IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
wielka szkoda
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
no właśnie nie wiem czy mam śnieżynki, nie chciałam dzwonić bo jakby mi powiedzieli że tamte zarodki przestały się dzielić i nie ma co mrozić to bym zwariowała myśląc co z moimi słoneczkami w brzuchu, no ale jutro będę dzwonić czy jakieś są i pędzę do dr M ustalić co dalej
Różyczka kciuki za twoje kropeczki żeby zostały z tobą &&&&& -
Roletka strasznie mi przykro
mam nadzieję że jutro otrzymasz dobre wieści
Różyczka kciuki żeby Twoje kropeczki zechciały z tobą zostać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chcę się do Was przyłączyć. Podchodzę do in vitro w kolejnym cyklu, dziś zostałam zakwalifikowana do programu rządowego. Póki co jestem tym wszystkim przerażona, bo nie spodziewałam sie że już na pierwszej wizycie w Inviccie usłyszę: kwalifikujemy panią. Trzymajcie za mnie kciuki. Gratuluję wszystkim którym się udało
iga 79, agniesia2569, Tosia 1981, GabiK, Piggy, Lenuś, Różyczka, Beata.D, Iwka, Konwalia, czarownica_tea, Kasia *, duza lubią tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
hey ja też od wczoraj zakwalifikowana na IVF rządowe od dziś już biorę leki wszystko mnie jak na razie przeraża pewnie z upływem czasu będzie to normą.
Gratuluje wszystkim którym się udało i 3mam kciuki za kolejne dzieciątkaiga 79, agniesia2569, Tosia 1981, GabiK, Piggy, Lenuś, Różyczka, Beata.D, Iwka, czarownica_tea lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
pinezka i asiamar...ja jestem w połowie stymulacji (długi protokół)też wszystko mnie przerazalo ..jak miałam sobie zastrzyk zrobić,to stwierdzilam że nie dam rady i że nigdy sama nie zrobię...mój mi robił ,ale byłam zmuszona zrobić sobie sama no i przeżyłam
teraz zastrzyk to dla mnie pestka
tabletek biorę całą garść ,ale na szczęście dobrze się czuje.
Więc trzymam za Was .BĘDZIE DOBRZEasiamar lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Iga 79, ja sobie nie wyobrażam samodzielnego robienia zastrzyków, pewnie będę latać do przychodni
Życzę Ci powodzenia, oby się udało za pierwszym razem. A w której klinice podchodzisz?
Asiamar, powodzenia, trzymam kciuki♡♡♡
asiamar, iga 79 lubią tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Pinezka dasz sobie radę
ja nie wyobrażałam sobie latania do przychodni na 7 i na 19
ale mąż dał radę a raz nawet sama sobie poradziłam w czasie jazdy do kliniki i powiem Wam że może to głupie ale brakuje mi tych zastrzyków