IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
never_lose_hope wrote:Kochana, dr Wolski w Bydgoszczy ma rewelacyjne opinie. Ja byłam u niego na zwykłej wizycie i wyszłam bardzo zadowolona. Konkretny i bardzo szczegółowy.. Drogi niestety.
Poczytaj w necie czy zajmuje się NIFTy, na stronie jest napisane, że ogarnia prenatalne I zna się na mutacjach, a to wielki plus dla mnie!! Na Mostowej przyjmuje -
Wolski Socha Lisiak Domaracki moim zdaniem to są najlepsi lekarze w Bydgoszczy.
mar2śka lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
never_lose_hope wrote:Kochana, dr Wolski w Bydgoszczy ma rewelacyjne opinie. Ja byłam u niego na zwykłej wizycie i wyszłam bardzo zadowolona. Konkretny i bardzo szczegółowy.. Drogi niestety.
Poczytaj w necie czy zajmuje się NIFTy, na stronie jest napisane, że ogarnia prenatalne I zna się na mutacjach, a to wielki plus dla mnie!! Na Mostowej przyjmuje -
Madagaskar wrote:Wolski Socha Lisiak Domaracki moim zdaniem to są najlepsi lekarze w Bydgoszczy.
Edit : Dzięki bardzo kochane już jestem umówiona do dr Wolskiego , robią też badania nifty itpWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:55
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny! Jestem po punkcji z której uzyskałam 25 kumulusów. transfer niestety odroczony z uwagi na ryzyko hiperstymulacji. Powiedzcie, ile my miałyscie kumulusów po punkcji? Dr mówi, że jest ok, ale ja chciałam sobie to z wami porównać.
tolerancyjna lubi tę wiadomość
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymar2śka wrote:To będę się umawiać
Edit : Dzięki bardzo kochane już jestem umówiona do dr Wolskiego , robią też badania nifty itp
Wiem, że to najmniej ważne, ale mają zajeb*sty gabinet Wygląda zupełnie inaczej niż wszystkie gabinety zwiedzone przeze mnie do tej pory
Na kiedy udało Ci się dostać? -
Marysia90 wrote:Witam dziewczyny! Jestem po punkcji z której uzyskałam 25 kumulusów. transfer niestety odroczony z uwagi na ryzyko hiperstymulacji. Powiedzcie, ile my miałyscie kumulusów po punkcji? Dr mówi, że jest ok, ale ja chciałam sobie to z wami porównać.
-
nick nieaktualnyMarysia90 wrote:Witam dziewczyny! Jestem po punkcji z której uzyskałam 25 kumulusów. transfer niestety odroczony z uwagi na ryzyko hiperstymulacji. Powiedzcie, ile my miałyscie kumulusów po punkcji? Dr mówi, że jest ok, ale ja chciałam sobie to z wami porównać.
W pierwszej 4, w drugiej 2... -
never_lose_hope wrote:Wiem, że to najmniej ważne, ale mają zajeb*sty gabinet Wygląda zupełnie inaczej niż wszystkie gabinety zwiedzone przeze mnie do tej pory
Na kiedy udało Ci się dostać? -
Ja sie własnie dowiedziałam ze Lewy krio nie prowadzi Umówiłam sie do innej lekarki jedyny plus zapisałam sie akurat po powrocie z wakacji a samolot mamy z Warszawy wiec jeden wypad mniej. Mam nadzieje ze po tym orgametrilu @ dostane szybko i sie wpasuje.Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Sylwia jaki jest czas oczekiwania na kd?Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Marysia90 wrote:Witam dziewczyny! Jestem po punkcji z której uzyskałam 25 kumulusów. transfer niestety odroczony z uwagi na ryzyko hiperstymulacji. Powiedzcie, ile my miałyscie kumulusów po punkcji? Dr mówi, że jest ok, ale ja chciałam sobie to z wami porównać.
33 lata starania od lipca 2014
04.2016,05.2016- IUI
IVF 11.2017- 2bb:(, 9.01.18. 6.02.1bb
21.06 2018- 3Bb i 3CB - 8dpt 119,6 ; 11dpt 390; 13dpt 736
20dpt 3873; 27dpt ♥
22.02.2019 jest mój mały cud
14.10.2020 aniołek 7tc, mały cud naturalny
28.02.2024 ⏸️
MTHFR 677C-T i PAI 1-4G, NK 14% -
Madagaskar wrote:Wolski Socha Lisiak Domaracki moim zdaniem to są najlepsi lekarze w Bydgoszczy.
Chodziłam do Sochy niestety bardzo się zawiodłam;(
Zamiast mi pomóc zwodzil bo miał tyle pacjentek, że nie miał czasu nas ogarnąć wszystkie przy torbieli dał mi antykoncepcję na pół roku, a ja głupia go słuchałam. Zawsze się spóźnial na wizyty laluś jeden to później nie ogarniał... Szkoda gadać
Bydgoski sprawca ciąż za wizyty bierze 300 zł.. Nie polecam.
Do Domarackiego zamierzam się wybrać do prowadzenia ciąży
Madagaskar A on przyjmuje u Sowy ????
Bo mój lek.gin jest schorowany boję się, że nie ogarnie ciąży bliźniaczej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 18:58
emka29 lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Chodziłam do Sochy niestety bardzo się zawiodłam;(
Zamiast mi pomóc zwodzil bo miał tyle pacjentek, że nie miał czasu nas ogarnąć wszystkie przy torbieli dał mi antykoncepcję na pół roku, a ja głupia go słuchałam. Zawsze się spóźnial na wizyty laluś jeden to później nie ogarniał... Szkoda gadać
Bo mój lek.gin jest schorowany boję się, że nie ogarnie ciąży bliźniaczej;) -
KaśkaKwa wrote:Chodziłam do Sochy niestety bardzo się zawiodłam;(
Bo mój lek.gin jest schorowany boję się, że nie ogarnie ciąży bliźniaczej;)
Ja chodze do Lisiaka, bo znamy sie prywatnie. Domaracki (młody) robił mi jedna laparo nie wiem gdzie przyjmuje teraz prywatnie. Tak ja Lisiak pracuje w msw napewno a to najlepszy chyba szpital na porod.
In vitro robił mi Adamczak niby tez super lekarz konsultant wojewodzki sralala a jak zaszlam w kolejna cp to telefonu nie odbierał.
O Małku tez słyszałam duzo dobrego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:05
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
mar2śka wrote:Kto to ten Bydgoski sprawca ciąż bo mało mi to mówi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:10
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Kaska a ty do kogo chodziłas? Pewnie do SarapaWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Właśnie ten Socha czytałam taki artykuł o nim, że sprawca ciąż ..
Więc napisałam do niego @ że potrzebuje pomocy i czy jest w stanie mi pomóc, ale oczekuje pełnego zaangażowania.
Napisał że zaprasza na wizytę, po czym dał mi antykoncepcję na 3 miesiące bo mówił że tak się robi, że może zaskoczę po wyciszeniu jajników.
Pierwszy miesiąc po antykoncepcji zrobiła mi się torbiel to zapisał antykoncepcję najpierw na 3 miesiące, była kontrola nie było torbieli a mimo tego kazał brać jeszcze kolejne 3 miesiące to w sumie u niego byłam (9 miesięcy na antykoncepcji).
Niestety domyslilam się, że on nie ogarnia jak pisałam spoznial się notorycznie na wizyty ..
Ale pytalam wcześniej czy ma czas i czy się zaangazuje.. Szkoda gadać .. Kasa chyba uderzyła mu do głowy -
Madagaskar wrote:Kaska a ty do kogo chodziłas? Pewnie do Sarapa
W Bydzi usiądź przez 8 lat :
Lisiak
Kotzbah
Sobociński
Skórczewski
Socha
Karpów - ona kazała mi jechać do kliniki
Teraz Sarap pomaga przy invitro
No i był jeszcze w Poznaniu Grotowski.