X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika BOCIAN - Szczecin
Odpowiedz

Klinika BOCIAN - Szczecin

Oceń ten wątek:
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:
    Dzwonili do mnie z kliniki - mamy 3 zarodeczki 😍😍😍
    We wtorek transfer 🤞🏻
    Jak tam dziewczyny u Was samopoczucie?

Super! 🥰
    Teraz będziemy trzymać kciuki za Twój transfer 🤞
    Samopoczucie dobre 😉 oby do 24... i wszystko się wyjaśni 😉

Joana23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam kochane szczecinianki przesyłam ciążowe wiruski bo mój 1 transfer jak narazie zmierza w dobrym kierunku beta wczorajsza bardzo pozytywna 🍀🍀🍀✊🏻✊🏻✊🏻

Wiosanna888, Joana23, Alex28 lubią tę wiadomość

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie samopoczucie ok 🙂 staram się nie myslec i nie nakręcac. Joanna gratuluję zarodków i będę trzymać kciuki. Przelotem chyba w czwartek zamienilysmy ze sobą zdanie 🙂 ale po transferze szybko się ewakuowalam jak kazali 🙂 Kasia oby te pozytywne wibracje przeszły także na nas.

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, zarażaj śmiało! Takie wirusy to ja lubię 😌 Niech się maluszek u Ciebie pięknie rozwija - betę masz na pięknym poziomie 🙂

Paula, do 24 szybko zleci - zobacz dopiero co zaczynałyśmy stymulację 🙂

Staraczka - zgadza się, jednym okiem Cię widziałam 🙂

uS2wp2.png
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2021, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1991 wrote:
    Ja wam kochane szczecinianki przesyłam ciążowe wiruski bo mój 1 transfer jak narazie zmierza w dobrym kierunku beta wczorajsza bardzo pozytywna 🍀🍀🍀✊🏻✊🏻✊🏻

Gratuluję pięknej bety 😊
    Rośnijcie zdrowo! 🤞✊
    A wiruski chętnie przyjmiemy 😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2021, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje , Mam nadzieje że będzie już u mnie tylko słońce ☀️ !
    Kolejna beta w poniedziałek 🍀

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2021, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1991 wrote:
    Dziękuje , Mam nadzieje że będzie już u mnie tylko słońce ☀️ !
    Kolejna beta w poniedziałek 🍀
    Kasia a czy miałaś jakieś objawy przed zrobieniem bety wskazujące na powodzenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Kasia a czy miałaś jakieś objawy przed zrobieniem bety wskazujące na powodzenie?

Bolał mnie brzuch jak na okres, i okropny ból głowy. Tyle zauważyłam

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2021, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1991 wrote:
    Bolał mnie brzuch jak na okres, i okropny ból głowy. Tyle zauważyłam
    U mnie transfer był w czwartek i do dziś żadnych objawów. No nic zostaje czekać 🙂

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    U mnie transfer był w czwartek i do dziś żadnych objawów. No nic zostaje czekać 🙂

Może zarodek jest ciągle w podróży ;) albo masz totalny brak objawów :) do bety już coraz bliżej, trzymam kciuki!

uS2wp2.png
  • Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:
    Może zarodek jest ciągle w podróży ;) albo masz totalny brak objawów :) do bety już coraz bliżej, trzymam kciuki!
    Zobaczymy oby to był totalny brak objawów 🙂 Paula a jak u Ciebie samopoczucie? Dopytalas T. B. o suplementy czy brać nadal? Bierzesz estrofem 1x dziennie czy więcej?

Joanna a u Ciebie jak? Jutro transfer?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 09:29

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Zobaczymy oby to był totalny brak objawów 🙂 Paula a jak u Ciebie samopoczucie? Dopytalas T. B. o suplementy czy brać nadal? Bierzesz estrofem 1x dziennie czy więcej?

Hej, hej 😉
    Samopoczucie dobre 😊 pobolewa mnie podbrzusze i miewam stany podgorączkowe, ale nie nakręcam się. Beta dopiero za tydzień🙈
    Tak podpytałam, mam brać tylko inofolic. A jak beta będzie pozytywna, to zaleci jakieś inne suple. Estrofem tylko 1 x rano.

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Hej, hej 😉
    Samopoczucie dobre 😊 pobolewa mnie podbrzusze i miewam stany podgorączkowe, ale nie nakręcam się. Beta dopiero za tydzień🙈
    Tak podpytałam, mam brać tylko inofolic. A jak beta będzie pozytywna, to zaleci jakieś inne suple. Estrofem tylko 1 x rano.
    O kurcze to dobrze że masz takie objawy! Ja u siebie nic nie zaobserwowalam jedynie wieczorem pobolewaja mnie piersi ale to pewnie od tych wszystkich hormonow i nie wiąże tego z objawami zagnieżdżenia 🙂 jeszcze kilka dni nam zostało powoli zaczyna mi się dluzyc

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:

Mam nadzieję, że tak - embriolodzy powiedzieli mi, że bedą się jeszcze kontaktować w poniedziałek, więc czekam na telefon 🙂 dzisiaj miałam sen, że wypiłam za mało wody przed transferem i musiałam na szybko pic z tych wielkich baniaków 😃

Zrobiłam dzisiaj też badanie progesteronu, zobaczymy ile tego przyjął mój organizm :)

Dziewczyny - kciuki!!

uS2wp2.png
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    O kurcze to dobrze że masz takie objawy! Ja u siebie nic nie zaobserwowalam jedynie wieczorem pobolewaja mnie piersi ale to pewnie od tych wszystkich hormonow i nie wiąże tego z objawami zagnieżdżenia 🙂 jeszcze kilka dni nam zostało powoli zaczyna mi się dluzyc

Dłuży się, to prawda. Chociaż ja staram się zająć głowę innymi rzeczami. Musimy uzbroić się w cierpliwość 😉

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, dostałam telefon z kliniki :) Jutro transfer 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Aaa, jeszcze mam pytanie - w dniu transferu normalnie przyjmuję leki, oprócz Acardu, który mam wziąć wyjątkowo wieczorem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 11:46

uS2wp2.png
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Super! 🤩 Będę jutro mocno trzymała za Was kciuki! ✊🤞

• Macia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny objawy to jeszcze nie teraz.😉 ciężko przy takim okruszku wyczuć co jest objawem, a co nie.
    Z doświadczenia powiem Wam, ze „objawy” miałam zarówno przy pozytywnych betach jak i 0.
    To jest czas, w którym mocno się nakrecamy i wsłuchujemy w organizm. Pewnych odczuć pewnie nawet byśmy nie zauważyły przy normalnym cyklu. 😉

Leki możecie normalnie brac przed transferem. Mi PC zawsze mowil, ze on sobie „wyczyści”😂

Powodzenia! I czekam ba pozytywne bety ❤️

Lońka lubi tę wiadomość

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Aaa, jeszcze mam pytanie - w dniu transferu normalnie przyjmuję leki, oprócz Acardu, który mam wziąć wyjątkowo wieczorem?
    Tak normalnie przyjmujesz łącznie z utrogestanem lub cyclogestem zależy co masz 🙂 ja rano brałam estrofem i utrogestan potem transfer po powrocie do domu kolejny utrogestan a wieczorem acard i utrogestan

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 12:00

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Tak normalnie przyjmujesz łącznie z utrogestanem lub cyclogestem zależy co masz 🙂 ja rano brałam estrofem i utrogestan potem transfer po powrocie do domu kolejny utrogestan a wieczorem acard i utrogestan

Dzięki :*

uS2wp2.png
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ