izoflawony sojowe!!! naturalny chlomid!
-
WIADOMOŚĆ
-
No to czekam do 22dc tylko dzisiaj 16 dc i nie wiem czy brać już duphaston czy zaczekać...
-
Staraczko soja to naturalny odpowiednik clo czyli stymulacji jajników do wytwarzania jajeczek aby nam pięknie rosły Na pierwszej stronie masz wszystko opisane, Weronika się postarała o informacje
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
UWAGA !!!!
A więc jest dziewczynka, która 27 października kończy 6 lat, niestety jest chora na raka, a jej największym marzeniem jest dostać jak największą ilość kartek urodzinowych, więc jeśli moglibyście to sprawcie małej radość i wyślijcie kartkę urodzinową, poproście rodzinę, przyjaciół, czym więcej tym większa radość dziecka.
Oliwia Gandecka
Ul. M.C Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona GóraNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
hej dziewczyny u mnie 10dc i dzis chyba byl skok, to znaczy byl skok o wiecej niz 0.2stopnia, szyjka sluz jak na owulacje, jestem kompletnie zaskoczona, sama nie wiem co myslec... zobaczym co bedzie jutro i w najblizszych dniach czy spadnie czy pojdzie do gory... dodam tylko ze w poprzednim cyklu owulka byla niby w 16dc a w poprzednich nawet pozniej ok 17-20dc.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
A u mnie 20 dc i nie ma ovu, teoretycznie mam jeszcze trzy dni szansy ale ciemno to widze nic na mnie nie działa...
-
adk mam taka nadzieje!!
Dziewczyny od wczoraj bola mnie piersi tylko po bokach. wczoraj jedna dzis obydwie. Nie caly czas,taki dziwny bol ciagnacy sie pojawia i znika za kilka sekund. Moze tak bywa po soi? Bolu owulacyjnego nie umiem rozpoznac bo mnie jajniki zawsze co jakis czas kuja od 15 lat wiec ani na wredna ani na owulke. Co myslicie?? xxxxWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 21:35
-
ja po owulacji ostatnio nie odczuwalam zednych dodatkowych objawow sugerujacyj dzialanie soji, zawsze mam bol po bokach piersi przed okresem. teraz nie wiem kiedy bedzie owulka, przez to przeziebienie nic nie da sie konkretnego zaobserwowac, nawet z tempki, narazie spadki i lekkie gorki.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
ja moze 3 razy mialam objawy na okres ale bolaly cale piersi,ten bol byl inny. Ale zaczyna mnie to strasnie dolowac wszystko. wczoraj owulacyjny test polski pozytywny; dzisiaj tez pozytywny ale 2 inne angielskie negatywne!i w co tu wierzyc....co ja bym dala za USG domowe....
bea lubi tę wiadomość
-
zobacze co sie stanie z temperatura,ja chyba mam calkiem spore te tempki wiec i tak nie wiem w sumie czego sie spodziewac... 4 listopada mam scan tez wiec czekam i czekam. Adk_ powodzenia!!! napewno nam sie uda! przesylam przytulanca ogromnego xxxx
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak długie masz cykle ale moje dochodzą nawet do 90 dni, po soi na szczęście radykalne skrócenie prawdopodobnie nastąpi. Więc jeszcze nic straconego Faktycznie masz dosyć wysokie temperatury. Widać taka twoja natura Ja z natury mam za to bardzo niskie Jasne, że nam się uda!
-
Ja juz nic nie rozumiem!! cos jest bardzo nie tak wczoraj szczypanie i lekkie podkrwawianie A dzis jakby okres i brozowy i sluz i jakby uplawy! Normalnie mam dola naprzemian ze zloscia. I nie wiem soje znowu brac jak to niby kolejny okres. Boze daj mi sily!!!!!!