ale on wpisze sobie w kartę żeby skontrolować to później. Powiedział też że większość niedomykalności na różnym poziomie cofa się samo.
W 19tc śladu po niej nie było.
Także nie martw się na zapas.lena7 lubi tę wiadomość
-
Kabełka wrote:Jaśmina a Ty na jakim etapie jesteś?
Kabełka, zohasamoha lubią tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Dootka_86 wrote:Plus jestem 2dpt od wczoraj skurcze macicy niby nie wielkie ale jednak mimo brania 3x1no spa już od 5 dni codziennie. Moge ten cytrynian prawda?
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Ok dziewczyny, zaraz mi lepiej
postaram się mniej stresować!
A stres dlatego że mimo że wszystko inne ok, to ta niedomykalność zastawki trójdzielnej, to jeden z markerów wad, a że ja stara raszpla jestem to sobie dodaje za dużo..
Jeszcze raz dzięki, dobrze tu zaglądać :-*Krakowianka, gosia81 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny;
niestety mi się nie udało - i musimy znowu podchodzić od samego poczatku ...
Kabelka cieszę się Twoim szczęściem; mi dzisiaj ciężko ...
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
lena7 wrote:Ok dziewczyny, zaraz mi lepiej
postaram się mniej stresować!
A stres dlatego że mimo że wszystko inne ok, to ta niedomykalność zastawki trójdzielnej, to jeden z markerów wad, a że ja stara raszpla jestem to sobie dodaje za dużo..
Jeszcze raz dzięki, dobrze tu zaglądać :-*
Poza tym prawie 80pr dorosłych na niedomykalność zastawki. Którejś z 4. W różnym stopniu. I to bardzo częsta wada i u dzieci również. -
U mnie w klinice zalecają 1tabl. Relanium godzinę przed transferem i druga wieczorem w ten sam dzień.
Jeśli chodzi o skorcze to ja miałam prawie po każdym transferze ale nie takie jak u Was, tylko zaczynały się w czasie snu, były czasem tak silne że zwijam się na podłodze. Na 7 transferów były 3 zagnieżdżenia, więc nie akurat w moim przypadku skorcze niw niczym nie przeszkadzaly.
Dotka, ja bralam przy jednym z transferow wgzaleceń nospe 3x2 tabletki, i wtedy pamiętam nie miałam ani razu skurczów. A Ty ile bierzesz?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnylena7 wrote:U mnie w klinice zalecają 1tabl. Relanium godzinę przed transferem i druga wieczorem w ten sam dzień.
Jeśli chodzi o skorcze to ja miałam prawie po każdym transferze ale nie takie jak u Was, tylko zaczynały się w czasie snu, były czasem tak silne że zwijam się na podłodze. Na 7 transferów były 3 zagnieżdżenia, więc nie akurat w moim przypadku skorcze niw niczym nie przeszkadzaly.
Dotka, ja bralam przy jednym z transferow wgzaleceń nospe 3x2 tabletki, i wtedy pamiętam nie miałam ani razu skurczów. A Ty ile bierzesz?
No nic narazie jest ok, tylko wczoraj byl jeden dosc silny skurcz przed druga nospa w ciągu dnia
Dzisiaj czuje bardziej ciagniecie no i mam wzdęcia, ale z własnej głupoty bo sie nażarłam zupy ogórkowej, pomidorów i pije muszyniankę (a ona lekko gazowana)- ze względu na magnez.
Gadam do kropka jak nawiedzona, może go przekonam zeby sie rozgoscil do majaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 21:48
-
Sun81 wrote:hejka dziewczyny;
niestety mi się nie udało - i musimy znowu podchodzić od samego poczatku ...
Kabelka cieszę się Twoim szczęściem; mi dzisiaj ciężko ...
Ehh, nie tak miało byćprzykro mi bardzo kochana. Trzymaj się, odpocznij i wracaj do walki! Ściskam.
-
Ja brałam 3 razy nospa forte i jeszcze scopolan chyba 2 razy dziennie plus magnez i było dobrzeNovum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18