Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia211987 wrote:Jestem w totalnym szoku... Moje jajniki się naprawiły,,,, wygląd ogólny, pęcherzyków od cholery.. PC w szoku🤣 mówi że zdarza sie ale rzadko.... Ogarniam wyniki stymulacja i lecimy
Na dniach ma być Podpis i będzie można robić punkcje w Szczecinie
Daj proszę znać jak będą mieć już ten podpis i będzie można działać 😊 Czekam na transfer z zarodków, które cierpliwie czekają na przeniesienie z Vitro do Bociana 🥰 -
awola wrote:Daj proszę znać jak będą mieć już ten podpis i będzie można działać 😊 Czekam na transfer z zarodków, które cierpliwie czekają na przeniesienie z Vitro do Bociana 🥰Sylwia211987
-
Ja dziś zadzwoniłam do bociana Pani mi powiedziała po wczesniejszym zapytaniu pan położnych czy już coś wiedzą odnośnie procedur, że prawdopodobnie do końca miesiąca nie ruszą 🙈😳 ale mówiła żebym też spróbowała zapytać PC bo może mieć lepsze info. Także, tak!
-
nick nieaktualny
-
Kasia1991 wrote:Cześć wam 🙂
Ja dziś po inseminacji u P.C . Czy ktoś jeszcze jest ze mną w team i bedziemy odliczać razem do testowania ?🙂 -
Kasia1991 wrote:Cześć wam 🙂
Ja dziś po inseminacji u P.C . Czy ktoś jeszcze jest ze mną w team i bedziemy odliczać razem do testowania ?🙂 -
nick nieaktualnyPaniM wrote:O czyli mam potwierdzenie ze juz robią inseminacje. Ja myślałam że na najblizszym cyklu podejde. Jednak miałam badanie droznosci robione i teraz @ się opóźnia. A powiedz mi czy miałaś wszystkie wyniki badań łącznie z chlamydia przed inseminacja? Bo mi doktor powiedział że w 10 dniu cyklu jak będę na wizycie to mi pobierze wymaz na chlamydie żebym nie musiała specjalnie przyjeżdżać bo mam prawie 200km a ponoć na wynik czeka się około 2 tygodniewiec się obawiam żeby nie bylo tak że przez brak wyniku nie będę mogła podejść do iui jeśli owulacja nadejdzie.
U mnie trochę na szybko , bo razem z p.c pracujemy w jednym
Zakładzie. Wiec miałam stymulację ( miałam wirusowe z krwi zrobione) a we wtorek robili więcej badań bo brakowało według ich procedur. Wiec miałam cytologię , chlamydie z pochwy. Ale że mam stałego partnera i stare badania straciły ważność wiec wiemy ze nic tam negatywnego nie ma.
Jestem dobrej myśli bo oni musza sobie teraz wyrobić renomę i beda robić wszystko zeby polepszyć sobie statystki , takie mam wrażenie
-
nick nieaktualny
-
Kasia1991 wrote:U mnie trochę na szybko , bo razem z p.c pracujemy w jednym
Zakładzie. Wiec miałam stymulację ( miałam wirusowe z krwi zrobione) a we wtorek robili więcej badań bo brakowało według ich procedur. Wiec miałam cytologię , chlamydie z pochwy. Ale że mam stałego partnera i stare badania straciły ważność wiec wiemy ze nic tam negatywnego nie ma.
Jestem dobrej myśli bo oni musza sobie teraz wyrobić renomę i beda robić wszystko zeby polepszyć sobie statystki , takie mam wrażenie
A czym byłaś stymulowana? Ja właśnie wszystkie wyniki robiłam u nich oprócz cytologi bo jeszcze miałam ważna od poprzedniego ginekologa a mam wlasnie wszystko oprócz chlamydi przez winę laboratorium alab. I niestety ciągle czekam na okres który już tydzień się spóźnia żeby zacząć przyjmować lamette (letrozol).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 07:23
-
nick nieaktualnyPaniM wrote:A czym byłaś stymulowana? Ja właśnie wszystkie wyniki robiłam u nich oprócz cytologi bo jeszcze miałam ważna od poprzedniego ginekologa a mam wlasnie wszystko oprócz chlamydi przez winę laboratorium alab. I niestety ciągle czekam na okres który już tydzień się spóźnia żeby zacząć przyjmować lamette (letrozol).
Aromek od 3-7. I potem po monitoringu ten estrofem bo miałam endometrium 7mm, a po tym leku skoczyło na 11mm. (zażywałam go dopochwowo) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaniM wrote:A czym byłaś stymulowana? Ja właśnie wszystkie wyniki robiłam u nich oprócz cytologi bo jeszcze miałam ważna od poprzedniego ginekologa a mam wlasnie wszystko oprócz chlamydi przez winę laboratorium alab. I niestety ciągle czekam na okres który już tydzień się spóźnia żeby zacząć przyjmować lamette (letrozol).
Też będziecie podchodzić do IUI ? A czym spowodowane takie opóźnienie w okresie? -
Myślę że przez badanie droznosci bo miałam w tym miesiącu hycosy po którym plamilam prawie tydzień czasu. Chociaż już się zaczynam denerwować czemu tak się spóźnia i myślę żeby w tym tygodniu zgłosić się do lokalnego ginekologa zobaczyć co tam się dzieje.
-
Hej dziewczyny.
Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale jestem z grupy vl Szczecin, byłam pacjentka najpierw dr PC po 1 ivf przeniosłam się do TB gdzie mieliśmy 2 ivf ale jeszcze w Gamecie w Rzgowie. Mamy 1,5 roczną córkę, brak mrozakow ale myślimy o 2 dziecku. Mimo nie zdiagnozowanej przyczyny pozostaje nam chyba tylko ivf 😔
Cieszę się że Bączek ma teraz swoją klinikę i nigdzie nie trzeba już jeździć i może to też zaważyło na naszej decyzji dlatego po Nowym roku chce iść na wizytę do niego.
Czytam co jakiś czas forum co u Was, jak klinika się rozkręca i co się dzieje.
Trochę obawiam się też całej sytuacji politycznej o zakazie aborcji i nie wiadomo co z badaniami prenetalnymi 😬😬
A mino to i tak pójdę chyba do dr zobaczę co i jak i czy ma jakiś plan na nas, skoro nic się jeszcze przez te 1,5 roku nie zadziało 😔oregano84 lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎