IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Agm jak dla mnie to prolaktyne masz bardzo wysoką.
Ja prolaktyne przed IVF miałam dwa razy wyższą (ponad 1000). Dostałam na obniżenie 1/2 tab dziennie i brałam do punkcji.
Pytanie czy masz owulację przy takim poziomie prolaktyny? Mój endokrynolog twierdzi że póki jest owulacja to nie ma co się przejmować.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
ef36 wrote:Na same leki czy na procedurę IVF? Ja robiłam te badania aby się dostać do programu dofinansowania.
Mowie o lekach. Nie mam pojecia jakie są warunki do dofinansowania z programu. Ja nie moglam z takiego skorzystac bo u nas miasto nie dofinansowuje procedur ivf. -
"Lub" a nie "i". Jak wezmą do refundacji AMH to sie nalezy, a jak FSH to nie.e_mil_ka wrote:Musisz miec AMH powyzej 0,7 i FSH ponizej 15.
Basia-Basia, agm, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Tu znajdziesz dokładne informacje:e_mil_ka wrote:Mowie o lekach. Nie mam pojecia jakie są warunki do dofinansowania z programu. Ja nie moglam z takiego skorzystac bo u nas miasto nie dofinansowuje procedur ivf.
http://www.chcemybycrodzicami.pl/lista-lekow-refundowanych-przy-leczeniu/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 11:39
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Sliczny suwaczek ♡ gratulacje.zizia_a wrote:Sysiaaa trzymam wielkie kciuki żeby się udało! myśl pozytywnie!!
Agm, nie jestem lekarzem
Nie wiem jak bedziesz sie stymulowac, ani jakie komorki wyprodukujesz (choc lekarz pewnie tez nie wie). Mysle za warto sprobowac
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Bo statystyka przemawia na Twoja korzyscSysiaaaaa wrote:Jestem głupia
jestem zła sama na siebie!!!!!
Mysle czemu miałoby się udać teraz, skoro się nie udawało tyle lat! Chyba mi psychika siada

Na jakim etapie jestes?
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
sysiaaaa tez tak myslalam i jak widzisz los splatal figle! takze aby i Ciebie los zaskoczyl!Sysiaaaaa wrote:Jestem głupia
jestem zła sama na siebie!!!!!
Mysle czemu miałoby się udać teraz, skoro się nie udawało tyle lat! Chyba mi psychika siada

05.2016, 10.2016 - ciąże pozamaciczne
07.2016 - 5 tc. c.b.
30.10.2017 -I IMSI- 2 x 3dniowe - c.b.
11.12.2017 - crio - 2 x 3dniowe- c.b.
04.2018 - ciąża naturalna - CUDZIE TRWAJ
04.01.2019 - nasze marzenie się spełniło - synek -
No tym razem moja intuicja mi mówi, że nic z tego nie będzie, a do tego transferu przygotowujemy się na maxa i jak to nie pomoże, to rzucam staraniaScent86 wrote:sysiaaaa tez tak myslalam i jak widzisz los splatal figle! takze aby i Ciebie los zaskoczyl!

chyba najwyższy czas powiedzieć STOP
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
&&Evaa wrote:W dzien dziecka zabrala 2ke dzieci... pozdrawiam wszystkie i trzymajcie kciuki
Dopiero Po transwerze....
2bdb klasy blastusie

Evaa lubi tę wiadomość
-
Dziś mam 4 dc. Zaczęłam przyjmować leki od Pasnika. Zrobiłam dziś badania hormonalne i zakaźne. 20 czerwca mam histero z biopsja endometrium i pewnie wdrugiej połowie lipca odbędzie się transferBella93 wrote:Bo statystyka przemawia na Twoja korzysc

Na jakim etapie jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 13:16
Bella93 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Kciuki!!!!!! niech bable sie zakopia:DEvaa wrote:W dzien dziecka zabrala 2ke dzieci... pozdrawiam wszystkie i trzymajcie kciuki
Dopiero Po transwerze....
2bdb klasy blastusie

Evaa lubi tę wiadomość

05.2016, 10.2016 - ciąże pozamaciczne
07.2016 - 5 tc. c.b.
30.10.2017 -I IMSI- 2 x 3dniowe - c.b.
11.12.2017 - crio - 2 x 3dniowe- c.b.
04.2018 - ciąża naturalna - CUDZIE TRWAJ
04.01.2019 - nasze marzenie się spełniło - synek