IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Estrogen 3x1
Progesteron mendo 3x1
Luteinę dopochwowo 2x2
Encorton 1x1
I witaminy i acard -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 14:04
misia1989, Rose7, Dysia_czewa, Bardolka, KarenMillen, Scent86, Mysza1986, ef36, zizia_a, Alberta, ślązaczka, Cccierpliwa, magda_31, sylwia80, gosia81, lena7, Cala, agm, niezapominajka2017, Dani lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:My Po wizycie,,,,jest jeden kropek bijace serduszko... wszystko dobrze.
Pozdrawiam Wszystkie :* i zycze kazdej takiego ,,,cudu,,,
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Zapisałam się na jutro do lekarza, nie ma mojego bo kest na urlopie ale dziś mi co chwile brzuch dokucza . Strasznie się boje dziewczyny:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:37
misia1989 lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Biorę magnez, nospe staram się regularnie ale pare dni mnie nie bolała w ogóle w dzień. W nocy to ze
Dwie tabletki biore.
Ja tez mialam kilka godzin spokoj, a pozniej lapaly takie dziwne skurcze i caly czas "czulam" macice. Bol sie nasilal po wysilku i jak sie denerwowalam, dlatego co jakies 3h bralam nospe.
Napij sie melissy, bo im wiecej sie denerwujesz tym bardziej sie spinasz i kolo sie zamyka. Wdech i wydech &&
Wkrec sie w jakis serial -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Dziekije bella :* mam nadzieje ze jest dobrze. Aż się poryczalam ze stresu...jak głupia jakaś...
O ktorej bedzie wizyta? && -
Dziewczyny prosze napiszcie jakie macie doświadczenia z crio? Lepiej na sztucznym cyklu czy naturalnym? Ja 2 crio miałam na sztucznym i lipa. Została mi ostatnią blastka i kusi mnie cylk naturalnycórcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nick nieaktualny
-
Moje udalo sie na naturalnym cyklu ....ostatnie crio.
Na sztucznych nie wychodzilo,nie wiem czy ma to jakies znaczenie,ze teraz na naturalnym sie udalo.trzymam kciuki &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 20:19
gosia81 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Moje udalo sie na naturalnym cyklu ....ostatnie crio.
Na sztucznych nie wychodzilo,nie wiem czy ma to jakies znaczenie,ze teraz na naturalnym sie udalo.trzymam kciuki &&&
Sliczny suwaczek ♡Evaa lubi tę wiadomość
-
Dysia_czewa wrote:no dokładnie to samo właśnie o tych lekach pomyślałam, że dobrze
No i tak na Parkitce... ale Mercik w GynC w Czewie powiedział, że w sumie to nie ma się co dziwić tamtemu lekarzowi bo właśnie zobaczył pęcherzyk blisko ujścia do szyjki maciy + wylewająca się ze mnie krew dodał dwa do dwóch i tak powiedział a on nie wiedział że ten pęcherzyk tak nisko jest od samego początku... ale faktycznie zaufanie do ginekologów na Parkitce już jest nadszarpnięte
Boję się tylko , że niskie położenie może zagrażać maleństwu Mercik niby mówił, że nie , żeby sie tylko nie forsować ... ale ja i tak sie boje
za tydzień w środę znowu kontrola oby wszystko było dobrze
A tak w ogóle to jestem już po prenatalnych i czekamy na AgatkęEvaa, Bella93, Kala 1980, misia1989, Dysia_czewa, mar2śka, Lusia 1234, Alberta, ślązaczka, Scent86, sylwia80, lena7, Cala, gosia81, niezapominajka2017, Dani lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Anulka0310 wrote:Dziewczyny prosze napiszcie jakie macie doświadczenia z crio? Lepiej na sztucznym cyklu czy naturalnym? Ja 2 crio miałam na sztucznym i lipa. Została mi ostatnią blastka i kusi mnie cylk naturalny
-
czar-nula wrote:Będzie dobrze Jak już Mercik sie z Tobą pożegna, a pożegna się na pewno bo ciąż nie prowadzi to ja polecam dr Brenka z GynC do prowadzenia ciąży. Ja i pysia do niego chodzimy. Tylko się nie wystrasz bo jest młody No chyba, że planujesz wrócić do poprzedniego ginekologa poza kliniką. Ja się tam czuję bezpiecznie i zostałam.
A tak w ogóle to jestem już po prenatalnych i czekamy na Agatkę
P.S. świetnie Agatka - ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 21:29
czar-nula, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam tylko jeden crio na cyklu naturalnym. Dziś miałam pierwsze USG. Zarodek ma już 5mm i bijące serduszko ❤️
Dysia_czewa, Bella93, Anulka0310, Evaa, Madagaskar, japonka, Alrauna1987, Alberta, ślązaczka, Kala 1980, lipcowka86, Scent86, czar-nula, mar2śka, sylwia80, Cala, gosia81, niezapominajka2017, Dani lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście