IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dziś dostałam wiadomość z kliniki "mamy 12zarodków " wiem że to początek drogi ale właśnie siedzę i ryczę ze szczęścia...
kuciak, Piggy, Beata.D, Aga_502, Mani, Tosia 1981, sisi, aniesiack, Mimbla, Amelcia, Konwalia, Sansivieria, Różyczka, Anatolka, agniesia2569, BISCA, duza lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Spokojnie czekaj na @. Powinna przyjsc 12-16 dni po punkcji, a u Ciebie tyle czasu jeszcze nie minelo
.
takasobieja wrote:Ginger lec jutro na bete! Gratuluje... o nic sie nie martwmusi byc dobrze!
A ja chyba jednak nie mam okresu. nie ogarniam2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF + -
Ginger84 wrote:A ja od jutra na l4
Test zrobiony i w 8dpt wyszła druga blada bo blada ale jest druga krecha
Wiem że za wcześnie żeby się cieszyć.. teraz beta.. potem kolejna.. i ten strach który mnie przepełnia po poronieniu..
Mąż krzyczy że tyle czekaliśmy a ja zamiast się cieszyć to się tak panicznie boję a to tylko szkodzi..
Ginger, bardzo Ci gratuluję. Trzymam mocno kciuki za betę
Rozumiem Cię w 100%, znam ten strach i też mam w domu męża, który chciałby, żebym cieszyła się na całego, a ja jeszcze nie potrafię.
Tak czy inaczej, super wieści -
aniacicha wrote:Chyba oszaleje!: (
Dziś najpierw obudził mnie ból krzyża później zaczeła bolec mnie głowa
Wiec zmierzyłam temperaturę dziś miałam 36 wczoraj była 36,8
Zaczynam panikowac czy to może oznaczać najgorsze/
Nic się nie martw, ja po transferze wcale nie miałam ciążowej temperatury, nawet teraz nie mam. Trzymam kciuki za testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 11:02
aniacicha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniacicha wrote:Dzięki:)
Cały czas mam cichą nadzieję że wszystko będzie dobrze:)
Aniacicha widzisz nie ma się co stresować tą tempką.. spokojnie czekaj na testowanie jeszcze parę dni wiem że wydaję się to wiecznością ale dasz radę!!
aniacicha lubi tę wiadomość
-
Ale dobre wieści Ginger! Ja myślę, że jak test pokazuje cień to beta tym bardziej potwierdzi ciążę i będziesz mogła nieśmiało dołączyć do radosnego Męża:)
Aniesiack i Iga_79 bardzo mocna trzymam za Was kciuki - szczęśliwych transferów Dziewczyny!!aniesiack, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
Takasobieja - czyli już masz @ i wszystko ok?
Wyliczyłam, że jeśli w tym cyklu nie będziesz miała transferu, to w następnym możliwe, że dołączę do Ciebie z moim IV transferem w kwietniu/maju. W kupie raźniej:) choć oczywiście Ci życzę, żebyś mogła przyjąć Bąbla już w tym cyklu
Kala_1980 co u Ciebie, jakie plany?? -
nick nieaktualnyDostałam telefon z kliniki. Z pobranych 17 komórek, 11 było dojrzałych, a z tego mamy 8 zarodków
Ciekawe ile z nich przetrwa do stadium blastocysty?
Transfer w środę rano w piątej dobie.
Plisssstrzymajcie kciuki, żeby wreszcie się udało
iga 79, Piggy, Różyczka, Beata.D, Anatolka, kuciak, Konwalia, Tosia 1981, Kava, agniesia2569, Sansivieria, BISCA, aszka, JusWik, Ginger84, Iwka, PaulinaK, Lenuś, czarownica_tea, duza lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
My właśnie niedawno wróciliśmy z kropeczką do domciu
iga 79, Piggy, Różyczka, Amelcia, Beata.D, Kala 1980, kuciak, Konwalia, Tosia 1981, agniesia2569, Sansivieria, Mimbla, aniesiack, Moniaa, PaulinaK, Ginger84, Iwka, Lenuś, czarownica_tea, duza lubią tę wiadomość
-
Ginger my jutro razem robimy betę
Będę trzymać kciuki bardzo mocno!
Moje bóle podbrzusza utrzymują się już 6 dzień w różnym stopniu nasilenia, ale raczej nie są na @ bo trochę długo to trwa i jeszcze ten śluz...Takie u mnie objawy po transferze, jutro dowiemy się co oznaczały...
Iwka, czarownica_tea lubią tę wiadomość