klinika Kraków - macierzyństwo - dr szlachcic
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki raz jeszcze. Aż tak bardzo mi się nie spieszy - badam teren Muszę wpierw się ogarnąć z paroma rzeczami w życiu, ale myślę, że wiosna 2014 to już tylko konkrety W tym pewnie klinika i właśnie jakiś specjalista. Choć mój nowy gin. w malutkiej wiejskiej przychodni jest wspaniały, to jednak... Same wiecie. Tylko wzdycham
Powodzenia!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiem Ci ze mu nie pokazywałam ale rozmawiałam z nim wcześniej jak byłam w ciazy i był właśnie problem z progesteronem to mu powiedziałąm ze na wykresach nie miałam podczas owulki skoku temp tylko tak sobie szła powoli w góre i to też go zdziwiło ze moja lekarka nic z tym nie zrobiła
jeśli masz wykresy zabierz je ze soba17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:powiem Ci ze mu nie pokazywałam ale rozmawiałam z nim wcześniej jak byłam w ciazy i był właśnie problem z progesteronem to mu powiedziałąm ze na wykresach nie miałam podczas owulki skoku temp tylko tak sobie szła powoli w góre i to też go zdziwiło ze moja lekarka nic z tym nie zrobiła
jeśli masz wykresy zabierz je ze soba
Wydrukuję i zabiorę dzięki, w poniedziałek polecę na badania i 28 na wizytę. Dam znać jak będę po pozdrawiam i powodzenia!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moje Kochane:) dzięki za opinie i za pomoc:) ja jednak trafiłam do dr. Mirockiego:) i faktycznie super człowiek:) dr Szlachcica nie mogłam zastać o dr Mirockiego byłam już dwa razy zawsze delikatny z wyczuciem i uśmiechem spokojnie wszystko tłumaczy i czuje się z nim dobrze:) mam nadzieje, że mi pomoże:) po serii badań (i wydaniu fortuny- no może nie fortuny ale troche poszło) dostałam clo i monitoring. Wszystko jak narazie ok, nasienie męża również wiec tylko czekać ps. ja mam ponad 120 km do tej kliniki i jakoś daje rade:P
Fedra lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byłam w klinice Macierzyństwo u dr Wyroby ( 6 mcy starań " na luzie") i od 4 mcy z ovu. Podobno, jesli po 6 mcach takich staran nic nie wychodzi to mozna smialo uderzac do kliniki. Muszę przyznać, że wrażenia bardzo pozytywne. Lekarz miał fantastyczne podejscie, przed nami teraz badania etc, mówił ze w przeciągu 6 mcy prowadzenia u nich 80% par zachodzi w ciąże. Mam nadzieję, że będziemy w tej grupie:) Ja przedewszystkim cieszę się, że w końcu jestem pod opieką lekarza, który wie do czego dążymy a nie jak w lux medzie ( kazdy mowi co innego).Jeśli chodzi o podejście do pacjenta, rzeczowość, wnikliwość to stawiam wysoką ocenę. Jeśli chodzi o efekty to zoabczymy za kilka mcy, ale tu też nie wszystko zależy od lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:58
Fedra, Nadzieja87 lubią tę wiadomość
-
Robotka 1 w linku masz cennik http://www.macierzynstwo.com.pl/. Ja zapłaciłam na dzień dobry 330 bo mialam usg i jakies wymazy robione ( nie pamietam nazw) dodatkowo mam zrobić AMH, i kilka innych badań ale dał mi na karteczce bo mogę je zrobić w lux med ( akurat mam tam pakiet) także wcale nie trzeba u nich.
-
podgladam temat bo rozgladam sie za dobrym ginem w Krakowie,\dotychczas nie trafiałam dobrze.
Jestem po poronieniu(puste jajo płodowe) a diagnozy ktore słyszałam od ginekologow były kuriozalne,raz uslyszalam ze to nie ciaza tylko owulacja ,innym razem ze to ciaza blizniacza a taka rozwija sie wolniej..dostarczalo nam to tylko dodatkowych cierpień ;(
Teraz jest po wszystkim i odnowa sie staramy .Chciałabym znalezc kogos komu mozna ufac:) -
KUNIAK wrote:podgladam temat bo rozgladam sie za dobrym ginem w Krakowie,\dotychczas nie trafiałam dobrze.
Jestem po poronieniu(puste jajo płodowe) a diagnozy ktore słyszałam od ginekologow były kuriozalne,raz uslyszalam ze to nie ciaza tylko owulacja ,innym razem ze to ciaza blizniacza a taka rozwija sie wolniej..dostarczalo nam to tylko dodatkowych cierpień ;(
Teraz jest po wszystkim i odnowa sie staramy .Chciałabym znalezc kogos komu mozna ufac:)
Ja jestem po 3 wizycie u dr Wyroby. Śmiało polecam, mam wjątkowe zaufanie do niego. Co będzie zobaczymy bo akurat w cykl poświęcony na diagnostykę miałam męża na końcu świataL:)Ale dziś widzialam bociany, może coś zrzuciły:)KUNIAK lubi tę wiadomość
-
też słyszałam dobre opinie na jego temat, ale trafiłam na razie do innego lekarza. klinka do której ja jeżdżę też współpracuję z kliniką dr Szlachcica. Widziałam dwa dowody rocznego leczenia u tego doktora jedyny minus to taki,że choć się ma swoje wyniki badań to tam trzeba wszystkie od nowa powtarzać ;/
-
aja wrote:też słyszałam dobre opinie na jego temat, ale trafiłam na razie do innego lekarza. klinka do której ja jeżdżę też współpracuję z kliniką dr Szlachcica. Widziałam dwa dowody rocznego leczenia u tego doktora jedyny minus to taki,że choć się ma swoje wyniki badań to tam trzeba wszystkie od nowa powtarzać ;/
No to na szczęście ja nie musiałam już nic powtarzać, a mialam całą listę badań zrobionych.Zlecił mi tylko kilka uzupełniających. A teraz mam HSG +D w osteomedzie w piątek. trochę się boję -
Kuniak, dr Wyroba też przyjmuje w Macierzyństwie ( tam gdzie dr Szlachcic) i chyba w tym Osteomedzie też.
Napewno ktoś się znajdzie:)
Patrzac na moj suwaczek - dr. Wyroba polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:54
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cześć przede mną wizyta 1 sierpnia u dr Mirockiego:-) czytam, że ma bardzo dobre opinie:-) czy któraś z dziewczyn jest obecnie u Niego pod opieką? Coś więcej możecie powiedzieć ?
-
jeszcze słówka odnośnie dr Wyroby
to dzięki niemu mój suwaczek powstał zacząl dr Szlachcic ale to dr Wyroba robił punkcje a potem specjalnie przyjechał na mój transfer
też wybieram sie do Osteomedu na badania prenatalne właśnie do dr Wyroby bo chce by prowadził moją ciąże...
dr Mirocki opiekował się mną w tym najgorszym czasie w zeszłym roku również uważam go za super lekarza... plus na jego korzyść jest taki że jest codziennie w klinice nie tworzy dodatkowych list pacjętek przez co nie ma opóźnieńAg..., gosia81, karola_aa, skórka33 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi