KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
ja Wam polecam "Pokoje Zachodnia" w Białym. Są tanie i nowe, a do tego bardzo wygodne i jest tam dosłownie wszystko, nawet na dłuższy pobyt (pralka i suszarka do prania, zelazko, w kuchni lodówka, zastawa obiadowa, darmowa kawa herbata i platki). cena około 80 zł za noc.
Jeśli macie tańsze rozwiązania to dajcie namiar2 lata starań
AMH - 0.889
1 in vitro - nieudane -
nick nieaktualnyZnalazłam to w internecie odnośnie picia kawy też się nad tym zastanawiałam, ja piję tylko jedną słaba kawkę dziennie. Ale mam zamiar zrezygnować nawet z tego.
"Badanie przeprowadzone w Danii wykazały negatywny wpływ kawy na płodność. Okazało się, że picie 5 kaw dziennie znacząco obniża pozytywny rezultat ICSI (odsetek ciąż był o 50% niższy). Zaleca się, aby w okresie przygotowań do ciąży oraz po transferze nie spożywać więcej niż 200mg kofeiny dziennie co odpowiada 2-3 filiżankom kawy. Pamiętaj, że kofeina znajduje się nie tylko w kawie, ale również w herbacie czy coli"SoniaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pracujące, co mówicie w pracy jak trzeba wziąć wolne do stymulacji, wizyt itd?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
ja tez kocham słodycze i teraz nawet jak mam stwierdzoną IO to podjadam, tłumacze sobie że leki mnie chronią hehe, chęć silniejsza ale za to nie jjem ziemniaków które mają bardzo wysoki indeks glikemiczny, z alkoholu to wybieram wino wytrawne czerwone, nie jjem maki pszennej bułek tylko chleb żytni. Dużo warzyw jjem. Glukoza zeszla w koncu ponizej 90.
Ja narazie jeszcze niemusialam się zwalniać z pracy. ALe chcialabym aby wizyty byly jak najpozniej wtedy bym odrobilam popoludniem a nie musialabym wziac wolnego. Mam 1,5 h do kliniki a pracuje do 15 wiec o 14 bym sie zwolnila i tylko godzina do odrobienia. co najwyzej dwie jak o 13.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny