X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🦢 Klinika BOCIAN Gdańsk 🦢
Odpowiedz

🦢 Klinika BOCIAN Gdańsk 🦢

Oceń ten wątek:
  • Thoruviel Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Och, 2 maja punkcja? Dobrze, że jednak pracuje, bo miał być na urlopie ❤️. Będę trzymać mocno kciuki! ✊✊

Tak, w dzień Harry'ego Pottera 🤭 muszę wyprać dresy z Harrym Potterem na piątek 🤭
    Dr Arek ma już być, tak mi dziś powiedziano w klinice 😉
    aleks.123 wrote:
    To już? Ja nie mogę jak to leci. Te dni ostatnio mi tak uciekają, w połowie marca miałam transfer a już koniec kwietnia, nie wiem kiedy nawet. Ale mam bardzo intensywny okres w pracy i to dlatego. Trzymam mocno kciuki 🍀

Taaak, mi też ostatnio szybko leci, jakoś więcej roboty. I po pracy też ciągle coś. A u Ciebie wyjaśniło się w pracy? Pamietam, że wspominałaś o tej umowie...

Kariotypy prawidłowe
    AMH 4,8 (wrzesień 2024)

IVF nr 6 kwiecień/maj ⌛

IVF nr 5 październik 2024 - 1 PGT-A 👍, 1 nieprzebadany
    - cross- match 39%, po antybiotyku 61% --> styczeń '25: Equoral 50 + encorton
    - allo-MLR 38%, komórki NK 9%
    - KIR AA
    - transfer VIII 04.03 ❄️ 5.2.1 - beta 10dpt 0.156 💔cleaxane
    - transfer IX 05.04 ❄️ 5.2.3 beta 10dpt <0.2 💔encorton, accofil, clexane

IVF nr 4 maj 2024 - 1 zarodek 5.2.3 PGT-A 👍
    - transfer VII ❄️ Accofil - implantacja 🍀
    - sierpień - poronienie 6t 💔

IVF nr 3 marzec 2023 - 3 zarodki, dwa PGT-A 👍
    - transfer ❄️ 5.1.1 czerwiec z Accofil- implantacja 🍀
    - wrzesień 2023 - poronienie, 12 t 5 dni 💔
    - marzec 2024 ❄️ 5.2.3 z Accofil - 💔

IVF nr 2: czerwiec 2022 - 1 zarodek 5.2.2 - PGT-A 👎

IVF nr 1: sierpień 2021 - 4 zarodki bez PGT-A
    - 4 x ET sierpień 2021- marzec 2022 ❌, raz cb
    - luty 2022 - badanie receptywności endometrium - NK w normie

IUI 05.2021 - 💔
  • aleks.123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thoruviel wrote:
    Taaak, mi też ostatnio szybko leci, jakoś więcej roboty. I po pracy też ciągle coś. A u Ciebie wyjaśniło się w pracy? Pamietam, że wspominałaś o tej umowie...

Czekam cały czas na informacje. Ale już bardziej podchodzę do życia na takiej zasadzie co ma być to będzie. Nie chce nic wielkiego planować. Bo według moich planów to od dwóch lat liczę że będę w ciąży 😅 I wszystko inne odkładam a to nie tędy droga raczej.

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

styczeń 2024 - start 1. procedury - 8 dojrzałych komórek, zapłodnionych 6, 1 ❄️ transfer nieudany 💔

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔

21.12.2024 - start 3. procedury, 10 komórek, mamy 5 ❄️

marzec 2025 - transfer nieudany
‹‹ 31 32 33 34 35
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ