Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Joana23 wrote:Dzwonili do mnie z kliniki - mamy 3 zarodeczki 😍😍😍
We wtorek transfer 🤞🏻
Jak tam dziewczyny u Was samopoczucie?
Super! 🥰
Teraz będziemy trzymać kciuki za Twój transfer 🤞
Samopoczucie dobre 😉 oby do 24... i wszystko się wyjaśni 😉
Joana23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie samopoczucie ok 🙂 staram się nie myslec i nie nakręcac. Joanna gratuluję zarodków i będę trzymać kciuki. Przelotem chyba w czwartek zamienilysmy ze sobą zdanie 🙂 ale po transferze szybko się ewakuowalam jak kazali 🙂 Kasia oby te pozytywne wibracje przeszły także na nas.
Joana23 lubi tę wiadomość
-
Kasia, zarażaj śmiało! Takie wirusy to ja lubię 😌 Niech się maluszek u Ciebie pięknie rozwija - betę masz na pięknym poziomie 🙂
Paula, do 24 szybko zleci - zobacz dopiero co zaczynałyśmy stymulację 🙂
Staraczka - zgadza się, jednym okiem Cię widziałam 🙂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joana23 wrote:Może zarodek jest ciągle w podróży albo masz totalny brak objawów do bety już coraz bliżej, trzymam kciuki!
Joanna a u Ciebie jak? Jutro transfer?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 09:29
-
Staraczka21 wrote:Zobaczymy oby to był totalny brak objawów 🙂 Paula a jak u Ciebie samopoczucie? Dopytalas T. B. o suplementy czy brać nadal? Bierzesz estrofem 1x dziennie czy więcej?
Joanna a u Ciebie jak? Jutro transfer?
Hej, hej 😉
Samopoczucie dobre 😊 pobolewa mnie podbrzusze i miewam stany podgorączkowe, ale nie nakręcam się. Beta dopiero za tydzień🙈
Tak podpytałam, mam brać tylko inofolic. A jak beta będzie pozytywna, to zaleci jakieś inne suple. Estrofem tylko 1 x rano. -
PAULA89 wrote:Hej, hej 😉
Samopoczucie dobre 😊 pobolewa mnie podbrzusze i miewam stany podgorączkowe, ale nie nakręcam się. Beta dopiero za tydzień🙈
Tak podpytałam, mam brać tylko inofolic. A jak beta będzie pozytywna, to zaleci jakieś inne suple. Estrofem tylko 1 x rano. -
Staraczka21 wrote:Zobaczymy oby to był totalny brak objawów 🙂 Paula a jak u Ciebie samopoczucie? Dopytalas T. B. o suplementy czy brać nadal? Bierzesz estrofem 1x dziennie czy więcej?
Joanna a u Ciebie jak? Jutro transfer?
Mam nadzieję, że tak - embriolodzy powiedzieli mi, że bedą się jeszcze kontaktować w poniedziałek, więc czekam na telefon 🙂 dzisiaj miałam sen, że wypiłam za mało wody przed transferem i musiałam na szybko pic z tych wielkich baniaków 😃
Zrobiłam dzisiaj też badanie progesteronu, zobaczymy ile tego przyjął mój organizm
Dziewczyny - kciuki!! -
Staraczka21 wrote:O kurcze to dobrze że masz takie objawy! Ja u siebie nic nie zaobserwowalam jedynie wieczorem pobolewaja mnie piersi ale to pewnie od tych wszystkich hormonow i nie wiąże tego z objawami zagnieżdżenia 🙂 jeszcze kilka dni nam zostało powoli zaczyna mi się dluzyc
Dłuży się, to prawda. Chociaż ja staram się zająć głowę innymi rzeczami. Musimy uzbroić się w cierpliwość 😉 -
Dziewczyny objawy to jeszcze nie teraz.😉 ciężko przy takim okruszku wyczuć co jest objawem, a co nie.
Z doświadczenia powiem Wam, ze „objawy” miałam zarówno przy pozytywnych betach jak i 0.
To jest czas, w którym mocno się nakrecamy i wsłuchujemy w organizm. Pewnych odczuć pewnie nawet byśmy nie zauważyły przy normalnym cyklu. 😉
Leki możecie normalnie brac przed transferem. Mi PC zawsze mowil, ze on sobie „wyczyści”😂
Powodzenia! I czekam ba pozytywne bety ❤️Lońka lubi tę wiadomość
-
Joana23 wrote:Uff, dostałam telefon z kliniki Jutro transfer 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Aaa, jeszcze mam pytanie - w dniu transferu normalnie przyjmuję leki, oprócz Acardu, który mam wziąć wyjątkowo wieczorem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 12:00