IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa dobra już czaje Mi akurat zależy tylko na prenatalnych ale do tego tez nie każdy sie nadaje. Prowadzić ciążę będę na miejscu bo przecież nie będę latała raz w miesiącu Teraz mam lekkiego stracha przed lotem , mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi.
-
Lisiak znam dobrze mojej siostrze 3 ciążę prowadził bo przyjmował w Solcu Kujawskim gdzie mieszkam, ale to ten lekarz z którym nie nadaje się na jednych falach czasami tak jest próbowałam bo siostra chodziła, polecala ale dla mnie chyba za spokojny
Haha też chyba jestem specyficzna .. -
KaśkaKwa wrote:W Bydzi usiądź przez 8 lat :
Lisiak
Kotzbah
Sobociński
Skórczewski
Socha
Karpów - ona kazała mi jechać do kliniki
Teraz Sarap pomaga przy invitro
No i był jeszcze w Poznaniu Grotowski.
Ehhh skad ja to znam... Karpow (stara) zrobiła niezla krzywde mojej mamie podczas zabiegu uszkodziła jej pecherzWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
mar2śka wrote:Aaaa dobra już czaje Mi akurat zależy tylko na prenatalnych ale do tego tez nie każdy sie nadaje. Prowadzić ciążę będę na miejscu bo przecież nie będę latała raz w miesiącu Teraz mam lekkiego stracha przed lotem , mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi.
Ja zamierzam z twingsami lecieć do Chorwacji 20 lipca reszta ekipy jedzie autami
A co taki plan jak się uda bo autem się nie odważne
Powiedz kochana a czytałaś czy można latać ? Czy są jakieś przeciwwskazania ? -
KaśkaKwa wrote:Lisiak znam dobrze mojej siostrze 3 ciążę prowadził bo przyjmował w Solcu Kujawskim gdzie mieszkam, ale to ten lekarz z którym nie nadaje się na jednych falach czasami tak jest próbowałam bo siostra chodziła, polecala ale dla mnie chyba za spokojny
Haha też chyba jestem specyficzna ..
No Lisiak jest tez specyficzny nie mowi za duzo ale ja zawsze moge na niego liczyćWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Madagaskar wrote:Ehhh skad ja to znam... Karpow (stara) zrobiła niezla krzywde mojej mamie podczas zabiegu uszkodziła jej pecherz
My prywatnie klinice Invimed robiła mi 3 IUI i była miła, ale nie ufałam jej bo opinie miała straszne. -
Marysia90 wrote:Witam dziewczyny! Jestem po punkcji z której uzyskałam 25 kumulusów. transfer niestety odroczony z uwagi na ryzyko hiperstymulacji. Powiedzcie, ile my miałyscie kumulusów po punkcji? Dr mówi, że jest ok, ale ja chciałam sobie to z wami porównać.
Pierwsza 1 niedojrzały , druga 4
Jeszcze Ci tego dziewczyny nie napisały, ale często się o tym tu pisze , że nie ważna ilość, a jakość
U mnie się sprawdziło z drugiej procedury miałam tylko 4 oocyty, z czego 3 zapłodnione i dwa transfery
1 transfer ciąża - poronienie , teraz drugi transfer dwóch serduszek
Na 4 komórki to super wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:28
ef36 lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Ja zamierzam z twingsami lecieć do Chorwacji 20 lipca reszta ekipy jedzie autami
Powiedz kochana a czytałaś czy można latać ? Czy są jakieś przeciwwskazania ?Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
KaśkaKwa wrote:Ja zamierzam z twingsami lecieć do Chorwacji 20 lipca reszta ekipy jedzie autami
Powiedz kochana a czytałaś czy można latać ? Czy są jakieś przeciwwskazania ? -
Ja jeszcze zaliczyłam Hajdusianka w Gdańsku
Tzn nie jego ale byłam na kilku wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:26
mar2śka lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Ja do tej pory nie latałam bo zawsze bałam sie o kolejna ciaze pozamaciczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:27
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
mar2śka wrote:Różne opinie są , pytałam w Novum i mówili że nie ma przeciwwskazań ale oczywiście w przypadku kiedy ciąża nie jest zagrożona . Masę kobiet lata, ja po przejściach bardziej przewrażliwiona jestem.
Ja poprzednią ciąże poroniłam i też się martwię.. najgorsze, że sama organizuje te wakacje, mamy dom na 20 osób, moi znajomi i rodzina. Niestety biorę pod uwagę opcję, że zostanę w domu ;-(((
-
Dziewczyny ja lecę 10.06 do Kanady. Transfer miałam 14.05. Rozmawiam z lekarka o tym imtwierdzi, ze nie ma przeciwwskazań. Problem może być jeśli wybieracie sie w miejsca gdzie można sie łatwo zatruć czy zarazić przez ugryzienie.
mar2śka lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Ja poprzednią ciąże poroniłam i też się martwię.. najgorsze, że sama organizuje te wakacje, mamy dom na 20 osób, moi znajomi i rodzina. Niestety biorę pod uwagę opcję, że zostanę w domu ;-(((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśkaKwa, a nie chcesz autem dla bezpieczeństwa się bujnąć?? Rok temu tak jechaliśmy z przyjaciółmi i to daleko na południe, okolice Dubrownika. Bez tragedii, trasa spoko
Bo pomyśl, to ostatnia okazja do wakacji we dwoje Później już trudniej będzie się byczyćKaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:A teraz już sobie leżę z dwoma maluchami pod serduszkiem. ❤️❤️
Ooooo super zazdraszczam ale ja też już mam nadzieje na dniach No to trzymam kciuki niech się maleństwo rozgości na 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 22:42
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
never_lose_hope wrote:KaśkaKwa, a nie chcesz autem dla bezpieczeństwa się bujnąć?? Rok temu tak jechaliśmy z przyjaciółmi i to daleko na południe, okolice Dubrownika. Bez tragedii, trasa spoko
Bo pomyśl, to ostatnia okazja do wakacji we dwoje Później już trudniej będzie się byczyć
Ja bym pojechała jak będzie wszystko Oki ale mój mąż marudzi, że się boi ze mną jechać i bylby spokojniejszy gdybym do nich przyleciała W sumie jeszcze jedni znajomi wolą lecieć, więc towarzystwo mam.