Klinika Eneida
-
WIADOMOŚĆ
-
Komanuss wrote:Jak oceniasz Eneide ? Właśnie tam jestem obecnie. Wczeniej byłam w invimed I nie byłam zadowolona
Dobrze chociaż jest kilka minusów. Dobry kontakt z lekarzami to wielki plus. Ja akurat nie mam wizyt u jednego lekarza, tylko trochę u jednego i trochę u drugiego, a zalecenia od dwóch lekarzy są kompletnie różne co jest słabe. Jeśli chodzi o porównanie z medartem to w eneidzie cała procedura trwa dużo szybciej niż w medarcie. Niestety ja mam problemy immunologiczne więc jak dziewczyny pisały, jednak ja jestem pacjentką doc P. Jeszcze z minusów bardzo ciężko trafić z wizytami do dr Babik, ponieważ pracuje 2/3 dni w tygodniu i w weekendy też u niej ciężko, z reguły wizyty są opóźnione. Ale za to lekarz poświęca tyle czasu ile potrzebujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 19:42
-
jak tam udalo ci sie ?Bade wrote:To jeszcze mam takie pytanie. Czy w klinice Eneida, pary mogą skorzystać z pomocy psychiatra 🙈Bo ja czyje że już nie daje radę z emocjami, głowa mnie pękają i nie mogę się skupić na czym innym. Postanowiłam pierwszy raz sobie pomóc
-
Chciałabym podzielić się swoją pozytywną opinią o Klinice Eneida w Poznaniu.
W porównaniu do niektórych opinii, które czytam, ja czuję się w tej klinice naprawdę zaopiekowana – szczególnie przez doktora Hadasia, który jest niezwykle empatyczny i rzeczowy.
Panie z recepcji to prawdziwe anioły, zawsze uśmiechnięte, pomocne i życzliwe. Widać, że cały zespół robi wszystko, żeby stanąć na wysokości zadania i pomóc nam przejść przez te trudne chwile jak najspokojniej.
Wszystkie zabiegi są przeprowadzane w bardzo komfortowej i ciepłej atmosferze, a na każde pytanie otrzymuję jasną i zrozumiałą odpowiedź.
Jestem już po kilku transferach, ale nigdy nie pomyślałam o zmianie kliniki – mam pełne zaufanie do tego zespołu i wierzę, że to właśnie tutaj uda mi się zajść w ciążę. 💕
-
Cześć!
Jestem pacjentką Kliniki Eneida w Poznaniu już od ponad roku aktualnie 5 miesiąc ciąży. Wcześniej przez rok byłam w Klinice Bocian. Przeniosłam się z mężem do Eneidy ponieważ po roku IVF w Bocianie prócz potwierdzenia PCOS, nie wykonano mi zbyt wielu szczegółowych badań i tym samym zachodziłam w ciążę ale albo poroniłam albo były biochemy. W Eneidzie cały zespół zadbał o nas kompleksowo!
Masa badań, odesłano mnie do różnych specjalistów o po 3 miesiącach badań dobrano odpowiednie leczenie i w końcu upragniona ciąża. Stwierdzono PCOS, komórki NK.
Empatia lekarzy, położnych i całego zespołu jest nieoceniona, odbierają lub oddzwaniają natychmiastowo. Kontakt rewelacyjny. Zaciągnęła mnie tam koleżanka, nie żałuję, zaciągnęłam już kolejną koleżankę.
Polecam z całego serca ♥️ -