X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Eneida
Odpowiedz

Klinika Eneida

Oceń ten wątek:
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 3 marca, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przeniosłam z invimed do eneidy.

• LiLi Koleżanka

Wysłany: 5 marca, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    Jak oceniasz Eneide ? Właśnie tam jestem obecnie. Wczeniej byłam w invimed I nie byłam zadowolona

Dobrze chociaż jest kilka minusów. Dobry kontakt z lekarzami to wielki plus. Ja akurat nie mam wizyt u jednego lekarza, tylko trochę u jednego i trochę u drugiego, a zalecenia od dwóch lekarzy są kompletnie różne co jest słabe. Jeśli chodzi o porównanie z medartem to w eneidzie cała procedura trwa dużo szybciej niż w medarcie. Niestety ja mam problemy immunologiczne więc jak dziewczyny pisały, jednak ja jestem pacjentką doc P. Jeszcze z minusów bardzo ciężko trafić z wizytami do dr Babik, ponieważ pracuje 2/3 dni w tygodniu i w weekendy też u niej ciężko, z reguły wizyty są opóźnione. Ale za to lekarz poświęca tyle czasu ile potrzebujesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 19:42

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bade wrote:
    To jeszcze mam takie pytanie. Czy w klinice Eneida, pary mogą skorzystać z pomocy psychiatra 🙈Bo ja czyje że już nie daje radę z emocjami, głowa mnie pękają i nie mogę się skupić na czym innym. Postanowiłam pierwszy raz sobie pomóc
    jak tam udalo ci sie ?

• LiLi Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że pytanie nie do mnie ale mogę dać nadzieję. Na razie pierwszy, świeży transfer w eneidzie udany. Wiadomo, że to początkowa ciąża ale transfer udany ;)

Bezova, Komanuss lubią tę wiadomość

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 5 maja, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy czeka jakas dziewczyna na AK w Eneida?

• Bade Koleżanka

Wysłany: 25 października, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,ja jesteście zadowolone z kliniki Eneida? Czy udało się wam zająć w ciążę,za jakim razem,ile to trwało i u was😉? Dziękuję za historię ❤️

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 25 października, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada, 19:03

• Niki. Nowa

Wysłany: 5 listopada, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym podzielić się swoją pozytywną opinią o Klinice Eneida w Poznaniu.

W porównaniu do niektórych opinii, które czytam, ja czuję się w tej klinice naprawdę zaopiekowana – szczególnie przez doktora Hadasia, który jest niezwykle empatyczny i rzeczowy.

Panie z recepcji to prawdziwe anioły, zawsze uśmiechnięte, pomocne i życzliwe. Widać, że cały zespół robi wszystko, żeby stanąć na wysokości zadania i pomóc nam przejść przez te trudne chwile jak najspokojniej.

Wszystkie zabiegi są przeprowadzane w bardzo komfortowej i ciepłej atmosferze, a na każde pytanie otrzymuję jasną i zrozumiałą odpowiedź.

Jestem już po kilku transferach, ale nigdy nie pomyślałam o zmianie kliniki – mam pełne zaufanie do tego zespołu i wierzę, że to właśnie tutaj uda mi się zajść w ciążę. 💕

• Oliwiaaaa Nowa

Wysłany: 5 listopada, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Jestem pacjentką Kliniki Eneida w Poznaniu już od ponad roku aktualnie 5 miesiąc ciąży. Wcześniej przez rok byłam w Klinice Bocian. Przeniosłam się z mężem do Eneidy ponieważ po roku IVF w Bocianie prócz potwierdzenia PCOS, nie wykonano mi zbyt wielu szczegółowych badań i tym samym zachodziłam w ciążę ale albo poroniłam albo były biochemy. W Eneidzie cały zespół zadbał o nas kompleksowo!
    Masa badań, odesłano mnie do różnych specjalistów o po 3 miesiącach badań dobrano odpowiednie leczenie i w końcu upragniona ciąża. Stwierdzono PCOS, komórki NK.
    Empatia lekarzy, położnych i całego zespołu jest nieoceniona, odbierają lub oddzwaniają natychmiastowo. Kontakt rewelacyjny. Zaciągnęła mnie tam koleżanka, nie żałuję, zaciągnęłam już kolejną koleżankę.
    Polecam z całego serca ♥️

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ